- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Google Pixel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vante
aktív tag
Sok kérdésem lenne, erőt vettem magamon, és feltettem a 4-est. Blue skint közben meg levették, fel tudná valaki tenni?

a. Picivel kevesebbet kérdez már a program, bár már megint lett problémám. Megbízható szoftverek opció bekapcsolva, biztonságos mód, ennek ellenére kapok ilyet:
Most akkor alá is van írva, de még se biztonságos?! Már össze vagyok zavarodva. Nem igazán jön le ebből, hogy mit is akar.
b. Helyi hálózati ablak feljön, hogy talált új hálózatot mikor először indítom. Olyankor a legelső pontot (valami olyasmi, hogy szeretnék hozzáférni ehhez a hálózaton lévő gépekhez) be kell pipálnom, ha az én gépemen van nyomtató megosztás, és más használná?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest