- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corpuscle
őstag
-
Corpuscle
őstag
válasz
Casanova* #2166 üzenetére
Hétvégén összedobtam egy Combat shotgun loadout-ot, ha már ennyire tukmálja rám a játék a kis mapokat. Shipment-et nem piszkáltam, Das Haus ment, ha dobta. A lvl 1-es sotival is lehet rombolni, egy lövés két kill egymás után, máris fury kill. Mivel nem igen játszom ezeken a mini mapokon, annyira nem zavar a sotizás. A nagyobb pályákon kevésbé lehet velük érvényesülni.
-
Corpuscle
őstag
Welgun milyen lett? Érdemes feloldani?
-
Corpuscle
őstag
válasz
nutella1 #2128 üzenetére
A technikai részéhez nem értek, nálunk Telekom van a kezdetek óta, azt tudom. Vanguard beta volt először moderate, majd a végleges is. Átlépve a CW, WZ is open. Reddit is tele volt a jelenséggel, nem igazán tudták open-re bírni. Én nem piszkáltam, eddig sem ezen múlott a VIP képernyő.
-
Corpuscle
őstag
válasz
nutella1 #2126 üzenetére
Korábban már zúgolódtam amiatt, hogy a külön playlist ellenére túl sűrűn akarja rám erőltetni a játék a nevezett mapokat. Most van Pacific (vagy valami hasonló elnevésű) playlist, azon szoktam nyomulni.
A frissítés óta a nat type átváltott open-re (korábban moderate volt). Érdekes, hogy a többi Cod eddig is open volt, de mint tudjuk, itt elég sok a furcsaság… -
Corpuscle
őstag
válasz
Szellem. #2122 üzenetére
Múltkor eldöntöttem, ha már úgy is only Cooper Carbine, akkor legalább goldozom. Néztem mi hiányzik és elengedtem. Nem vagyok hajlandó ilyen szintű kompromisszumot kötni, mikor így is alig játszom. Fél órát zombiztam, kinéztem/feloldottam egy számomra tetsző skin-t (korábban már linkeltem, hajaz a goldra) oszt hajrá!
-
Corpuscle
őstag
válasz
BandiHUN #2117 üzenetére
Ez ne szegje kedved, told azzal, ami bejön, ne sokkold magad a BP-n sem. Ha más nem a vége előtt úgy is lesz megint 2xp rá. Túl sok időt én sem tudok a játékra szánni, mikor időm engedné, erőm nincs már, ezáltal semmi türelmem már hozzá. Csak pihenten. Én Cooper Carbine-nal tolom egy jó ideje. Hollow point + vital tud rombolni. Kicsit furcsállom is, hogy nem kapott nerfet a legutóbbi frissítéssel.
-
Corpuscle
őstag
PPSH-t, M1928 SMG-t alig látok embereknél. Ennyire gyengék lennének? Valamelyiket elkezdeném, de a legutóbb húzott fegyverek annyira nem feküdtek, hogy nincs kedvem további szíváshoz egyelőre.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Madn!ght #1905 üzenetére
"Én nem kempelel, szeretem vègigrohanni a játékidőt". Na, ez a baj!
Ghost, esetleg az új perk a serpentine (Season One battle pass, Tier 21: Sprinting reduces incoming damage). Hasznosnak tűnik, nem tudom mennyit csökkent, ki kellene tapasztalni ér-e valamit. Mostanában high alert perket is használok, meglepően sok biztos haláltól lehet megmenekülni, sőt kill-t is összehozni. Lightweight (Increases movement speed) is nagyon jó lehet neked, ha rohangászós vagy.
Fegyvereknél subsonic lőszer, silencer. Valamint van amelyik fegyónál elérhető kill után gyorsabban futsz, sebzetten pontosabban lősz, gyorsabban tárazol képesség.
Sajnos, nem sajnos az alap fegyverek gyakran gyengék. Egy-egy kiegészítő nagyon sokat dob a használhatóságon, lvl 20 körül már érezhető a javulás. Persze ez sem szentírás. -
-
Corpuscle
őstag
válasz
boogie84 #1800 üzenetére
Az a challenge nekem is a kezdetek óta bugos. Délután/este lesz időm ránézni jobban, de ezek szerint lenne még mit javítani. Kíváncsi vagyok a map exploit-ok mennyire tűntek el.
Más:
Engem a lobbykeresőben két dolog zavar igazán. Kb. 80%-ban, futó játékba dob be, többnyire lefutott meccsek. A másik, hogy van külön playlist(ek) kis mapokra, erre rendszeresen kell visszalépjek a lobby-ból, hogy elkerüljem azokat. Néha-néha ok, de így kicsit több a kelleténél.
