Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #8510 üzenetére
XD
Tegnap felhívtam őket, hogy chello goldra szeretnék módosítani
hölgy: semmi akadája,
bediktáltam mindent ami kell, mondtam egy IGEN-t, meg megkérdeztem hogy így végülis akkor mi van a hűséggel, a nő valami hihetetlenül BOLDOGAN: önnek már semmiféle tartozása nincs a UPChez, és a hűségnyilatkozatot is ELTÖRÖLTÜKNah mondom ez überfasza XD hétfőn kötik be digit, azt le is mondom Chello bácsit, aviszontlátásra
aztán legközelebb talán észhez térnek hogy WTF?! azt talán változtatnak üzletpolitikájukon, addig is csak abban reménykedek, hogy nem lesz baja Diginek
-
commanDOS
senior tag
válasz
BullZeye #8468 üzenetére
Mi az, hogy a p2p-re nem vonatkozik a minimálisan biztosított sávszél?
Ha a netre vonatkozik, akkor onnantól mindenre érvényes, amit a neten keresztül használsz.
Legyen az ftp, http, torrent, dc, voip....
Ez olyan, mintha vennél egy láda almát, amire garantálják, hogy egyik alma sem kukacos, de ha te találsz egy kukacosat, akkor arra az a válaszuk, hogy a garancia az egész ládára vonatkozik, nem arra az egy kukacosra, amit találtál a ládában -
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged