- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
ballington #4871 üzenetére
mar tobbszor irtuk, megbizhato ftp-rol nagyobb filet lerantani. Az ad valos kepet a sebessegedrol.
-
shev7
veterán
válasz
ballington #4867 üzenetére
de ne is speedtest-tel merj sebesseget...
-
Racecam
nagyúr
válasz
ballington #3006 üzenetére
Panda Maci!
Először is, direkt nem címeztem senkinek.
Másodszor, mint említettem, nagyrészt erről szólt a topic már egy hónapja, mióta kijött az új Ászf.
A dolgozónet nem ''classic'' alapú, hanem azzal egyenértékú szolgáltatást nyújtó csomag volt. De az, ahogy a többi csomag is, megszűnt.
Most a medium csomaggal egyenértékű szolgáltatást kapsz -10% áron. (Ami egyébként a régebbi szolgáltatásnál lényegesen gyorsabb.)
Három lehetőséged van, vagy maradsz itt, vagy 2 év hűség mediummal 6900-ért (és akkor ugyanazt olcsóbban kapod), vagy 2 év hűség Extremmel 8900-ért. Felfelé tetszés szerint válthatsz. -
Zenty
őstag
válasz
ballington #3007 üzenetére
nálam 14 ,de az reggel ugye
-
Bandus99
őstag
válasz
ballington #2971 üzenetére
Nem feltetlen kell extremnek lennie, ha DN elofizetesed van.
Fugg attol, hol dolgozol. -
Grandi
aktív tag
válasz
ballington #75 üzenetére
Megnyugtat, ha azt írom ,hogy én is lefuttattam és a vége :
1779/385 ?
Ellenben ha máshol márem, nem a Te linkednél akkor 2400 körüli az érték.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
ballington #75 üzenetére
Gyász. Dráma.
Javaslom használj ADSL-t (ha elérhető) vagy vásárolj bérelt vonali előfizetést. Előbbi esetben általában a szerződésben jelőlt maximális sebességet kapod. Mindig. A második esetben meg már a szerződés garantálja a sávszélességet, nem pedig csak a legmagasabb és legalacsonyabb értéket.
Addig is reklamálhatsz a szolgáltatódnál vagy felügyeleti szerveinél. Persze a panaszod el fogják utasítani, egészen addig amíg a szerződésben megjelőlt minimális szolgáltatást megkapod.
Ettől függetlenül a szerződést te írtad alá, gondos, körültekintő előfizetőként (aki nem ugrik be a reklámoknak) biztosan elolvastad az ÁSzF-et és az apró betűs részeket is. -
wildrain
addikt
válasz
ballington #74 üzenetére
Nem fogja elérni a 310-et, ne is számíts rá. Nekem is 270-290 körül mozog, a feltöltés meg stabil 59-60. A 310kbyte csak a névleges sebessége.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged