Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
TE is hidd el a feladatkezelöben néztem meg a memóriafogyasztást alapból 2,7 Mbyte a "zabálása" a CFP.exe-nek ..Mikor meg megy a teljes számítógép átvizsgálása akkor meg "brutális " 7 mbyte ...nem viccelek ennyit mutat a feladatkezelö, de lelopom a képet azt berakom ide...de mint írtam Én csak a víruskeresö részt használom Router mögül, és semmi CIS tüzfalat nem használok...
Kiváncsiságból felraktam egy COMPAQ ARMADA E 500-as gépre is ez egy PIII 650 mhz és 256 Mbyte rammal ellátott gép és ott sincs semmi fennakadás ez idáig De ott még tesztelgetem egy kicsit...
ÜDV Laci...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mozilla Firefox
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest