Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
A tűzfallal, pontosabban a naplózással kapcsolatban lenne kérdésem. Amióta feltelepítettem a CIS-t, most először vagyok a kollégiumban. Namost ezen a hálózaton korábban a Panda és a McAfee tűzfala is elég sok támadást blokkolt. A Panda ezeket kapcsolódási kísérletnek nevezte, és egy nap akár száz ilyet is írt a naplóban.
A CIS naplójában eddig csak olyanokat láttam, amit az én programjaim tevékenységeinél kérdezett, kívülről érkező támadást egyáltalán nem ír. Ezeket nem naplózná, vagy nem történt ilyen? Utóbbit nem hiszem. Mi lehet, miért nincs semmi ilyesmi a naplóban?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest