Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
52k alatt kicsivel (146,55 €), de egy CR2016-os elemmel együtt. Elem nélkül fizetni kellett volna postát is, de elemmel együtt még olcsóbban jöttem ki, mint az óra+posta ktg..
Amúgy pont most vagyok idegállapotban. Úgy volt, hogy reggel leugrok érte a postára, de elment az idő, és délben kaja után úgyis terveztem, hogy körbe járom a várost szemüveg, ill. hátizsák nézelődés kapcsán. Mondom, majd beugrok előtte a postára átvenni a csomagot. Hát hogyne... háromnegyed ötkor ugrott be a dolog, a város másik pontján, kb. 2-3 km-re a postától. Öt után értem oda pár perccel, de már zárva volt. Így most várhatok hétfőig.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest