Új hozzászólás Aktív témák
-
duckload
aktív tag
Én beleraktam már 5 órát kb!
Hangok nem jók! de javítható!
Spawn nem jó! De javítható!
Grafika szerintem okés! Lehetne szebb, de akkor nem menne konzolon 120 fps el!
Gunplay nagyon jó, tetszik a TTK, a movement is szép folyamatos!
Tetszik ez a szuper fegyver variálhatóság, sok kieg, perk, stb rakható majd fegyverre!
Fegyverek rendben vannak eddig, AR-ek nagyon erősek! Kb scope nélkül, map másik feléből bárkit kiszedsz!
Jó lenne egy két retro pálya cod 2 ből, az nagyot dobna hangulaton!
Apropó hangulat, ezt annyira nem érzem, kicsit elnagyolt, valahogy furi, de szokni kell csak!
Ha csiszolnak rajta ahol lehet, plusz kap egy jó kampányt, akkor lehet meg is veszem majd!
Jah és ki lett tolva 22.-ig a béta! -
malystryx
senior tag
Sikerült kipróbálni tegnap nekünk is, 2 óra bőven elegendő volt, tényleg vannak csalók, de megtaláltam a kis kedvencem, a tolózáras fegyó képében, mivel messze a Kar még maradt az alap, a távcsövet kicseréltem rajta, az nagyon utálatos, és ezzek a pici "dot"-al is mindenki 1hit. Ez jó.
A hangok, grafika elmegy, nem vagyok nagy igényű, de ami rendkívül pocsék és minősíthetetlen az a spawn rendszer. Letesz a pálya egy részére és mögém berak 2-3 ellent. Hát ez mi? 2 órát kibírt a játék rendesen, aztán elkezdte ezt az anomáliát csinálni. Nem akartam elhinni.
Na de mindegy is, ez már az utóbbi 2 részben is bőven előferdült. Kérdésem lenne azokhoz akik jobban ismerik a részleteket. Én azt hittem, mivel 2-ik világháborús, legalább beletesznek kicsit több fegyvert, nyugtassatok meg hogy legalább lesznek amcsik, oroszok, japánok, németek és esetleg brit-ek. Csakis a bolt-action fegyverek érdekelnek majd.
Mert ugye a trailerben láttunk pl. DP-28-at, az meg orosz Lmg, szóval gyanítom lesz itt még más fegyó is, csak nagyon limitált verziót kaptunk gondolom. Előre is köszi. -
NY_A
őstag
válasz
Fitzgerald #442 üzenetére
Sajnos én is így érzem. Nem szoktam beta allapotú játékot nagyon bírálni, de ez rettenetesen fest. A MW motor és a 2. vh téma miatt azt hittem ebből egy jó játék lehet. De egyelőre semmit nem tudok kiemelni a játékban ami tetszene.
-
Linem
senior tag
Nekem tetszik. Biztos megveszem majd.
-
válasz
nutella1 #425 üzenetére
Nincs más friss pörgős , kismapokon játszódó, gyors menetű ,kommersz FPS játék, ami nem teljesen fantasy vagy ilyesmi. BF teljesen más.
Nekem sem jön amúgy be teljesen, már most unalmas, de elvagyok azért egyelőre vele.Eza stúdió nem szokott igazán jó COD-ot hozni számomra, de a tavalyinál jobbnak tartom. Mindegy.
megpróbálom BF-et is. -
Szerintem a CW-nál nem szarabb, viszont a MW-hez képest sehol sincs. Na nem baj az idei BF-ben még bízok.
-
Fitzgerald
veterán
Ja, ez még a Cold War-hoz képest is visszalépés, úgy kb. mindenben. De a hangok a legrosszabbak.
-
bigdigit
addikt
Meg vettem elővételben mert gondoltam csak el leszek vele 1 évig ha épp nincs mást tolni épp de ez szerintem nagyon gyengén sikerült. A kérdésem az lenne battleneten mikor refundolhatom legkésőbb ha úgy gondolom nem éri meg? Már most is pereg vissza a számláló vagy csak amikor meg is jelenik a játék? Vagy hogy van ez?
-
SipiBcs
őstag
Nekem el sem indul
Error és scan and repairra küld
-
ƵøŁĭ
veterán
Borzasztó szar ez a játék, így röviden.
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!Mikortol el az open beta?
-
nutella1
őstag
válasz
jozefgucci1 #428 üzenetére
Na és? Szinte csak az írkál ide akinek nem tetszik valami. Az körülbelül 0.1%. Volt ennél a COD-nál több sokkal gyalázatosabban sikerült rész is. A sok múltban ragadt fanatikus azt meg védte.
-
Jakesz
addikt
Ez a játék konkrétan a Modern Warfare 2019, csak második világháborús köntösben. Szinte minden játékbeli feature elérhető itt is, amit az MW-ben vezettek be. Ami persze nem baj, mert az egy zseniális játék, és jótól jót lopni nem szégyen.
Viszont ez grafikailag érezhetően gyengébb, ami 1 évvel az új konzolok megjelenése után egy picit gáz, miközben az MW az full prevgen cím. És ami még hab a tortán, hogy emellett sokkal rosszabbul fut, legalábbis PS4-en nagyon sok a frame drop. De fogjuk ezt fel beta-beli problémának, amit a megjelenésre remélhetőleg orvosolnak. -
-
venom8888
őstag
válasz
jozefgucci1 #430 üzenetére
Koszi, akkor mar lepek is kifele,nem pazarlom az idom, amugy jo game ,meg vettem
-
csibe1
addikt
válasz
jozefgucci1 #428 üzenetére
Pontosan, a CW-t nagyon elszúrták.
Szerintem van egy olyan réteg itt a fórumon, meg máshol is a világban akik már jó ideje játszanak, és nem az újdonság meg a csikiviki cuccok lényeg, mint a 11-12 éveseknek; hanem egy jót szeretnének játszani, egy minőségi játékkal.
Ezt itt nem látom 100€-ért, de a BF2042-nél sem.
Mondogatják mindkét topikban, hogy ez még csak a béta, később jobb lesz.
Persze, jó duma.
Anno játszottam a BF4 bétával, olyan hűde sok változás nekem nem jött át valamiért, már jó irányba értve.
Ahogy meg kinéz a BF2042 béta állapotban nem tudom mit bírnak javítani rajta megjelenésig, de fizessek érte, mert majd jobb lesz. Persze, most rögtön, kétszer is.
Inkább egyelőre kihagyom mind a kettőt, a CoD4 után nem játszottam multit egyik CoD-al sem, a Warzone az bejött, és megvettem az MW2019-et is. Azzal elleszek egy darabig meg a régebbi BF-ekkel. -
venom8888
őstag
Amit elerek szinteket a betaban, az megmarad ha megjelen?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
nutella1 #425 üzenetére
Honnan tudod , hogy játszanak is vele ? Mi vagy tizen innen a fórumrol is az MW2019-et toljuk , mert bár megvette mindenki a CW-t ,de hamar abbahagytuk . Ezt a mostanit jó páran nem vesszük meg és sajnos sokan amiatt veszik , mert amíg kijön a másik legyen valami újabb ennyi semmi több.
-
duckload
aktív tag
Letölteni is csak 7 töl lehet xboxra?
-
-
csibe1
addikt
válasz
Szellem. #421 üzenetére
Tegnap nekem is lejött, majd este ránézek, hogy milyen élőben.
Aztán lehet, hogy nem.Ahogy látom a kiadó nagyon kényelmes, és költségtakarékos a multi szempontjából, mert náluk ez a lényeg. Mindent egy kupacba, legalábbis a Warzone-nál ez a terv ahogy hallottam, de ha lehetne akkor szerintem összeraknának mindenkit ugyanazokra a szerverekre mindegyik játékból.
A játékélmény az sokadik a sorban, perkálj aztán menj a csába a mottójuk. -
-
pRoject22
őstag
Szerintem az elmúlt 5 év legfosabb codja, kampány még javíthat ezen de a béta alapján ez nagyon tré
-
Töltődik le a Béta PC-re.
-
Golyo69
senior tag
A hang az ha épületben vagyok, pl a havas mapon akkor jó.
Marmint a fegyverek hangja, de ha kimegyek a házból mintha legpuska lenne -
csibe1
addikt
válasz
jozefgucci1 #391 üzenetére
-
Qtya72
aktív tag
Nekem nem akar működni az enaba-s kód, nem jön a válasz kód, csak fehér képernyő. Ezt a pár órát már kibírom este 7ig.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Mátol nem open béta van mindekinek? Vagy most is kell kód? Platform xsx. Storeba az írja a béta-ra, hogy nem elérhető.
köszi
üdv -
N@idia
őstag
válasz
Corpuscle #356 üzenetére
Ps5-ön is borzalmasan szarul fut a játék 120fps sokszor érezhetően droppol ami érthetetlen ilyen grafika meleltt a másik ami zavaró, hogy villog a textura számomra ez nagyon idegesitő nem beszélve a blur effect-ről sniper scope-nál több sebből vérzik a játék. Egy forintot nem ér arra jó volt, hogy bohóckodjak vele 1-2 órát ment is rá a delete
-
bager13
aktív tag
Valamit babrálhattak a hangokkal, mert jobb lett... vagy csak megszoktam
jozefgucci1: Mi a 2021-es szint? És mi egy cod-nál a 2021-es szint?
-
Bobcat35
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #405 üzenetére
Thx, sikerült!!!
-
jozefgucci1
addikt
Hát kipróbáltam én is ezt a játékot . Majd három órát toltam bele és hát ez egy borzalom .A Grafika mintha a cod2 és a Wolfenstein keverékét látnám , pedig minden maxon volt . A hangok az valami gyalázat közelében nincs az elvárhatónak .A karaktermozgás egy vicc , mintha egy 10 éves programozta volna.
A mapok viszont baromi hangulatosak nagyon szépen összerakták őket és látszik azzal tényleg foglalkoztak .A Codo-os csőpályákat itt nem nagyon találni meg .Bug vagy nem jött elő a pár óra alatt szerencsére .Viszont már most vannak csalók és a konzolos Aim assist is nagyon dúrva a nem fair kategória már .Összességében ez egy gőzölgő foshalom amire jönnek majd a legyek és veszik ,de ez 2021-ben nagyon messze van az elvárható színvonaltól . -
redingitell
senior tag
válasz
jozefgucci1 #405 üzenetére
Ejj Jozef, csak nem felhagytál az elveiddel és te is vettél egyet?
-
Bobcat35
csendes tag
Hali!
Vettem eneba-n kódot , hova kell beírni?
-
bager13
aktív tag
Így jó pár óra játék után, negatívumként csak a hangokat tudom felhozni, mert az 10-ből 0.
Technikai/grafikai bugokkal találkoztam, de ez nyilván még csak beta.
Alapvetően, jobban tetszik, mint azt vártam.
A TTK- tól féltem, de számomra teljesen jó. -
Dr. X
aktív tag
Próbálta valaki PS Remote Playjel játszani a demót? Nekem PS5ön nem megy a lövés. Meccs közben nem megy az L1-2-3, R1-2-3. Nem lehet célozni, lőni, gránátot dobni, csak mozogni meg ugrani. A menüben viszont megy az L1-R1. Az alfában meg az L1 volt a célzás az R1 meg a lövés. Másnak is szarakodik így?
-
hcol7
senior tag
válasz
jozefgucci1 #391 üzenetére
gondolom ahogy a kar98at eddig is
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest