-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
TE is hidd el a feladatkezelöben néztem meg a memóriafogyasztást alapból 2,7 Mbyte a "zabálása" a CFP.exe-nek ..Mikor meg megy a teljes számítógép átvizsgálása akkor meg "brutális " 7 mbyte ...nem viccelek ennyit mutat a feladatkezelö, de lelopom a képet azt berakom ide...de mint írtam Én csak a víruskeresö részt használom Router mögül, és semmi CIS tüzfalat nem használok...
Kiváncsiságból felraktam egy COMPAQ ARMADA E 500-as gépre is ez egy PIII 650 mhz és 256 Mbyte rammal ellátott gép és ott sincs semmi fennakadás ez idáig De ott még tesztelgetem egy kicsit...
ÜDV Laci...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest