- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herr Fackel
csendes tag
válasz
blattida #5052 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Így már világos.Az érvényesítre nyomva nem kérdezett semmit csak törölt mindent, pedig tudtommal a karanténozott dolgok közül nem töröltem semmit.
Akkor, hogy tudok frissítés után leellenőrízni valamit, amit a biztonság kedvéért karanténba raktam, de nem biztos hogy vírus?
F34R
Nem pont erre gondoltam. Meg ezt ismertem, de azért köszi. Az én nulla angol tudásommal elég érdekes lenne indokot írni, max majd fordítok a google-vel aztán meglátjuk megértik-e.
-
Herr Fackel
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Végigolvastam az összes hozzászólást, hogy fölöslegesen ne kérdezzek meg valamit mégegyszer, minden működik beállítottam ahogy azt írtátok, köszönöm.
Hogyan tudom kiszűrni a fals pozitivokat? Tudom írtátok fel kő tölteni ide-oda aztán kiadja, hogy mi a helyzet, de pl. ilyenekkel mi a helyzet ami a képen van.
Karanténozott elemeknél véletlenül az érvényesítre nyomtam, ezzel töröltem mindent?
Valamint ha új frissítések után ellenőrzi mégegyszer a karantén tartalmát, hogy nincs-e benne fals pozitiv?Üdv: Gyula
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged