- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Dexar007 #13186 üzenetére
Ha felmondod a hűséget, akkor ki kell fizetni az összes igénybe vett kedvezményt.
Új bekötésnél, a hűségért cserébe, elengedik a bekötési díjat és esetleg még van egy-két ingyen hónap is vagy valami ezzel egyenértékű ajándék. Na, ha ilyenkor felmondod, akkor azokat is vissza kell fizetni és az lehet pár húszezres.
De meglévő előfizetőknél már nincsenek ilyen tételek, csak a havidíj kedvezmény.
Kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, milyen költségekkel jár ha felmondod. -
kasza blanka
aktív tag
válasz
Dexar007 #13158 üzenetére
Vagy ez természetes h nem raktak át a jobb csomagra?
UPC-nél igen. akkor sem szólnak, ha u.annak a csomagnak az ára csökkent. ha te nem veszed észre, ne, baéhézol, akkor nem jár. mert úgy okoskodnak, hogy csak új belépőknek, vagy aki feljebb vált. UPC-nél a feljebb váltás pedig drágább csomagot jelent, nem gyorsabbat.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Dexar007 #13181 üzenetére
Dexar007
Ha már van szolgáltatás, akkor egy év hűségeket érdemes aláírni, kettőt nem.
Miért?
Mert olcsóbb lesz a szolgáltatás.
Mert ha fel akarod mondani, akkor csak az hűséges és hűségmentes ár közti különbözetet kell megfizetni, de csak az igénybe vett hónapokra. Tehát ha 1 hónap múlva mondod fel akkor 400 HUF-ot, ha 11 hónap múlva akkor 4400 HUF-ot. Ha felmondod, ugyanott vagy mint így hűség nélkül. Ha meg nem mondod fel egy éven belül, akkor jobban jársz.joe2005
Gold sose volt 120 Mbps, csak 25. 30-60-120 az mind FiberPower csomag.
Az új modemre azért van szükség, mert a régi nem tud channel bondingot, így már a 60 Mbps se menne rajta, nemhogy 120. -
joe2005
senior tag
válasz
Dexar007 #13181 üzenetére
Hát ezt nem értem, goldnak az legalább 120-asnak kellene lenni.
Én ma mondtam igent a felgrade-re. 30-ról megyak 60-ra, így 1 év, ill. márc31-ig lesz hűség. Plusz már meglévő telefon golddal ugyanannyit fizetek majd és lesz 30 óra ingyenes vezetékes hívásom. Hoznak új modemet, kinek mi a tapasztalata az új modemekkel? -
joe2005
senior tag
válasz
Dexar007 #13153 üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot!
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
Dexar007 #10711 üzenetére
Nem raknak át mindenkit DOCSIS-ra, csak azokat akik elő is fizetnek az ilyen nagyobb csomagra.
120/10-es net egész tűrhetően megy, képes hozni közel a maximumot, ha gigabites összeköttetés van a modem és a PC közt. 100 Mbps esetén viszont visszaesik kb. a harmadára a sebesség: 40 Mbps. Ezt nem nagyon értem, de hát így viselkedik valamiért. -
Loituma69
őstag
válasz
Dexar007 #9361 üzenetére
4 napja 20/3 chellom van, de teljesen igazad van fölösleges a 20mb. Jövő héten viszakapcsoltatom 10/2 re. Remélem lehet!
Első 3 nap 20.300/3100 meg volt, de tegnap többször is 14000/3100 ra lassúlt a sebességmérő. Egy gép meg nem használja ki a 20mb-et. Valóban nincs olyan oldal ahonnét akár 10mb-el tudnék letőlteni nemhogy 20mb-el! -
-
jerry311
nagyúr
válasz
Dexar007 #9330 üzenetére
És most 500 HUF-fal többet fizetsz. Arra a netre, amire nincs szükséged, különben már az első körben 20/3-at vettél volna.
Na, ilyen a jó marketing.Loituma69
Ide, több mint másfél éve jön a digi... Ennyit a nagyon gyorsról. 5 hónapja már a digi kábele is kész a házban, mégsem lehet megrendelni, még csak időpontot sem tudnak mondani, hogy kb. mikor. Nem eszik olyan forrón a kását.
Ráadásul a digi LAN net-et _csak_ társasházakba akar kiépíteni, de ott is csak 15-20 lakás felett. Minden más esetben digi DSL. -
Loituma69
őstag
válasz
Dexar007 #9330 üzenetére
20Mb/3Mb Új előfüzető vagyok és 9500ft/hónap vagyis leszek csütörtöktől. Nem értem miért xarakodna ha valaki torrenten tőlt le, vazz a 20Mb nek pont ott lenne értelme mert a weben olvasgatáshoz nem kell 20Mb. Asszem nem sokáig leszek UPC. Jah és szerintem nem 1000ft kellene adnia ups nek, hogy maradjanak hanem engedni kellen használni a teljes sávszélt amiért befizettem ennyi és észhez kellene térniük mert igen gyorsan jön a digi kábal mindenhol 3500ft és akkor elmehet a UPC oda ahova gondolom. Most még időben megfoghatnák az előfüzetőket max sávszéllel korlátlan letőltéssel és árengedménnyel, ha nem teszik márpedig úgy látom nem teszik akkor mennek a lecsóba, mert 2012 az egész országban lesz Digi kábel!
-
Loituma69
őstag
válasz
Dexar007 #9309 üzenetére
Ezek a hűség és újbelépős dolgok nem csak a UPC nél vannak így. 4 évig egy adsl szolgálttatónál voltam, ebből 3 év szerződés volt addig 7800ft fizettem a 8Mb/480k netért,1 éve lajárt a szerződés és nem hosszabítottam meg, de maradtam a cégnél. 1 Év alatt 3x emeltek árat, úgy hogy most 10.200ft fizettem a 7800ft helyett ugyan azért a szolgáltatásért. Ez van ez magyarország, ha hűséges vagy egy céghez és évekig náluk vagy akkor semmi kedvezmény nem jár a hűségért, de az új belépőket agyon akciózzák!
A digi kábelt várom nagyon, már mind 2 szomszédos utcában ott vannak, csak nálunk nem, még.. 3500Fthó 25Mb/10Mb üvegszálon, ez kell, de még várni kell pár hónapot -
jerry311
nagyúr
válasz
Dexar007 #9307 üzenetére
Szerintem 1221, majd ők megmondják, hogy pontosan mi van.
Ha a csomag ára csökkent, akkor mindenkinél olcsóbb lesz. Ha új akció, akkor csak azoknál, akik ezután váltanak.
Így volt ez régen is, volt egy 3 hónapos kampány, amiben X kedvezmény volt, köv. 3 hónapban meg Y. Ott is mindig volt. aki azon anyázott, hogy az új (vagy éppen a régebbi) kedvezmény sokkal jobb... -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dexar007 #9309 üzenetére
Nem, ez az új előfizetőkre vonatkozik. Ha már előfizető vagy a UPC-nél, semmi jóra nem számíthatsz, kedvezményre se, se semmire.
Vagyis itt a drágább árat kell nézned, tehát a 9000Ft-ot.
Én júniusig ugyanezért 9500Ft-ot fizetek mert hűségem van, tehát önkéntes gyökér vagyok.
Júliustól felvilágosult.MOD: Bocs hogy ennyire elfogult vagyok, csak unalmas már hogy tele van elégedetlen userrel a topic. Nem az előfizetőkre értem, tehát rád sem csak magával a ténnyel van bajom, hogy aki csatlakozik a upc-hez azt lehúzzák.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Dexar007 #9307 üzenetére
Ezt hívjuk úgy hogy bunkóság.
Persze hogy válthatsz goldra, ha többet akarsz fizetni az nekik jó.De amúgy megkérdezném hogy ha most olcsóbb az a csomag amiben benne vagy, akkor Te most továbbra is drágábban fogod kapni?
Jobb helyeken az szokott lenni, ha megrendelsz valamit és időközben olcsóbb lesz akkor olcsóbban kapod.
Ha meg nem válthatsz akkor csak azt tudom mondani hogy gusztustalan, és fogyasztóvédelemmel fenyegetnék.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest