- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
24thmoment #2594 üzenetére
Láttam 10g fogadására alkalmas cisco routert, ha az lenne a nyakamon, már rég freskó lennék a padlón
-
jerry311
nagyúr
válasz
24thmoment #2260 üzenetére
Ügyfélszolgálaton dolgozom, voltam kommunikációs tréningen is külső cégnél, kaptunk róla papírt is.
Néha elgurul a gyógyszerem
Mellesleg ügyfélszolgálaton dolgozom (nem, nem a UPC-nél, másik internetes cégnél), nagyon kedves vagyok az ügyfelekkel, sajna így estére néha elfogy a kedvesség a fórumra.
Sajnálom, de ilyen vagyok. -
Jadro
veterán
válasz
24thmoment #1640 üzenetére
Ezt nevezem én válaszlépésnek.
-
Pá
addikt
válasz
24thmoment #1640 üzenetére
A lényeg:
[Szerkesztve] -
válasz
24thmoment #1178 üzenetére
na ja, főleg ha az upot is emelik
-
erdoke
titán
válasz
24thmoment #1167 üzenetére
Reménykedik az ember, hogy lassan kialakul valami versen. Talán belép a piacra az áramszolgáltató és a mobilszolgáltató is, sőt, esetleg alternatív LAN, WiFi vagy más alapon szolgáltatók is megjelenhetnek lokálisan.
Sajnos egyelőre nálunk pl. vagy ADSL, vagy valami mikrohullámos rettenet elérhető, semmi más (ebben az utcában UPC se, pedig belváros közeli). -
erdoke
titán
válasz
24thmoment #1162 üzenetére
Ha valaki a pillanatnyi helyzetet összegzi, akkor miért kell arra várni, hogy a UPC mit válaszol? Odaírtam, hogy ''jelenleg''. Márpedig most ez a helyzet. Majd ha lépett a UPC, akkor lehet megint összegezni.
Invitelt megvették, talán komolyabb versenytárs lesz az egyesülő terület, mint eddig külön-külön voltak. -
TeeJay
félisten
válasz
24thmoment #1095 üzenetére
most a 3megabites ADSL-el ennyivel töltök lefelé.
és volt már hogy 60-100gigabájt jött le 1 hónap alatt annyi minden kellett
és ha up to 8megabitre tesznek akkor valszeg hamarabb fog lejönni az ami kell
nem fogok 200-300-400gigát letölteni soha havonta
csak akartam ilusztrálni hogy a chellosok is akkor örülnének ha annyit tölthetnének amennyi jólesik -
shev7
veterán
válasz
24thmoment #915 üzenetére
mar miert omlana ossze? Attol, hogy nincs forgalomkorlat, nem akarja mindenki letolteni a fel internetet...
-
TeeJay
félisten
válasz
24thmoment #912 üzenetére
UPC is tudna 8/1024 illetve 4/512-es csomagokat forgalomkorlát nélkül nemde?
valszeg ADSL-nél is ilyesmi lesz csak ugye ott ismeretlen a forgalomkorlát és én pont ezért vagyok 2éve ADSL előfizető pedig mikor dönteni kellett hogy chello vagy ADSL legyen-e akkor már a chello elég bika volt -
kennyke
aktív tag
válasz
24thmoment #912 üzenetére
Nekem elég lenne ha a korlátot megszüntetnék, meg egy up speed up
512-ről->1024-re.
Igen, ez az! Egy korlátlan 3/1Mbit-es net -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
24thmoment #262 üzenetére
erre nemtudok mit mondani, max annyit hogy esetleg valaki lehagyott egy számot...
(ami csak 0 lehet, mert régebben elfogadta...) -
Grandi
aktív tag
válasz
24thmoment #62 üzenetére
Az lenne a szép. Mondjuk ha ez megtörténne akkor lehetne őket perelni és nyernél is
-
jerry311
nagyúr
válasz
24thmoment #37 üzenetére
Én csak jót akarok neki.
De leginkább nekünk ebben a topicban.
Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest