- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Brett apó #4456 üzenetére
A modem tulajdonjoga nem változott a szerződéssel, szerződésbontással.
A chello minden bizonnyal vis maiort fog mondani. A hűséget szerintem nem lehet behajtani ebben az esetben, mivel neked nem volt szándékod a szolgáltatóváltás, azt rajtad kívülálló indok idézte elő.
Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy a különböző automatikus szoftverek nem feltétlenül kezelik le, hogy miért bontottak szerződést, nehogy kiszámlázzanak neked valamit, amit lehet, hogy ők sem akartak.
Szerintem az eurocable-nek ehhez semmi köze, ha nem voltál velük szerződéses viszonyban. Úgy értem, internetre vonatkoztatva. -
Spirit
őstag
válasz
Brett apó #4450 üzenetére
Brett apó, kérlek gyere át a HWSW-re a UPC-s topicba. Elnézést a modiktól, de nekem is ugyanez a gond, tegnap kaptam a levelet, Budaörs óvárosban lakom. Olvasd vissza az utolsó 2 oldalt, majd vegyük fel a kapcsolatot privátba..És asszem magasról sz*rok a Fiberre, már bocs, kivárom a június 1-ét, és megnézzük mi lesz itt az ADSL2+-al.
-
Grifid
aktív tag
válasz
Brett apó #4037 üzenetére
Még ezt a hónapot énis türelmesen kivárom, aztán adok szegény ügyfélszolgálatnak, hogy milyen jogon korlátozzák a más szolgáltatónál lévő barátaimmal az online kapcsolatot.
Ez ugyanis diszkrimináció. Az ÁSZF-ben nincs nyoma ilyesminek...
A jelszavas dologról csak annyit, én már 2 éve nem tudok megváltoztatni semmit a jelszavammal, pedig az ügyfélszolgálat is megerősitette, hogy jó a jelszavam... -
rii
nagyúr
válasz
Brett apó #1542 üzenetére
'' ............... Meg a vinyója előbb,utóbb mindenkinek betelik ......... ''
pontosan ...
melóhelyen beírtam DC-be (25HUB, kb), hogy JAZZ, vártam avgy 30 percet, majd a Directorykat mind kijelöltem, és download ... :-Đ
úgy kellett visszavenni 1000-800-ról 700-ra NetLimiterrel, így is 1 G/óra volt a forgalom. Szal egy hétvége alatt szeritnem a 60 giga szabad helyemnek szevasz van :-Đ -
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest