Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
koob
senior tag
válasz
Skynet258 #3857 üzenetére
Sziasztok, remélem, valakitől kapok segitséget. A következő a helyzet:
Semmi bajom a chelloval, de mégis le kell mondanom. Mégpedig azért, mert költözés jött közbe, és ahová megyek (XV.ker) ott nincs chello elérés. Felhivtam az ügyfélszolgálatot, ott a hölgy elmondta, hogy mivel még tart a hűségnyilatkozat, ezért két dolgot tehetek, vagy lemondom, vagy átruházom másra az előfizut.
Az első verzió az egyszerűbb, de a drágább is...ienkor ki kell fizetni a különbséget az akcios ár, és a listaár között. A lényeg, hogy ez 50.000 körüli összeg lenne... lényegében a semmiért, csak mert költözök.
Azt szeretném kérni tőletek tehát, ha van köztetek olyan, vagy ismertek valakit, aki mostanság szeretné a chellot beköttetni, akkor megoldhatnánk, h az én előfizumat kapja meg, tehát átruháznám rá. Neki semmi hátránnyal nem jár, nekem segitene csak ezzel.
Az akciós ár - listaár közötti különbség azokra a hónapokra vonatkozik, amelyek elteltek a hűség óta? Ennyi? -
janos1988
addikt
válasz
Skynet258 #3865 üzenetére
Kozbe megtalaltam. Nem volt messze elozotol
''Az előfizető és az új igénylő közös kérelme alapján a szolgáltató az előfizetői szerződést 15 (tizenöt) napon belül átírja az új igénylőre, amennyiben a műszaki feltételek nem változnak és az új igénylő a szolgáltatáshozzáférési pontnak helyt adó ingatlan jogszerű használója, a felek valamelyike az előfizető esetleges díjhátralékát rendezi, továbbá a Felek megállapodnak a korábbi Előfizető e-mail címének, jelszavainak megszűnésével kapcsolatosan.''
Na meg latom Te 2 eves huseget fogadtal, ami nem kis ido, foleg koltezes elottNem tudtal rola?! Mondjuk ez mar magan terulet, sry.
Adjal fel 1 hirdetest itt a prohardveren, hatha akad vki. -
Skynet258
veterán
-
janos1988
addikt
válasz
Skynet258 #3863 üzenetére
En vagom amit irsz, de ASZF-be nem latok ilyen reszt
(Az meg, hogy mit mond az usz. arra ne igyal merget, engem is tajekoztatattak mar felre)
Kozbe olvasgatom a szerzodest es talalok 1 ilyen reszt:
''Amennyiben egyéni előfizetői szerződés átírását kérik nem természetes személy igénylőre, a nem természetes személy illetve egyéni előfizetőre vonatkozó a 3. számú mellékletben közölt egyszeri csatlakozási díj különbözetet is meg kell fizetni, de az átírást kérő ebben az esetben sem köteles belépési díjat fizetni a szolgáltatónak.''
Valaki magyarazza mar el nekem mi az a ''nem termeszetes szemely''Kajak nem vagom
-
janos1988
addikt
válasz
Skynet258 #3857 üzenetére
''Azt szeretném kérni tőletek tehát, ha van köztetek olyan, vagy ismertek valakit, aki mostanság szeretné a chellot beköttetni, akkor megoldhatnánk, h az én előfizumat kapja meg, tehát átruháznám rá. Neki semmi hátránnyal nem jár, nekem segitene csak ezzel.''
Nem ugy ertik, hogy ahol eddig laktatok, annak a laksnak az uj tulajat kene befuzni a chellora? Mert szerintem olyan nincs, hogy csak ugy mas varosba ruhazod at az elofizut. Bar ha tevedek akkor bocsanat.
ASZF-kbe nincs olyan pont amivel le tudod mondani, mert pl. nem vagy megelegedve vele, vagy sok a gond vele (mint itt) vagy mitomen, errol ha van ugyved ismerosod kerdezd meg tole.
Vagy szuneteltesd, az asszem havi 2500 ft es hatha elerheto lesz par honapon belul a 15. kerbe is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest