- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
LaliPapi #3815 üzenetére
Azt kizártnak tartom, hogy eddig 3 megával tudtál letölteni ennyi letöltővel együtt, max csak egy darabig jön gyorsan amig be nem éred a többeiket mondjuk 20% ,utánna belassul a letöltés.Nálam ha sok lecher van akkor limitálok és változó sebeséggel de 120 k körül jön lefele.
-
Jégkokó
veterán
válasz
LaliPapi #3812 üzenetére
Először talán tisztába kellene lenned a torrentezéssel, ha 573 feltöltő re jut 2684 letöltő, akkor ne is csodálkozz, hogy csak csiga tempóba fog lejönni neked is.Annyit tehetsz, hogy vársz, vagy pedig limitálod a feltöltést mondjuk 30k ra és egy darabig nagyobb tempóval fog jönni a cucc
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
LaliPapi #852 üzenetére
Édekes hasonlat, de jó. Én általában a hónap végén száguldozom, és akkor már nem állítanak le. De amikor a múltkor elkapott a rendőr, az M5-ös időszak óta először, rögtön elvette a jogsimat, de még 1-je előtt egy nappal visszakaptam!
Utána egy napig jó volt mindenféle traffipax nélkül hasítani -
Apollyon
Korrektor
válasz
LaliPapi #850 üzenetére
Hát, ahogy én néztem sehol máshol nincs 3072/512-es kapcsolatod havi 9500-ért (én szerződéses hűséges vagyok
), másrészt a kábel szerintem sokkal jobb mint az ADSL ami szerintem egy $Ź@®
Egyébként a mobiltelefon-előfizetés és az internet igény között azért van különbség. Nekem pl 2001 óta van mobilom, de csak egy éve van netem. Mindkettő más szolgáltatás és ezt mondjuk annyira nem lehet összehasonlítani de azért vágom mire gondolsz. Lehet nem a legtökéletesebb a chello, de itt nem kell jelszavakkal babrálni, meg nálam még soha nem volt szolgáltatás-kimaradás sem. (Kopp-kopp) Óriási piros pont.
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hálózati / IP kamera
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest