Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
wilddog
tag
Ja, mert idáig úgy volt, hogy mivel én chello light csomagban voltam, havonta
5 GB -ot lehetett letölteni, utána visszalassult a net, most
megváltozott az egész, csak azt nem tudtam hogy. -
wilddog
tag
Ja , akkor meg a UPC a HIBÁS.
Mert ha felmész az oldalukra, rámész az Internetes csomagokra,
utána meg a Szolgáltatásról menübe : Havi forgalom : ''nincs adatforgalmi korlát''
(ezt írja)
bár lehet h annak, aki most rendel csomagot...
Na mindegy, chello -ról ennyit.
amit meg leírtatok nekem(előre is kösz) azt nem írja -
wilddog
tag
válasz
shabbarulez #4265 üzenetére
de ha rámegyek a forgalom mérésre ,
akkor minek méri www.chello.hu -n???? -
wilddog
tag
Szasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Upc Chello -nál mikor szűnnek meg az adatforgalmi korlátok?
Mert, azt írják a neten a www.upc.hu - n hogy megszűnnek az adatforgalmi korlátok.
Tehát akkor most korlátlanul le lehet majd tölteni, korlátlan mennyiségben mindent?
Nekem jelenleg Chello Light csomagom van, most akkor itt sem 5GB-ot lehet majd letölteni , hanem bármennyit?
Ma rámentem a forgalommérésre és ugyanúgy mérik azt, hogy mennyit töltöttem le.
Mikortól lép életbe ez a korlátlan letöltés és ez rám is Chello light -osra is vonatkozik majd? -
wilddog
tag
Ok. Rendben, gyanus is lett volna, hogy: KORLÁTLAN. Sajnos, mindennek vannak korlátai, talán, ahogy Einstein mondta: 2 dolog van ami végtelen :
1. Az EMBERI HÜLYESÉG
2. és az UNIVERZUM --> ez utóbbi nem biztos...
És ez az. Hogyha túllépem az 5gb-ot akkor kampo? 128/128?
A következő hónapban újra begyorsul? Vagy ez csak egy ígéret, hogy minél többen rendeljék meg? -
wilddog
tag
Nekem az a gondom, nem tudom mi számít pontosan letöltésnek?
Mert a Light - al nem lehet, csak 5gb havonta és ezt jó lenne tudni. Ha például rámegyek egy olyan oldalra, ahol,
mondjuk egy videót megnézek, vagy egy hanganyagot meghallgatok, de nem töltöm le a vinyóra, az letöltésnek számít e? Vagy hogyha csak rámegyek egy oldalra, pl. erre, akkor ez is letöltés? Ha az, akkor persze csak pár KB-ot számolna fel a szolgáltató. (UPC - Chello - LIGHT a csomagom.) (A chello.hu- n nézem néha a forgalommérést, elég érdekesen méri a dolgokat)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest