- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
ARKI mint írtam a cavs-t az 1.0 óta használtam egészen addig míg bele nem integrálták a CIS be.Azután a CIS-t használtam a 3.9 -ig
Az elején volt pár vírusom is, de kitartottam mert HITTEM abban amit mondtak..a 2.0 nál megígérték a HIPS-t és BENNE volt.
Azután ugye volt a Boclean biztos emlékszel még rá ugye ???? Azt igérték beleintegrálják a CIS be és Meg is történt ahogy MEGIGÉRTÉK ...
egészen a 3.9-ig mindig amit igértek betartották....
Most mi történt ????
a 4.0-ás fejlesztés elején felvázoltak egy csodálatos szép uj CIS 4.0-át amiböl aztán nem lett más mint egy kipukkadt lufi....Nekem ennyi a problémám ..Ettöl még használom , meg minden de megmondom öszintén én hatalmasat csalódtam bennük, mert ha nem igérgettek volna ennyi mindent akkor az emberfia nem várta volna ennyire az új változatot..Most úgy érzem mint az az ember akinek megígérték, hogy fullextrásra felújítják a kocsiját és megkapja a legujabb fejlesztéseket a kocsijába , hogy a legjobb legyen aztán mikor meg készhez kapja a kocsiját akkor azt mondják neki hogy Bocsi öreg de most nem kapsz meg mindent majd csak a második vagy harmadik nagygenerálnál addig meg húzzd ki így ahogy van de ne aggódj semmi gond sincs örülj mert ingyenes az egész és továbbra is ingyenes lesz a felujítás csak hát az idöpontot ne kérdezzd meg...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest