- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Netfone
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Hali!
Ma épp munka közben, egyszercsak úgy döntött a gépem, hogy nem hajlandó exponálni.
A ijedtség okozta 10 év öregedés után elkezdtem a hiba okát keresni. Élességet állított a gép, mivel a keresőben villogott a kis piros pötty.
1. Tehát nem az exponáló gomb a kontakt hibás.
Ezek után tettem még pár próbát: kicsit erősebben lenyomva az expo gombot. Hátha. Persze nem akartam túl feszíteni a húrt, tehát csak módjával tettem. Egyszercsak ellőtt egy képet. A minősége jó lett. Furcsa mód, többet azóta nem igen akart csinálni. (100 próbából 3x sikerült az exponálás.)
Szóval hazadöngettem, megnéztem tüzetesebben a gépet, hogy nem-e sérült meg. Természetesen nem.
Levettem a kitobit, majd megpróbáltam az exponálást objektív nélkül. Simán ment.
2. Tehát akkor az objektívvel van a gond.
Amikor átállítottam a gépet manuális élességállítási módra és úgy próbálkoztam a fényképezéssel, akkor is hallani lehetett ahogy a fókuszmotor "cicceg".
Ha ilyen panasszal viszem vissza a gépet (amire még 2,5 év garancia van) akkor rögtön kicserélik?
Mivel munkaeszköz, így égető szükségem lenne az azonnali cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest