-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vante
aktív tag
Sok kérdésem lenne, erőt vettem magamon, és feltettem a 4-est. Blue skint közben meg levették, fel tudná valaki tenni?

a. Picivel kevesebbet kérdez már a program, bár már megint lett problémám. Megbízható szoftverek opció bekapcsolva, biztonságos mód, ennek ellenére kapok ilyet:
Most akkor alá is van írva, de még se biztonságos?! Már össze vagyok zavarodva. Nem igazán jön le ebből, hogy mit is akar.
b. Helyi hálózati ablak feljön, hogy talált új hálózatot mikor először indítom. Olyankor a legelső pontot (valami olyasmi, hogy szeretnék hozzáférni ehhez a hálózaton lévő gépekhez) be kell pipálnom, ha az én gépemen van nyomtató megosztás, és más használná?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest