- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herr Fackel
csendes tag
válasz
blattida #5052 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Így már világos.Az érvényesítre nyomva nem kérdezett semmit csak törölt mindent, pedig tudtommal a karanténozott dolgok közül nem töröltem semmit.
Akkor, hogy tudok frissítés után leellenőrízni valamit, amit a biztonság kedvéért karanténba raktam, de nem biztos hogy vírus?
F34R
Nem pont erre gondoltam. Meg ezt ismertem, de azért köszi. Az én nulla angol tudásommal elég érdekes lenne indokot írni, max majd fordítok a google-vel aztán meglátjuk megértik-e.
-
Herr Fackel
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Végigolvastam az összes hozzászólást, hogy fölöslegesen ne kérdezzek meg valamit mégegyszer, minden működik beállítottam ahogy azt írtátok, köszönöm.
Hogyan tudom kiszűrni a fals pozitivokat? Tudom írtátok fel kő tölteni ide-oda aztán kiadja, hogy mi a helyzet, de pl. ilyenekkel mi a helyzet ami a képen van.
Karanténozott elemeknél véletlenül az érvényesítre nyomtam, ezzel töröltem mindent?
Valamint ha új frissítések után ellenőrzi mégegyszer a karantén tartalmát, hogy nincs-e benne fals pozitiv?Üdv: Gyula
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- Marvel Snap
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest