- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatee
kezdő
Én is szívesebben hordom a GA-B2100-ast, mint bármelyik okosórám, mert amit ígér azt betonbiztosan be is tartja. Van okosított Casio-m, de valószínű eladom vagy elajándékozom, nagy csalódás...
És igazad van, maradjon a jól bevált receptnél, mert amint a példa mutatja, egyéb fronton földbe döngöli a konkurrencia.
Én csak hiányolom azt a Casio-t aki olyan meglepő, ötletes és érdekes megoldásokat mutatott be anno, ami meghaladta a korát. Ebből mára a régi receptek újragondolása maradt nagyjából nulla innovációval. -
V-I-D-A
aktív tag
Megbízható. Amit hazánkban megvehetsz, az nem japán gyártmány. A legolcsóbb Japán gyártmány a G-Shockok közül a GW-5000U ami belföldről beszerezhető. Ha engem kérdezel, inkább azt vennék, mint rangeman-t (kb. egy árban vannak), de a GW-9400-nak is megvan a maga rajongótábora, így az én véleményem nem releváns.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest