- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
MaxxDamage #3450 üzenetére
Szia!
Ez a EQB-1000D-1AER?
Mik a tapasztalataid vele? Milyen a lume-ja?
Nálam is csak egy óra maradt most, volt, ami nem lett szerelem, volt, amit nem hordam...
5610U maradt
De gondolkozok valami zafíros, szoláros Edifice-on...
A szolárt könnyű megszokni, a zafír meg jól jönne...
Ti melyiket ajánlanátok, lehetőleg 100k alatt? -
blg
senior tag
válasz
MaxxDamage #3446 üzenetére
az én solaros órám (LCW-M100) már 13 éve megy akkucsere nélkül
-
fagyalllo
őstag
válasz
MaxxDamage #3446 üzenetére
Sokáig.
-
orbit76
tag
válasz
MaxxDamage #2562 üzenetére
Ahogy a tanult francia mondaná: Willkommen im 21. Jahrhundert.
Amúgy nekem praktikus. Sokáig Apple Watchot hordtam, de elég volt. Ezeket tölti a nap, szinkronizálnak műholdról, mindig pontosak... Mi kell még?
Itt laknak. -
orbit76
tag
válasz
MaxxDamage #2560 üzenetére
A lényeg, hogy megoldottad a problémát. Nekem csak két órám van, amit napi szinten hordok:
- GBD-H1000 és egy AWM-500-GD-9A
Mindkettő solar és mindkettő G-shock. -
orbit76
tag
válasz
MaxxDamage #2557 üzenetére
Nem, nem játszottad ki, a rendszer engedett be valami érthetetlen oknál fogva. Amúgy Seduxen. Napi 2x1. Bár nem biztos, hogy használ. Te olyan "mindent de azonnal, leszarom hogyan" típusú emberke vagy, mi? Semmi baj, bearanyoztad a napom, jót röhögtem a hozzá nem értésedből és a türelmetlenségedből fakadó idegbeteg kapkodásodon. 🤣
Köszönöm! -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2557 üzenetére
Egész éjjel fény előtt volt a szekrénybe és jól fel is töltött.
A programhoz való csatlakozás (Edifice) nem megy sajnos és a Watch programhoz sem mindig. -
tboldi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2555 üzenetére
Amikor szinkronizálja az időt, akkor az app elmenti az aktuális koordinátákat is.
Korábban volt már párosítva a telefon és az óra, ugye? Én megpróbálnám törölni mindkettőn és teljesen tiszta lappal indítani.
Az órádhoz tartozó operation guide nem írja, hogy magán az órán hogyan lehet, de kocka G-Shock esetén így néz ki, lehet, hogy a te Edifice-ednél is hasonló elven működik. -
tboldi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2553 üzenetére
A másodiknál, amikor a telefon/app beállításaihoz irányít át, az engedélyek menüpont mögött mi van?
-
-B-
senior tag
válasz
MaxxDamage #2551 üzenetére
Valószínűleg kevés volt a fény, ami érte. Jól írja SOAD19, időnként napoztatni kell. Az én órám is merül, pedig nem zárt szekrényben tartom.
-
SOAD19
addikt
válasz
MaxxDamage #2546 üzenetére
Mit össze hisztizel. Lassan két éve vetted az órát, ha jól értem, használtad egy napot, most meg meg vagy veszve, hogy nem tudod használni egyből, azonnal. Ha jól gondolom, a beírásodnak az volt a szándéka, hogy savazd a Casiot, hogy egy hulladék márka.
De, hogy konstruktív is legyek. Máskor 1-2 havonta napoztasd, illetve a telefonon töröld a párosítást, és próbáld meg újra párosítani, hátha. -
ricsik
őstag
válasz
MaxxDamage #2535 üzenetére
Ha nincs benne elég töltés szerintem a BT-t kikapcsolja az óra, így persze, hogy nem tudsz csatlakozni.
-
-B-
senior tag
válasz
MaxxDamage #2545 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy így télen nincs olyan erős napsütés, mint nyáron. Én a g-shockom kb 50 %-os töltöttségel már 3-4 délután napoztattam az ablakpárkányon, de még mindig nincs maxon.
-
-B-
senior tag
válasz
MaxxDamage #2541 üzenetére
Én nem értem, hogy miért bosszankodsz. Leírtuk már neked páran, hogy mi a megoldás.
Fel kell tölteni és működni fog. Az édeskevés, hogy nappal világos van a szobában. Az óra attól még nem fog töltődni, a töltéshez erős fény kell. -
Nimda
addikt
válasz
Lehet kevés neki a kakaó, a bt -hoz, várj még vele.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2537 üzenetére
Úgy rémlik, hogy már csak a Casio Watches működik, a többit elkaszálták, legalábbis a G-Shockok esetén biztosan.
-
-B-
senior tag
válasz
Próbáld meg másik app-al. Van egy pár a play áruházban (casio watches, casio watch+, edifice connected). Nem tudom, ehhez az órához, melyik kell.
-
ricsik
őstag
válasz
MaxxDamage #2532 üzenetére
Nekem tavaly minden előjel nélkül, vagyis nem ugrott kettesével a mp mutató, egyszer csak teljesen leállt, lemerült az Oceanus-om. Kicsit meg is ijedtem, hogy ez hogy lehet. Kitettem a nyári tűző napra 1-2 órára, semmi. Kb 6 óra napozás után viszont feléledt, azóta is hibátlanul megy.
Én szerintem ebben a borongósabb időben akár több idő is kell a napon, hogy működjön.
Türelem, fel fog éledni. -
-B-
senior tag
válasz
MaxxDamage #2526 üzenetére
Tedd majd ki az ablakba, ha süt a nap.
Azért egy teljesen lemerült órának idő kell, míg feltölt. Az kevés, ha kiveszed a szekrényből.
Nekem egy g-shock gst b400-am van, az is elég lassan töltődik. -
SOAD19
addikt
válasz
Olvastam itt másoktól, hogy ilyen esetben elég sok idő kellhet, mire magához tér. 1-2 napot még napoztasd, szerintem. Az applikációt, csak arra értettem, hogy ha már újra működik az óra, akkor az applikációban biztos írja valahol, hogy mennyin áll az aksi. Ugyebár azt kérdezted, hogy honnan tudod, hogy maxon van-e már a töltöttség, erre válaszoltam.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Vicc, hogy nincs is a listában az órám... [link] /Bluetooth-os részen/
Kifutott darab (elvileg) és már nem is elérhető a Casio oldalán? -
fjudors
aktív tag
válasz
a sajátomra a múltkor töltöttem rá, mert félig volt
nagy fényerejű lámpa alatt tíz centire,kb 6 óra -
SOAD19
addikt
válasz
MaxxDamage #2524 üzenetére
Ha jól látom a számlapon BT-os... Az app-ban nem írja, hogy hány % a töltöttség?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #1357 üzenetére
Megoldottam!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #1338 üzenetére
Gondoltam változtatok a "World Time"-n , mert arra lett állítva amit a fő óra mutat (Budapest) és telefonhoz csatlakoztatom, de állítani nem tudok rajta, viszont azt mutatja az óra amit a telefon is (szinkronban vannak, csatlakozik megfelelően) a masodperc mutató is úgy jár ahogy a telefon mutatja, viszont a World Time részen az állíthatóság "inaktív"
-
válasz
MaxxDamage #1343 üzenetére
Ha kihúzod a koronát az kvarcórák akkor is tovább járnak, azaz fogyasztanak, csupán a mechanikus kapcsolatot szünteted meg a mutatókat mozgató fogaskerekek és a meghajtás között. Persze ezzel is lehet némi energiát spórolni. A több motoros CASIO (pl, MT-G, MR-G) modellekben van olyan funkció, hogy le lehet állítani a mutatók mozgását. Ilyenkor az elektronika tovább jár, csak "fejben számolja" a pontos időt. Amikor ebből a módból kilépsz (megváltoznak a fényviszonyok az óra körül, vagy megmozdítod az órát) akkor a mutatók a pontos időre szaladnak.
-
dud998
őstag
válasz
MaxxDamage #1346 üzenetére
Az egy nagyon király funkció, nagyon szeretem nézni amikor beállnak a mutatók.
-
Nimda
addikt
válasz
MaxxDamage #1343 üzenetére
Nem kell kihúzva tartani a koronát, arra figyelj, hogy fény érje tárolás közben, ami lehet akár mesterséges is. Egy napelemes órát, hosszú távon dobozban tartani nem szerencsés. Egyébként van az órának készenléti üzemmódja, ilyenkor, ha sokáig nem kap fényt, mondjuk éjjel, leáll a másodperc mutató, csökkentve a fogyasztást.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1341 üzenetére
Ha nem húzod ki akkor jár az óra, és fogyasztja az akkumulátort, viszont nem töltődik a napelemen keresztül. Ha kihúzod akkor nem jár az óra, és nem fogyasztja az akkut annyira.
Mondjuk valószínűleg van olyan funkciója lekapcsolja magát ha sokáig sötétben van, de úgy is fogyaszthat valamennyit az elektronika, és ha a fiók mélyén van több hónapig töltés nélkül lemerülhet teljesen az akku.
Én kihúzott koronával valami olyan helyen tárolnám, ahol éri valamennyi fény.
Mondjuk kirakod a polcra, nem néz ki olyan rosszul.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1335 üzenetére
Én inkább kiraknám valahová ahol kap valamennyi napfényt, akkor is ha kihúzom a koronát. Sötétbe nem tárolnám.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1335 üzenetére
”Későbbiekben még jól jöhet és hordom majd 1x.“
Ugyanígy vagyok az Apple Watch Series 4-gyel.
De a Casio A158WEA-9EF is el van téve, sérülékeny, és sajnálom használni, hiába olcsó. Szeretném karcmentes állapotban megőrizni.Így most a GW-M5610-1ER a daily driver.
-
@mriya@
őstag
válasz
MaxxDamage #1328 üzenetére
Ha nagyon akarod, húzd ki a koronát, de az sem nagyon fontos.
Ha egyáltalán nem hordod, inkább add el! -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1328 üzenetére
Nekem a Casio jobban bejön, de hordd azt ami neked jobban tetszik. Mechanikus az a Doxa, vagy kvarc ?
-
Šolaire
veterán
válasz
MaxxDamage #1298 üzenetére
Szívesen egyébként grat szép óra.
-
Šolaire
veterán
válasz
MaxxDamage #1296 üzenetére
Szia pedig ha megy az app a telefonon akkor két gombnyomás. 9:30-nál nézd meg. [youtube]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest