- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herr Fackel
csendes tag
válasz
blattida #5052 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Így már világos.Az érvényesítre nyomva nem kérdezett semmit csak törölt mindent, pedig tudtommal a karanténozott dolgok közül nem töröltem semmit.
Akkor, hogy tudok frissítés után leellenőrízni valamit, amit a biztonság kedvéért karanténba raktam, de nem biztos hogy vírus?
F34R
Nem pont erre gondoltam. Meg ezt ismertem, de azért köszi. Az én nulla angol tudásommal elég érdekes lenne indokot írni, max majd fordítok a google-vel aztán meglátjuk megértik-e.
-
Herr Fackel
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Végigolvastam az összes hozzászólást, hogy fölöslegesen ne kérdezzek meg valamit mégegyszer, minden működik beállítottam ahogy azt írtátok, köszönöm.
Hogyan tudom kiszűrni a fals pozitivokat? Tudom írtátok fel kő tölteni ide-oda aztán kiadja, hogy mi a helyzet, de pl. ilyenekkel mi a helyzet ami a képen van.
Karanténozott elemeknél véletlenül az érvényesítre nyomtam, ezzel töröltem mindent?
Valamint ha új frissítések után ellenőrzi mégegyszer a karantén tartalmát, hogy nincs-e benne fals pozitiv?Üdv: Gyula
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest