- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Hali!
Alapból azért keveredtem ide, mert a Comodo feldobott egy riasztást, hogy a local settings/temp könyvtárban bch_plus.exe nevű rosszindulatú cuccot talált, mi legyen vele. Mondtam neki, hogy törölje, erre közölte, hogy az nem sikerült teljesen, majd a fizetős geekbuddy segítséget javasolta.
Lefuttam az avastot a mappán, de nem talált semmit? Most akkor mégis leszedte a commodo, vagy mi történt?Kettes számú probléma, hogy itt az utolsó pár hsz-t átfutva azokon felbuzdulva én is lefuttattam a CLT-t, de siralmasan kevés pontom lett. Hogy lehet ezt helyre rakni? Mármint nekem az eredmények semmit nem mondanak. Az, hogy valamelyik eredmény vulnerable az most konkrétan mit jelent? Azt, hogy ott gond van, vagy azt amit a szó jelent, hogy előfordulhat gond?
-
Llew
senior tag
Hogy a francba lehet ennek a kreténnek a fejébe verni, hogy szakadjon le végre egy programról?
A ne izolálja nem működött, így hozzá adtam a program egész mappáját megbízhatókhoz. Ennek ellenére teljesen kiszámíthatatlanul van, hogy mégis feldobja az ablakot, hogy azonosíthatatlan, ezért izolálva futtatja, de előtte fél-1 percre szinte teljesen lefagyasztja a gépet? Máskor meg elindítom az adott programot és azonnal ugrik, semmi Comodo figyelmeztetés! -
Llew
senior tag
Meg csináltam ezt az izolált alkalmazásként futtatás dolgot. Így 320 pontot kaptam. Viszont nekem semmit nem kérdez a CIS. Egyáltalán. Soha. Ez miért van? Kizárt, hogy annyira jól beállítsam. Ahhoz amatőr vagyok.
-
Llew
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2497 üzenetére
A tűzfal Biztonságos mód-ban, a Defence+ Tiszta PC mód-ban van. Beraktam a Saját biztonságos file-ok közé, így már egészen 40 pontot elértem. Tőlem egy kukkot sem kérdez. Gyakorlatilag, mióta 2 hete fent van (2 napig ment tanulóban) azóta egyet nem kérdezett. Akkor gyakorlatilag csak fent van,d e nem fog semmit? Hogy állítsam be?
-
Llew
senior tag
Az rendben van, ha felteszem és elindítom a utorrentet és a CIS meg se nyikkan? Azt, hogy eddig semmit nem kérdezett azt betudtam annak, hogy a tanuló időszakban kiokosította magát. Ez viszont tök új program, amit eddig nem látott. Valamit csak kéne kérdeznie. Leszedtem és lefuttatam a leak tesztet.. Van komoly 20 ponto, ami nemsokkal több a semminél. hogy a nyavalyában kéne beállítanom, hogy ne csak dísznek legyen fent?
-
Llew
senior tag
Felraktam a programot, két napig futott tanuló módba, most átkapcsoltam biztonságosba, meg tiszta pc módba. Most akkor elvileg tudja, hogy mit kell engedni-e, meg mit nem. Viszont egyáltalán nem kérdezett. Ez normális?
A sandboxszal van egy kis gondom. Kissé bele kavarodtam a működésébe. Belepakoltam minden internetre menő programot (böngésző, torrent, csevegőprogram). Viszont csak a böngészőn keresztül letöltött exe-ket rakta oda. A torrentes cuccoknak nem kéne oda kerülnie? A gondom az, hogy frissítettem az Adobe Flash Playert, és abból is oda kerültek valamik, de egy oldalt továbbra sem tudok megnézni. A nem használt explorerben megnyílik, de az nincs is a sandboxban. Most akkor az ottani cuccokat másoljam át a rendes helyükre, vagy mi a megoldás? Egyáltalán kell ez nekem? A torrentben be van állítva, hogy a letöltés végén a cuccokat ellenőrizze az avast, és a böngészővel lejött dolgokat is átfuttatom rajta mielőtt megnyitom. Szóval kéne nekem valami szájbarágós fejtágítás erről a homokozóról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged