- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
-
z67
őstag
válasz
Loituma69 #9661 üzenetére
Akárhogy számolok 300 giga, az napi 2 tömörítetlen DVD-t jelent, vagy kb. 300 divixet, ha emellett még Internetezni, meg élni szeretnék, akkor számomra felfoghatatlan, hogy mire kell több. Azért azt se felejtsd el, hogy amellett, hogy Te ennyire szereted az Externetet, ők szeretnek-e vajon ennyire Téged?
-
TeeJay
félisten
válasz
Loituma69 #9651 üzenetére
téves az infó
T-home-nál legalábbis most már az új és meglévő ügyfelek is ugyanazt az árat kapják
de ahogy látom UPC is már átállt erre és az újak is annyit fizetnek mint a sok éve hűségesek.
ha meg lejár a "hűség" akkor megkapják ismét a kedvezményes díjatgondolom most már inkább ügyfélmegtartásra hajtanak mert bővülni már nem nagyon fog az előfizetők köre
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Loituma69 #9646 üzenetére
ADSL.. Bah!
Biztos ott is van korlát, ha túlzásba viszed ott is biztos megy a levél hogy nem kéne.
Bár ott meg nincs akkora sebesség hogy azt el tudd érni.
Mivel már hónapok óta 150, meg múlt hónapban 100 giga köré esett vissza az adatforgalmam a szar korlát miatt, ami most már nincs mert megoldottam, kiváncsi leszek mi van akkor ha elérem az 1 terás forgalmat
Rádió, youtube HD, seed 400K, letöltés full 2,5 MB, mondjuk most lemaradtam, mert már 7-e van és még csak 150-nél vagyok.
Baj nem lehet, eddig nyugton voltam, meg hűség is van, úh. ha már van kihasználom a pénzért kapott sávszélt -
jerry311
nagyúr
válasz
Loituma69 #9502 üzenetére
Muhahahahahaaaaaa. A DIGI 1.5 év alatt nem volt képes elérni ide a lakótelepre. Ami ugye elég sűrűn lakott területnek számít, tehát hamarabb megtérül a beruházás és kevesebbe is kerül ugyanannyi végpontot kiépíteni, mint családi házas övezetben. Ha csak a kábelezést számolom, akkor is legalább 6 hónapja szenvednek. Ilyen tempóban haladva, 20 év múlva talán elérhető lesz egész Budapesten a 30 Mbps netjük...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Loituma69 #9395 üzenetére
Ja 1.9 Beta "még" működik csak az a baj ,hogy kevesen használják ezt a változatot.Nekem is bevált eddig mert pl Nc-röl 1,5M le és 250Kb fel megvan szal egéssz jó.Viszont van benne azért bug is. Például már sokan írták van ,hogy nem annyit számol a Tracker ( kevesebbet ) mint feltöltöttél vagy esetleg egy ideig semmit.Ettöl függetlenül nálam marad .Nálam pl csak a trémobil és a UPC elérhető , ezért gondolom a UPC árban -sebességben jobb nem ?
-
Dexar007
veterán
válasz
Loituma69 #9381 üzenetére
Hát 20mb/sec-el nem is.
Mivel max 2.5-2.4mb/sec-el lehet tölteni 20/3-as nettel.
Egyébként meg pont most akartam írni hogy csoda történt.
Jah és találtam egy oldalt ahonnan max-al jön mégpedig a szoftverbazis.hu
Szóval ha kell vmi driver,patch,nero, bármi onnan pár pillanat, más oldalt még nem igazán láttam.
De egyébként meg visszafele nem tudsz "fejlődni" szerintem,csak ha lemondod az egészet.Vagy lehet hogy tudzs de akkor már nem kedvezményes áron, és ha eddig 10/2-es neted volt most meg 20/3 akkor szerintem megér 500FT pluszt.Legalább lesz min idegeskedni hogy ,, mért nem jön má az a xar maxaaaal?!" -
-
Dexar007
veterán
válasz
Loituma69 #9331 üzenetére
Azért egy mininova-tól nem kell elvárni a 2mb/sec-et szerintem.
Ha valami komolyabb pl ncore vagy bithumen akkor sem biztos hogy maxal fog jönni , én pont most néztem egy nagyon keresett torrentet sok seed-er stb és a max sebesség 1.3mb/sec volt , de ingadozik nagyon.Mindjárt megnézem azt az ingyenes ftp-t amit adtak tegnap ha onnan maxal jön akkor nincs gáz.
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged