Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
Az a valóság hogy pl aki 300D-ről 350D-re váltott azt se értem meg
, ugyan így aki 20D -ről 30D-re, mert igazán lényegi változás nem következik be. Szerintem akkor éri meg egy vázat cserélni (1. ha kell mert behalt az aktuális, 2. ha tényleg történt érdemi előre lépés a fejlesztésben ) Háát ha lenne 100 000 expo félprofigépben , utána meggondolnám a zár cserét , mert nem erre találták ki őket , így biztos lesz más "anyag fáradás" is. 50 000 expo után félprofigépeket én nem szoktam használni, nincs bizadalmam tovább bennük
( ezért van páromnak is 2 váza már
: 1D ,D60 személyében).Mondjuk engem baromira zavar ez a kis tekergentyű a bal kezelőszervnél , itt pl a nikon d200 /300 sokkal értelmesebben megoldotta, és csak a lowra rakott tekerentyűt (dXX-re )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ugyan így aki 20D -ről 30D-re, mert igazán lényegi változás nem következik be. Szerintem akkor éri meg egy vázat cserélni (1. ha kell mert behalt az aktuális, 2. ha tényleg történt érdemi előre lépés a fejlesztésben ) Háát ha lenne 100 000 expo félprofigépben , utána meggondolnám a zár cserét , mert nem erre találták ki őket , így biztos lesz más "anyag fáradás" is. 50 000 expo után félprofigépeket én nem szoktam használni, nincs bizadalmam tovább bennük
: 1D ,D60 személyében).