Aktív témák
-
Apika
addikt
Azt mondják: elég, ha csak egy borda van rajta, nem kell feltétlenül a venti is rá. De a tuningosokat ez nem nyugtatja meg... A boltokban valóban lehet kapni jobb minőségű chipset ventiket, ha valaki nagyon akarja. (A Chaintech által küldött venti nem biztos, hogy jó megoldás, mert ugyanolyan gyenge minőségű, mint ami a lapon van.)
-
Apika
addikt
Még két dolog, amit állítani kell a BIOS-ban:
- Advanced Chipset Features - Memory frequency: Sync (vagy 100%, BIOS-tól függően)
Az FSB kétszeresét adja a system bus speed (Cpu-Z, vagy Wcpuid progival nézhető)
- Advanced Chipset Features - AGP frequency: 66MHz -
Apika
addikt
Szia tildy!
- BIOS reset után természetesen alapról indul a gép. Utána lehet állításokat végezni.
- Nem javasolnék neki BIOS frissítést, ha nem ért hozzá. Először ismerje meg a lapot, és csak utána. Viszont mindegyik 7NJL1 lap tudja a 200MHz-es FSB-t, és ahogy leírtam meg is tudja csinálni. -
Apika
addikt
Szia!
Íme a segítség:
Belépsz a BIOS-ba - Advanced Chipset Features - System Performance - Optimal helyett Expert, és akkor állíthatod 200MHz-ig az FSB-t.
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest