- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
A TWINMOS memória az jó? Van vkinek tapasztalata ilyen téren? Megbízható, tuning ram?
-
Hali Tildy!
Kipróbáltam a rendszert, elég frappánsan megy minden. Az AIDA32 mem.olvasásra 2492 MB/s-t adott single DDR 333-ra. Lehet húzni a procimat 3200+ Bartonra és felismeri a BIOS is! :D Sajna a RAMom miatt nem olyan stabil, de a 400-asokkal ismét kipróbálom.
Itt van egy két bencsmárk adat a nem tuningolt állapotról:
3DMark 2001SE: 14895
3DMark 2003: 4487
Viktor -
Csak lehet kapni ilyen méretű ventiket, ha valami gond lenne. Amúgy én a régi lapomon (Abit KX7-333) a venti szintén gagyesz volt, úgyhogy fogtam és levettem a tápkábelét. Így lett hangtalan mobom és 37 fokos KT333-am. Semmi fagyás meg ilyenek nem volt, magyarul teljesen felesleges a venti rá....
-
Na jó, majd holnap visszajövök, most megyek haza. Köszi az infókat.
OFF
Viktor -
Még nem, mert a melóban vagyok... de a másik (meztelen) chipre csak annyi van ráírva, hogy nForce2 MCP. Azt csákány. Nekem ezért gyanús, hogy fingjuk sincs a bluefishes kollegáknak, hogy mit árulnak és mit nem. Mindegy, ez már nem izgat annyira, hisz ha megy 400-on akkor nincs gond.
-
válasz
Kosh Naranek #46 üzenetére
Már késő hisz megvettem már, de Tildy mondja, hogy ment akár 210 is, szóval támogatja a 400-at és itt nekem ez a lényeg. Amúgy meg kerülöm az online rendelést. Én szeretek boltba járni és megfogni és megnézni, hogy mit veszek.
-
-
Danke!
És kösz mindenkinek, aki hozzászólt. Most már fel vagyok készülve a Half Life 2/Doom 3/Stalker trióra... :)) -
Tildy!
Amúgy meg majdnem Abit NF7S tulajdonos lettem, de láttam a két lap közti különbséget - árban alig van különbség - és inkább a Chaintech mellett döntöttem, mert jó az Abit, de vhogy van benne vmi igénytelenséget sugárzó cucc... :) Nemtudom mennyire lehet ezt érteni, de felszereltségben és maga az összképe sokkal jobb a Chaintechnek, nem? -
válasz
dr. rozmark #29 üzenetére
Engem az ilyesmi nem érdekel, hisz 85-90 fokig garantálja az AMD a működést, de még a Palomino magos 1800+ CPU-m is 78 fokot ért el max nyáron zárt házzal 3 óra fps után... Azután volt egy tápegység csere duplaventis Enermax-ra és ugyanez a CPU 3 óra után 62 fokot produkált zárt házzal. Szóval ennyit számít a szellőzés... :)
-
Mondjuk egy 2800+ Barton feküdne benne nem tudom, hogy annak mennyi a hőmérséklete... Amúgy már 2-szer frissítettem már BIOS-t.
-
Szia!
Hááát ez jó kérdés, mondom tegnap vettem a kékhalálban (kékhal?) :D De szerintem kanyarból ott dekkol egy jó fél éve, hisz a doboza egy kicsit karcos volt, nem durván, de tuti nem új. Szerintem ezt hozták át a Déliből a Nyugatiba... :(
Ezekszerint megy 200-on ez a lényeg. Most nézek hozzá BIOS-t.
Thnx -
Ugyanez a problémám, mert tegnap vettem a Bluefishben egy ilyen lapot, csak nem tudom, hogy most ha a régi, mint amilyen a tied, azt lehet-e BIOS update-el 400-as FSB-re alakítani, vagy vigyem vissza, amihez rohadtul nincs kedvem. A srác a Bluefishben azt mondta+egy másik kollega a telefonban, hogy igen ez megy 400-on. Most akkor mivan????? A könyv szerint csak 333. Ennyire trehány cég lenne a Chaintech, hogy nem frissíti a könyvet hozzá???
Helpmí -
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen alaplapot és szeretnék megbizonyosodni róla, hogy tudja a 400-as FSB-t, mert a honlapjukon azt állítják, hogy igen. Én meg csak nézem a könyvét és abban csak az áll, hogy 266 vagy 333. A jumperállításnál is csak ezt a két FSB-t lehet állítani. De a BIOS-ban meg ott van, hogy 200-ig lehet húzni.
Tildy! Neked ilyen lapod van nem? Te frissítettél BIOS-t hogy 400-as legyen, vagy nem kellett?
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged