Hirdetés

Aktív témák

• Georgexy

csendes tag

Na háj!

Fölhívtam a UPC-t és azt mondták nekem Medium lesz!
    Pedig BM-es vagyok! Erre mondom akkor felbontom a szerződést mert 2004-ben lejárt a 2 év ezért megehetem! És előfizetek újra egy Classic-ra. Erre azt mondta a csajszi, hogy ok de ne is reméljem, hogy kapok dvd lejátszót vagy akciós havi díjat!
    Én ezt sem tudom megérteni, hogy én aki már 5 éve ügyfelük szart se kapok tűlük, aki meg most jön annak meg kivan nyalva a segge! Ez hogy működik?
    Jah a másik, hogy végülis úgy döntöttem, hogy akkor meghosszabbítom 2 évvel a szerződést és így 8900 lesz a havidíj és 10 Mb-s lesz mert ugye én a Classic-ot hoszabbítottalm meg! Mert ugye a mostani rendszer Classic-ot lát mindenhol. Erre jön a telefon, hogy menjek már be és mondjam le az előzőt. Legszivesebben telefonon keresztül letéptem volna a fejét a fickónak! Miért mondjam le az előzőt? Azért mert dolgozónetes vagyok? De miért nem jár akkor a szerződéshosszabbítási kedvezmény? Ha lemondom akkor ugye szerződéstbontok. Ha bontok, mit hosszabbítok? Ha újat írok alá akkor meg 3 hónapon belül volt netem és akkor meg nem kapok semmit. Szóval holnap bemegyek és kiveszek valakit a pult mögül! Majd bemegyek egyenruhába hátha akkor kedvesebbek lesznek!
    De én már nagyon pipa vagyok!
    Na hali

[Szerkesztve]

Aktív témák