-
Corpuscle
őstag
Nekem is eszembe jutott a Cod4-es winter crash a napokban, és hogy annak mintájára lesz-e itt is valami. Én nem kedvelem a Shipment-et, de biztos ki fogom próbálni. Más pályának jobban örültem volna, de így is lehet lesz egy-két érdekesebb játékmód.
Ui.: Krampusz ruha biztos lesz a store-ban jó pízéé. -
Corpuscle
őstag
válasz
Szellem. #1725 üzenetére
A megjelenéskor próbáltam, nem mindig sikerült "eldobnom" nekem sem. Utána olvastam, hogy másnál is problémás. Azóta nem használtam, de ezek szerint ez sem lett fixálva.
Újabban az a divat, hogy a spawn környékére hívják le, hogy teljes legyen a káosz. Legutóbb ki is léptem, nem lehetett kijönni a szorításból. Ha átfutottam a robbanáson, ott vártak. Esélye sem volt a csapatnak.Csak remélni tudom, hogy a karácsonyi event mellett jut idő a rengeteg bug javítására is.
-
Corpuscle
őstag
Bugos. Preseason alatt 3 prestige, minden további szezon alatt 4 prestige szerezhető. Most így P7 a max. Szintet számolja természetesen tovább, de prestige nem jár több. Ahány helyen nézed, annyi féle szintet mutat. Egy helyen mutatja a valósat, de most meg nem mondom hol.
-
Corpuscle
őstag
Köszi! Ha feloldom a kiegeket, kipróbálom így. Az az igazság, mivel nem hajtom az Atomic cammo-t, csak azt a fegyvert húzom, amivel hatékony vagyok. Azt is max. szintig, majd váltok. Ráadásul az új AR után ez fájdalmasan sz@r. BP-ban nyitottam egy brutál BAR tervrajzot, most azzal tolom. G-43-at is elengedtem, core-on nekem nem adta úgy, ahogy elvártam.
-
Corpuscle
őstag
Radar mapon én is bespawnoltam a texturába. A gránát segített.
Cooper carbine-t próbáltad már? A legjobb fegyver, amit eddig próbáltam. Nyilván kiegészítő kell rá, mint minden másra. Most elkezdtem húzni az AS44-et, gyötrelem az előző után. Közelre elég beteg, de gyorsan elfogy, ahogy nő a range. -
Corpuscle
őstag
válasz
Csokishurka #1676 üzenetére
Marksman rifle közül nekem sem a Garand, sem a G-43 nem jött be. NZ-41 AR, viszont messzebbről érdemes vele pötyögtetni, igen hatékony. Az elején kicsit vad, de kiegészítőkkel nagyon jó fegyó kihozható belőle.
-
Corpuscle
őstag
Ez nagyon jó! [link]
-
Corpuscle
őstag
Családnak már most adjátok oda kis cetlin, mely napokon ne zavarjanak.
-
Corpuscle
őstag
Ünnepi menetrend:
Dec 8 – 13 Double XP
Dec 16 – 20 Double XP, 2XP Weapon XP, and 2X Battle Pass XP
Dec 23 – 30 Double XP, 2XP Weapon XP, and 2X Battle Pass XP
-
Corpuscle
őstag
Akciós a játék Xbox-on. [link]
-
Corpuscle
őstag
2xp van jelenleg. Gyógyír mindenre.
-
Corpuscle
őstag
Az új pályák jól sikerültek, Radar kicsit darálósabb. Cooper Carbine egy-két kiegészítővel elég hatékony, a nagy kaliberű tár itt is aprít. Lehet csak az SBMM volt hozzám kegyes tegnap, de közelre távolra adta vele rendesen. Ránéztem az új WZ pályára is, SX-en nem voltam szétesve a látványtól. FOW állítás továbbra sincs Xbox-on. Megleszünk továbbra is egymás nélkül, úgy érzem.
Az új operátornak (Francis) nagyon jó dumája van játék közben. A szintjelzés elég bugos, ahány helyen nézem, annyi féle rang.
A WZ group - Vanguard Clan integráció persze nem lett megoldva, ugyanolyan bugos, mint volt. A menüben volt, hogy a régi és a jelenlegi zene egyszerre szólt, BP a szokásos "tartalommal".
Lesz még munka itt bőven, de eddig tetszik. -
Corpuscle
őstag
A killcam themes-ről vélemény? Aki ezeket kitalálja…
-
Corpuscle
őstag
válasz
boogie84 #1568 üzenetére
Hiába van playlist hozzá, sajnos az "alap" mapok közé is beteheti. Én sem örülök neki, van hogy loadout-ot állítok, nem is figyelem mi a következő pálya.
Az elején nem így volt, örültem is neki, hogy végre változtattak. A korábbi részben ugyanúgy bedob nuketown-ra, annak ellenére, hogy van rá playlist. -
Corpuscle
őstag
Srácok! Ha sotizni támadna kedvem, melyiket javasoljátok?
-
Corpuscle
őstag
válasz
boogie84 #1535 üzenetére
Jogos, de a spawnkillerek így is megmaradnának sajnos. Én is utálom, mikor mennék a pont felé és van aki csak cirkál és szedi a killeket, ez van. Sajnos ritka az az igazán kiélezett csata a pontért. Délután éppen volt egy kör ahol nem volt kutya, stb., meg is lepődtem.
Dead drop-nak is megnövelném a recharge idejét, most meg ugye még bugos is ráadásul. -
Corpuscle
őstag
-
Corpuscle
őstag
válasz
Csokishurka #1491 üzenetére
Néha belenézek Twitch-en sniper gameplaybe. Egy srác, aki csak ezzel tolja, azt mondta, mikor kérdezték róla, hogy elég nehéz a Vanguardban sniperezni. Annyit én is tapasztalok, hogy sokkal kevesebben játszanak sniper fegyverrel, mint a korábbi részekben. Nekem nagy rutinom nincs velük, itt is csak a Task Force Snowstorm-ot próbáltam. Olyan nagy aim segítséget nem éreztem. Persze volt olyan, hogy beadta, amit nem is gondoltam volna, de a fordítottja is megesett.
Marksman rifle se túl népszerű, nem is csoda. G-43-at húzom, nagy kaliberű tárral is 2-3 lövés kell, fejre nyilván kevesebb. Viszonyításképpen CW-ban is kb. ennyi kellett az ilyen fegyverből, ahol ugye a TTK sokkal nagyobb volt. Ott lehetett is aprítani vele, meg a burst fegyókkal. -
Corpuscle
őstag
Series X-en aki szeretne élesebb, szebb megjelenítést, az alábbiakat állítsa be. Minden újraindításkor be kell állítani, nem jegyzi meg.
Settings-graphics-fidelity cas on. Alapból 0,8 az érték, nyugodtan lehet akár feljebb is állítani, de az “on” érték már látványos javulást hoz. Egyből feltűnik, ha nem állítom be kezdéskor.
Gondolom a többi konzolon is működik. -
Corpuscle
őstag
válasz
Dawide@axele #1438 üzenetére
Jelezz nekem (privátban). Bugos a rendszer, csak WZ-ban leszel benne a groupba, a Vanguard clanban nem. Reméljük javítják.
-
-
Corpuscle
őstag
válasz
BandiHUN #1276 üzenetére
CW-t rég elengedtem, így nekem legalább pörög a BP, amit meg sem vettem volna alapból. Ha már úgy is lassan meg van a 100-as szint, így behúztam, a kapott CP miatt semmi pluszba nem került.
Ami az operatorokat illeti, elég fapados a rendszer. Huszonakárhány scope-nak se biztos, hogy van létjogosultsága egy-egy fegyvernél. -
Corpuscle
őstag
A harmadik fegyveren próbálom már ki a nagyobb kaliberű tárat. Hiába a sok penalty, brutális így is. Mellé FMJ, piercing vision. DP 27-tel falon keresztül pucolom a pontokat. A snipert 3-4 lövésből a pálya túlsó végéből. Mintha nem lenne valós az a recoil és accuracy penalty, ami fel van tüntetve.
-
Corpuscle
őstag
válasz
boogie84 #1232 üzenetére
Ilyen esetben érdemes lehet dead silence field upgradet használni. Spy plane esetén nem látnak akkor sem, ha nem mozogsz (undetectable by Spy Planes). Itt nem köti mozgáshoz a dolgot (a leírás szerint). Igaz nem tart sokáig alap esetben (növelhető a tartama: Gun, melee, and throwing knife kills refresh duration), cserébe ad még egy-két dolgot (pl.: csendes léptek). Gyorsan töltődik, nem kell "kényszermozogni" ha aktív az ellen spy plane-je.
Lassú, nehéz fegyvereknél, vagy movement penalty-s kiegészítőknél a lightweight perk igen jól jön. Végre LMG-vel sincs az a lomha mozgás, amit én nem kedvelek. Ez meg ugye csak annyi, hogy gyorsabb vagy, csendes nem. Arra ott a ninja. Az meg nem véd a spy plane ellen. Ki van ez találva.
Nekem a CW féle wildcard rendszer elég lapos volt. Beraktam a 6 perk lehetőséget, nem sok minden volt, ami ellen nem voltam védett. jobb, mint a Pfizer.Itt inkább van olyan érzésem, hogy "melyik ujjam harapjam"
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest