- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Hali Tildy!
Kipróbáltam a rendszert, elég frappánsan megy minden. Az AIDA32 mem.olvasásra 2492 MB/s-t adott single DDR 333-ra. Lehet húzni a procimat 3200+ Bartonra és felismeri a BIOS is! :D Sajna a RAMom miatt nem olyan stabil, de a 400-asokkal ismét kipróbálom.
Itt van egy két bencsmárk adat a nem tuningolt állapotról:
3DMark 2001SE: 14895
3DMark 2003: 4487
Viktor -
CsendPenge
őstag
OFF
A késleltetéses vitánkról jut eszembe: úgy tűnik igazad volt, tényleg van ilyen késleltetés. (csak azt nem tudom minek, amikor 7-3-3-3-om alig hozza a szintet a ram, 5-2-2-2-n kb. 15%-al többet nyom aida-ba) Azt viszont változatlanul nem értem, hogy miért nem indult el alacsonyabb fsb-n sem. (tegnap szórakoztunk haverral, hogy tunningoljunk egy NF7-S lapot, barton 2500+, infineon ramokkal - hát, volt, hogy hibázott a ram, de elindult /195-nél, 5-2-2-2 késleltetéssel! :D/)
P.S.: mi lett azokkal a ramokkal, amik nem indultak el? (nem emléxek rá, más gépében próbáltad?)
ON -
Még nem, mert a melóban vagyok... de a másik (meztelen) chipre csak annyi van ráírva, hogy nForce2 MCP. Azt csákány. Nekem ezért gyanús, hogy fingjuk sincs a bluefishes kollegáknak, hogy mit árulnak és mit nem. Mindegy, ez már nem izgat annyira, hisz ha megy 400-on akkor nincs gond.
-
warmaster
aktív tag
A dual chanel igazán akkor dob a teljesítményen, ha a memória sebessége és a proci sebessége ugyanolyan, tehát akkor csak 400MHZ DDR-t érdemes venni ilyen gépbe, ha nem akarod tovább húzni akkor kingstone-t érdemes venni, én az hallottam, hogy azokat nem nagyon lehet húzni, de alapbeállításokkal nagyon gyorsak (Kivéve a HYper-X RAM, mert azokat kifejezetten tuningra fejlesztették.)
Jónak mondják még a Samsung, és Infineon memóriákat. -
-
Tildy!
Amúgy meg majdnem Abit NF7S tulajdonos lettem, de láttam a két lap közti különbséget - árban alig van különbség - és inkább a Chaintech mellett döntöttem, mert jó az Abit, de vhogy van benne vmi igénytelenséget sugárzó cucc... :) Nemtudom mennyire lehet ezt érteni, de felszereltségben és maga az összképe sokkal jobb a Chaintechnek, nem? -
Apika
addikt
Szia tildy!
- BIOS reset után természetesen alapról indul a gép. Utána lehet állításokat végezni.
- Nem javasolnék neki BIOS frissítést, ha nem ért hozzá. Először ismerje meg a lapot, és csak utána. Viszont mindegyik 7NJL1 lap tudja a 200MHz-es FSB-t, és ahogy leírtam meg is tudja csinálni. -
Szia!
Hááát ez jó kérdés, mondom tegnap vettem a kékhalálban (kékhal?) :D De szerintem kanyarból ott dekkol egy jó fél éve, hisz a doboza egy kicsit karcos volt, nem durván, de tuti nem új. Szerintem ezt hozták át a Déliből a Nyugatiba... :(
Ezekszerint megy 200-on ez a lényeg. Most nézek hozzá BIOS-t.
Thnx
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged