- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rider74
tag
válasz
blattida #4074 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Úgy csináltam, ahogy javasoltad és megvolt az uninstall.
Viszont szöget ütött a fejemben, hogy miért ír be a registry-be a DT minden egyes indításkor, ha a felállt Xp-ben a CCleaner felesleges bejegyzésnek találja és ha kitörlöm ha nem, használható a progi(DT).
Ahogy megfigyeltem ezzel a bejegyzéssel nincs kibékülve a Comodo, shellcode injekció-ként kezeli a bejegyzést.
A DT lite-ot a DT sitejáról töltöttem le, nem igazán értem miért nem jó...
A telepítésekor direkt kivettem a pipát a search bar mellől és fel sem települt.
A régebbi verzióju 4.10 -el nincs probléma, csak az újabb 4.35-el. Sajnos azonban az újabb játékok zömében az újabb verziójú DT-vel működnek.Tudsz esetleg javasolni a DT lite helyett más egyenértékű, ingyenes emulátort?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ASUS ROG Zephyrus M16
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő