-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyvixi
tag
válasz
blattida #1915 üzenetére
Na akkor hagy osszam meg hosszasan de tök komolyan véleményem a védelmekkel kapcsolatosan,na erre blattida kiváncsi vagyok mit mondasz:
Feltettem az avast 5-öt,virus+kémprogramvédlem ellen.Később gondoltam megnézem kémprogramirtóval hogy ha esetleg nem tökéletes a kémprogramvédelme..a superantispyware talált elég sok trójait,leirtottam.Ezek után nem biztam az avast5 kémprogramrészében,igy fent hagytam a valós védelmű(fizetős verzió) superantispyaret,teltek a hetek,gondoltam leellenőrzöm most is mit tud a két progi együt,hát meglepődésemre az avast és superantisp. sok lefuttatása után amikor már nem talált ugye semmit,az online f-scerure talált pár trójait..na mondom..akkor döntöttem úgy,hogy najó,kezd elegem lenni,felrakom a comodo tűzfalat is.
Most igy már volt a gépemen ugye comodo tűzfal,avast 5 és superantispyware.Többszöri lefuttatás után nem talált egyik sem semmit,igy gondoltam egy nagyot megint,nézzük meg másik programmal is,lefuttattam spyweepert és spybotot is,a spysweeper talált eeken felül 5 db. különböző trójait még!!!A spybot meg 2 db. másik fajtát,mondom amit a comodo avast és superantispyware nem!!!NA most már kezdett elegem lenni,megint lefutattam a comodo avast superantispywarem nem talált semmit semelyik,lefutattam a spysweepert és spybotot is+még az online scannert is,SEMMIT talált,semmit!mondom hurrá!!Végre jó a gépem.Na de gyanakvó természetem nem hagyott nyugodni és alább,poénból gondoltam megnézem a-squared freevel is meg kasperskyvel is,erre mind egy éjszakát rászántam,és no lám??!!Az a-squared free TALÁLT még 4 másfajta trójait amit a többi nem!!Direkt felirtam mindegyik mit talált egy jegyzettömbben csak ezért!
Na ekkor lett elegem..!!!!!!!Na most akkor már réééég továbblépve a comodo dolgain,leirtam mennyi kémprogramirtóval és virusirtóval néztem meg a gépem,és mind mind mind talált újat és újat!!NA ekkor betelt a pohár,ugyanis jólenne már egy rohadt olyan csomag,ami legalább és ez nem nagy kérés 90 százalékban védené a gépet!
Nod32 és társait hagyjuk..kaspersky norton macafe fsecure és a többinek van komplett security 3as védelme,de az ember úgy van vele hogy ezek általában nem nagyon jók összességében igy minden ember aját 3-as védelmet szokott ugye összeválogatni magának,mint ahogy én is a comodo avast 5 és superantyspware(vagy amit szeretne),de az istenit,én NEM akarok 3 védelmet variálni,Miért nem tudnak már végre 1 komplett normális védelemcsomagot csinálni,és legalább 90 százalékos védelmet elérni???
Ennyit a védelemmekről!!!Várom válaszod kedves blattida,mert elvagyok keseredve kicsit..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest