Hirdetés
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Felraktam a programot, két napig futott tanuló módba, most átkapcsoltam biztonságosba, meg tiszta pc módba. Most akkor elvileg tudja, hogy mit kell engedni-e, meg mit nem. Viszont egyáltalán nem kérdezett. Ez normális?
A sandboxszal van egy kis gondom. Kissé bele kavarodtam a működésébe. Belepakoltam minden internetre menő programot (böngésző, torrent, csevegőprogram). Viszont csak a böngészőn keresztül letöltött exe-ket rakta oda. A torrentes cuccoknak nem kéne oda kerülnie? A gondom az, hogy frissítettem az Adobe Flash Playert, és abból is oda kerültek valamik, de egy oldalt továbbra sem tudok megnézni. A nem használt explorerben megnyílik, de az nincs is a sandboxban. Most akkor az ottani cuccokat másoljam át a rendes helyükre, vagy mi a megoldás? Egyáltalán kell ez nekem? A torrentben be van állítva, hogy a letöltés végén a cuccokat ellenőrizze az avast, és a böngészővel lejött dolgokat is átfuttatom rajta mielőtt megnyitom. Szóval kéne nekem valami szájbarágós fejtágítás erről a homokozóról.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest