- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Hát az AV javítás valószínűleg nem fogja érinteni a D+ bug-ját, hacsak nem egyúttal azért az ilyen hibákat is "becserkészik" a javítottak közé.
W7 x64 alatt tesztelek elsősorban, de virtuális gépek is vannak (XP x85 és W7 x86), de mivel általában x64 alatt szoktak másképp viselkedni a védelmi progik,(meg elsődlegesen én is x64-et használok) ezért x64 alatt tesztelek szívesen.
Van alternatív megoldás, próbáld ki ezt: MagicISO Virtual CD/DVD-ROM
Teljesen ingyenes, támogatja W7 x64-et, elég sok formátumot ismer, ezzel nem szokott gond lenni, és lényegesen jobb, mint a Virtual Clone Drive szvsz.
Én magam is kipróbáltam, de a kezdetektől DT-t használok, a megszokás meg nagy úr...blattida
Kösz a választ, hát akkor ez egy bug lesz. Korábban kérdeztem, hogy hol található a Saját Biztonságos Szoftverkiadóim lehetőség...
Azért kérdem, mert van olyan ablak, ahol azt javasolja, hogy tegyem azok köze, de nem lelem...Lehet, hogy a fogammal nézek, de nem találom...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest