- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- TKSTAR TK905
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
de ha az MW2 tetszik, akkor miért akarod megvenni a Vanguardot?
Ha választani kell akkor most már az MW2-t logikusabb megvenni, mert a Vanguardban már az utolsó szezon végén járunk. Szóval a BP farmolásnak már nincs értelme. Esetleg külön skint venni, vagy csak fegyver farmolásnak még jó.Egyébként szerintem nézzetek a multiról videokat, és azokból megállapítható, hogy érdemes-e megvenni, és azok alapján ahogy érzitek...de az sosem jó, ha mások véleményére vártok, hogy neki tetszett-e, és szerinte érdemes-e megvenni, mert ha emiatt megveszed, és nem fog tetszeni, akkor mi lesz? Mindenről saját véleményt kell kialakítani a látottak alapján.
Az előző hozzászólásomban leírtam a lényeget, hogy erre a kérdésre ahányan válaszolnának annyiféle véleményt olvashatnátok. Olyan ez mint a zenei stílus, vagy film, mindenkinek más tetszik.
Szóval szerintem érdemes megvenni, mert CW óta, azaz 1 éve elég jól elvagyok vele. Hang jó, grafika nagyon jó. Hangulatos, és taktikailag jól kiismerhető pályák. Folyamatosan van benne Ship Haus 24/7 gyorsabb farmolási lehetőségnek. Nem tökéletes, de szórakoztató, és COD-os kikapcsolódásnak számomra megfelel. Addig ezzel meccselek, amíg nem jelenik meg az MW2. Megvárom a végleges, teljes verziót. Az eddig látottak alapján kikapcsolódásnak jó lesz, de szintén nem tökéletes, mint ahogy a Vanguard sem.Jelentek meg cikkek, és nyilatkozatok, hogy a Vanguard nem lett eléggé népszerű, de ez azokat úgysem befolyásolja, akiknek tetszik, és játszanak vele. Én is elolvastam, megvontam a vállam, majd folytattam a HC Ship Haust.
Ha nekem tetszik valami, akkor kit érdekel, hogy kinek mi a véleménye, vagy mit írnak róla. Úgyis játszani fogok vele, és nem tud befolyásolni semmi, főleg nem mások szubjektív véleménye.
Ha pedig valakinek nem tetszik, az az ő baja, az én szórakozásomat nem érinti. -
Linem
senior tag
válasz
Phobion #2900 üzenetére
Ez nehéz kérdés, mert nyilván mindig a legújabb részekkel játszanak a legtöbben. Az MW2019 sikere után várhatóan az MW2 is sikeres lesz. Szóval ha választani kell, és az a kérdésed, hogy melyiket vedd meg a kettő közül, akkor nyilván az MW2, mert most azt érdemes elkezdeni.
Viszont, ha mindkettőt megvennéd, akkor a Vanguardnál már nehéz megjósolni, hogy 1 hónap múlva az MW2 megjelenése után a játékosbázisa mennyire fogyatkozik meg. Biztos maradnak sokan, főleg akik nemrég kezdték el a fegyver és skin farmolásokat, ők biztos folytatják. Nekem az a véleményem, hogy mindenki azzal játsszon, ami tetszik neki. Persze meghallgathat más véleményeket a játékokról, de mivel mindenkinek más az ízlése, stílusa, elvárása, ezért az a legjobb, ha a saját értékrendje szerint dönt. Szóval, ha neked tetszik a Vanguard, akkor vedd meg, és játsszál vele. 1 hónap múlva lehet nem minden játékmódban fog találni azonnal meccseket, de majd kitapasztalod, hogy melyik játékmódban vannak a legtöbben.
-
Linem
senior tag
válasz
Tomko78 #2896 üzenetére
Azért utolsó szezonként tényleg tovább tarthatott volna. Már hetek óta szinte folyamatosan dupla xp volt. Az 1-2 kimaradt napon pedig saját tokeneket használtam fel. Szóval ez így nem volt igazán kihívás. A challengek is dedószintűek voltak. Nem is kellett megnéznem, játék közben kész lettem velük.
Jöhet az MW II. -
Linem
senior tag
Már megint dupla xp.
Mindjárt kész vagyok a BP-vel. Mit fogok csinálnil még 75 napig?
-
Linem
senior tag
válasz
Scholes9 #2874 üzenetére
Az MW2 topikban volt erről szó, hogy még hivatalosan nincs megerősítve az áthozható CP egyik platformon sem.
Az előző részekből áthozható volt, mert battle.net-en belül voltak megvásárolhatóak az utóbbi pár évben. Azt hiszem az Infinite Warfare óta. Most már steam-en keresztül is megvásárolható lesz. Talán aki battle.net-en marad, az tovább viheti majd a CP-t, de ez még nem biztos. -
Linem
senior tag
válasz
DrTechnoid #2849 üzenetére
Az sem mellékes, hogy a terminátorok bármelyik időbe tudnak utazni. Szóval most itt kell likvidálni az ellenségüket.
-
Linem
senior tag
válasz
laceszgamer #2821 üzenetére
Ship haus 24/7 mindig van. Mióta megjelent a játék szinte csak ott játszom. Júliusban volt az a pár ingyenes nap, amíg kivették, de utána egyből visszarakták.
Gondolom azért nem találod, mert a főmenüből szoktad indítani a meccseket, de nem ott kell beállítani, hogy milyen játékmódban akarsz játszani, hanem a filtereknél kell kiválasztani. Sima Core és HC-ban is benne van. -
Linem
senior tag
válasz
Szellem. #2809 üzenetére
Nekem is furcsák ezek az operátorok, de valójában el kell fogadni, hogy a világháborúsdi gaming szempontjából már szinte alig érdekel valakit. A témát kimaxolták az előző epizódok.
Tehát mivel a Vanguard WW része nem jött át a többségnek, ezért teljesen mindegy, hogy a ship haus meccseken milyen operátorokkal lövöldöznek egymásra.
Egyébként ugyanez volt az MW-ben is. Jigsaw, Rambo, Mclane, meg ki tudja mik jöttek sorban még a meccseken.(Már régen nyomtam.)
Eddig én csak a hiénát vettem meg az MW-ben, mert azzal poénos volt gyilkolni.
Viszont az operátor vásárlás lényegét nem teljesen értem, mert a menün kívül úgysem látja magát a játékos. Akkor miért lényeges, hogy éppen mit választ?
Vagy ez valami "menőzés" féle a többieknek?#2810nutella1 Én folyamatosan nyomom a ship haust, de még nem találkoztam botokkal.
Persze vannak szerencsés meccsek, de nem vettem észre, hogy bármelyik is bot lett volna. Talán maximum azok az idióták, akik miatt nem lehet kijönni a konténerből, mert elállják az utat.
-
Linem
senior tag
Mégsem veszek terminatort.
de azért van pííz sok helyen, mert minden meccsen minimum 2-3 terminator megjelent
-
Linem
senior tag
Egyébként tavaly még a Vanguard megjelenése után a ship haus-ra csak panaszkodtam, aztán idővel megszoktam. Annyira gyorsan megoldható ott minden, hogy már hiányzott a sok béna óriás pálya után. Szerencsére tegnapelőtt visszarakták, így legalább van esélyem végezni a szezonnal.
nutella1: A desolation pályán háromszor próbálkoztam, de mindig eltévedtem.
Azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Annyit forgolódtam, hogy folyamatosan hátbalőttek. Ez nem nekem való pálya.
Viszont campelésre kiváló map.
-
Linem
senior tag
Most már hogy vége lett a dedónak, vissza lehetne rakni a ship haus-t.
-
-
Linem
senior tag
-
Linem
senior tag
válasz
BITBOYS #2750 üzenetére
Értem, de ez az ingyenes játék, a fizetős multiban nincs ilyen "csík".
Amúgy erről én is azt írtam, hogy az ingyenesben valószínűleg sok csaló lehet, mert abban nincs kockázat, de azért 60 euróért meggondolja kétszer is. Persze ettől még a multiban is lehetnek, de inkább core módban. A HC Ship Haus Blitz módot elkerülik.Illetve nem, mert engem szoktak ott is cheaterezni, és reporttal fenyegetni chatben.
A COD "szakértők".
-
Linem
senior tag
válasz
BITBOYS #2747 üzenetére
Én most ott elakadtam, hogy milyen csíkra gondolsz? A kíváncsiság kedvéért kipróbáltam egy core módot is, de ott sem láttam.
Ettől függetlenül tudom, hogy a stim-re gondolsz. Én például páncélt is raktam be Field Upgradenek. Így az első pár lövés és egy robbanás hatástalan.
-
Linem
senior tag
Nem tudok teljes mértékben nyilatkozni, mert nyilván az ingyenes warzone módokban tényleg sokan lehetnek, akik ilyenekkel próbálkoznak. A fizetős résznél is biztos vannak, de inkább a sima core módban. HC-ban is lehetnek, de ott tényleg kevesebb értelme van, mert mindentől azonnal fekszel. Tehát hiába AIMbotozik, a pár sikeres találaton kívül a gránátok repkednek a nyakukba. Főleg amiben én játszom, a blitz módban.
Szóval erről a csalás témáról mindenkinek van saját véleménye. Amit írtam az csak az én véleményem az elmúlt 12 év COD alapján. Azt látom, hogy a reportok 90%-a nem csalás. Az előző COD ph topikokban megosztott csalás videokból eddig 2 volt tényleg csalás, de az is a warzone-ban. Talán ezért veszi félvállról a készítő is, mert a report többsége tévedés, feltételezés.
Ha már valaki ügyes, akkor az csal, mint én is.Persze valóban vannak nagyon ügyesek is, mint tegnap az egyik meccsen egy srác olyan jól időzítette a becsúszásokat, hogy esélyem nem volt eltalálni, de az skill, és nem cheat.
-
Linem
senior tag
Ha ship hauson belül TDM meccset dob be, akkor én is igyekszem kevesebbszer meghalni. Szóval az említett 10 az 1-hez arány kivitelezhető. Legalábbis nekem többször 100 feletti kill mellett csak 10 alatti death volt. Szóval még ez sem mérvadó.
Ilyen arányt sok meccsen látok másoknál is, mégis elbírok vele. Ha csalna, akkor nem lenne esélyem ellene. -
Linem
senior tag
Bizonyos játékmódokban lehetséges, hogy előfordulnak.
Én az új pályák kipróbálásán kívül csak HC Ship Hauson játszom. Ott még a játék megjelenése óta nem találkoztam egy csalóval sem.Persze a chatben mindig írják, ha lelövik őket, hogy cheater, report. Például engem is lecsalóztak már számtalanszor, meg reportoznak, de sok a tudatlan, kezdő játékos, ezért nem árt tisztában lenni azzal, hogy ha lelőnek az nem cheat, vagy ha jobb valaki nála, mert ő lassú és béna, az sem cheat.
Az egész csak reflex, és skill kérdése.
Egyébként sokat nem veszítettél a vanguard nélkül, csak időpazarlás.
Majd én játszom helyetted is.
-
Linem
senior tag
Király lett a USS pálya.
Ezen lehet farmolni ezerrel a negyedik szezont.
-
Linem
senior tag
Hogyne játszanánk.
Én minden meccsen találkozom magyarokkal, szóval a fórumtól függetlenül továbbra is sokan nyomjuk.
Csak szerintem nincs ideje senkinek a játék mellett fórumozni, vagy nincs mit kommentálni, mert ahogy nézem a többi COD fórum is nagyon gyengélkedik mostanság. Ingyenes időszakban jobban pörögnek a dolgok itt is.
-
Linem
senior tag
de tényleg....nem véletlen próbálom kerülni az ingyenes időszakokat, mert brutális dedósereg jelenik meg ilyenkor a multiban, teljesen tönkrevágják
Most mentem 3 kört. Ugyanaz, mint előzőleg a többi ingyenes multikban. Teljesen játszhatatlan. Nah majd akkor szerdától folytatom tovább a BP-t.
-
Linem
senior tag
válasz
Pickle Rick #2687 üzenetére
A COD-ban a legmagasabb camohoz csak a megjelenéskor elérhető alapfegyverek kellenek. A következő szezontól bepakolt új fegyverek nem szükségesek. Az MW2-nél már figyelj majd erre.
Ne dolgozz feleslegesen.
Az atomic bug ismerős nekem is. -
Linem
senior tag
válasz
Pickle Rick #2684 üzenetére
Ha már csak 1 fegyver van hátra, akkor kicsit későn szólok, hogy ezek a fegyverek nem is kellenek az atomichoz.
A TYPE99, és kész, de legalább megcsináltad az összes fegyvert. Ez is egy jó cél.
Mindjárt bemásolom, mert nem olyan régen írtam, hogy milyen alapfegyverek kellenek az atomichoz. A többit is lehet gyémántozni, de ha csak az atomic a cél, akkor felesleges.AR: STG44, AUTOMATON, ITRA BURST, BAR, AS44, NZ-41, VOLKSSTURMGEWEHR
SMG: MP-40, STEN, M1928, OWEN GUN,TYPE 100, PPSH-41
SHOTGUN: EINHORN, COMBAT, GRACEY, DOUBLE BARREL
LMG: MG42, DP27, TYPE 11, BREN,
MARKSMAN: M1 GARAND, SVT-40, G-43
SNIPER: TYPE 99, 3-LINE RIFLE, KAR98K
MELEE: (Primary) COMBAT SHIELD, (Secondary) FS FIGHTING KNIFE
HANDGUN: RATT, TOP BREAK, 1911, KLAUSER, MACHINE PISTOL
LAUNCHER: M1 BAZOOKA, PANZERSCHRECK, PANERFAUST, MK11 LAUNCHER -
Linem
senior tag
válasz
Pickle Rick #2682 üzenetére
Mihez kell már csak 1 snipert kimaxolnod? Mi a challenge célja?
-
Linem
senior tag
Ezt a Ball Turret Gunner 25 kills muszáj volt beletenni?
Eddig mindig olyan challenge volt benne, ami elérhető volt, de ez.. Egyszer jött össze, amikor éppen ez volt beállítva, de azóta sem. Most 1 hete beraktam megint a challenge miatt, de maximum az attack dogs jött össze többször. Pedig ahhoz már nem sok kellene. A probléma, hogy kétszer is szükség lesz rá, mert nem sok esélye van, hogy egy alkalommal sikerül összehozni a 25-öt.
de nem adom fel! -
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #2666 üzenetére
Gondolom az alapján mondták ezt magukról, hogy kaptak visszajelzéseket a világháborús téma miatt. Alapból engem sem érdekel a 2.világháború tematika, de ettől függetlenül lehet aprítani a Shipmenten és a Das Haus-on.
Kit érdekel, hogy mikor játszódik..
Ha van egy kis szabadidőm, akkor multiban aprítom az enemyt. Annyira fanatikus azért nem vagyok, hogy a háború évszáma befolyásoljon ebben. Akinek számít, az nem vette meg. -
Linem
senior tag
[A Call of Duty készítői szerint senkit sem érdekel már a második világháború]
Részben egyetértek a cikkel. Voltak kétségeim már megjelenés előtt, hogy a WW2 témáról érdemes-e újabb bőrt lehúzni, miközben az előző COD és BF széria már bőven kimerítette ezt a vonalat. A Zombie módról ugyanezt elmondhatnánk, már unalmas. Egyébként szerintem nem csak a multi része miatt bukott el a Vanguard, hanem az új warzone is hozzájárult. Az MW2019 sikerét nehéz lesz akár egy MW2 címmel is megismételni. Ahhoz hardver is fog kelleni, és elérhető áron.
Mindenesetre nálam győzött a Vanguard a CW-hoz képest, de azért várom az MW2-t is. -
Linem
senior tag
Nem tudom, hogy milyen módban vannak csalók, de én eddig még soha nem találkoztam eggyel sem. Pedig azért összejött pár játékkal töltött órám az atomic farmolás közben.
Ezek szerint a ship haust kerülik. -
-
Linem
senior tag
Ja, már látom. Először nem értettem, hogy milyen Godzilláról írtok.
Szerencsére engem nem érint, mert a warzone-t utoljára az MW környékén indítottam el. Akkor is csak néhány alkalommal. Inkább csak multizom.
Egyébként ez a King-Kong féle téma még talán bele is férne a világháborús időszakba, de a Snoop Dogg mit keres a játékban?Nem is figyeltem, hogy megjelent egy új operátor, csak az tűnt fel, hogy egyre több Snoop Dogg szaladgál a meccseken.
-
Linem
senior tag
Simán játszani én sem szeretek sok mindennel. Például a Shoti és Sniper fegyverek nagyon idegenek tőlem. Viszont kitűzött cél nélkül játszani számomra nem annyira érdekes, mint elérni valami nehezebbet. Ezért jók az ilyen camok és challengek. A pisztolyokat próbáld ki, mert a kis tár ellenére nagyon lehet velük aprítani.
Persze ha belegondolunk reálisan, akkor nem sok értelme és értéke van az Atomic camonak, hiszen ez csak egy játék. Hanem inkább csak ilyen jelképes értéke van saját részünkre, hogy nagyon sok meló van benne, és jó elérni a belefektetett idő végén a célt. Nagyjából ennyi.
Ha nincs kedved hozzá, akkor ne erőltesd, mert nagyon nagy szívás van vele. Helyette inkább csak élvezd a játékot a saját értékrended szerint. -
Linem
senior tag
válasz
BandiHUN #2618 üzenetére
Köszi, de nem olyan nagy dolog, ezeket nagyon sokan megcsinálják minden résznél. Csak kitartás és a családtagok türelme kell hozzá.
Illetve nem árt, ha a szomszédok is elnézőek. Az előző részekben nem szívtam ennyit a maximum skin elérésénél.
Javaslat, hogy a Launchereket ne hagyjátok a végére, közben folyamatosan csinálni kell Secondary fegyverként a camokat, mert ez a leglassabb. Én sajnos a végére hagytam a launcher camok 80%-át. Szóval 3 launchernél 30x3 killstreaks kell, ami 270 összesen.
Mellette 3 launchernél 150 földi killstreaks vagy field Upgrades, 150 légi killstreaks. 4 launchernél 400 killstreaks vagy field upgrades vagy equipment. Így elsorolva nem nagy téma, és eltalálgatni sem olyan nagy dolog, ha van mit!
Mert ugye ez a része a lassú, hogy vannak olyan meccsek egymás után 10-20 is, ahol az enemy bizony nem akar haszálni sem kilőhető Field Upgrades-eket, sem pedig killstreaks-et. Vagy ha használ is, nem lesz meg a 3. Szerencse kérdése, hogy olyanokkal hozzon össze, akik lepakolnak mindent, hívják a drónokat, stb. Tapasztalat, hogy egyre ritkábban használnak.
#2616 Ryoo: Nem kell az összes fegyver, hanem csak 38.
Elég fegyverosztályonként elérni a gyémánt skint. Azért felsorolom, hogy felesleges fegyvereket ne aranyozz:
AR: STG44, AUTOMATON, ITRA BURST, BAR, AS44, NZ-41, VOLKSSTURMGEWEHR
SMG: MP-40, STEN, M1928, OWEN GUN,TYPE 100, PPSH-41
SHOTGUN: EINHORN, COMBAT, GRACEY, DOUBLE BARREL
LMG: MG42, DP27, TYPE 11, BREN,
MARKSMAN: M1 GARAND, SVT-40, G-43
SNIPER: TYPE 99, 3-LINE RIFLE, KAR98K
MELEE: (Primary) COMBAT SHIELD, (Secondary) FS FIGHTING KNIFE
HANDGUN: RATT, TOP BREAK, 1911, KLAUSER, MACHINE PISTOL
LAUNCHER: M1 BAZOOKA, PANZERSCHRECK, PANERFAUST, MK11 LAUNCHERNa azért van egy kis bug is, mert a GRACEY SHOTGUN maxolása közben a felénél váratlanul megkaptam az aranyat. Szóval az úgy arany, gyémánt, és atomic, hogy nem kellett minden camot megcsinálni ennél az 1 fegyvernél, de lehet ez csak nálam volt így.
[link] -
Linem
senior tag
-
Linem
senior tag
Végre megjegyzi a játékmód beállítást.
-
Linem
senior tag
válasz
geckowize #2583 üzenetére
Ja, én ezt a részét a hozzászólásomnak nem neki gondoltam válaszként, hanem úgy általában, ha valakinél felvetődne ez a kérdés.
Sok az új a meccseken, és tegnap a hozzászólásom után éppen megnéztem a csapatomat. A 8-ból 4 még 1-es tier volt. A következőben 3.
Egyébként én olvastam olyat is, hogy korábban, már a nyáron megjelenik az MW2, de ettől függetlenül a Vanguardból még mindig van 5 szezon. Szóval még bőven van idő, ha valaki csak mostanában kezdené. -
Linem
senior tag
válasz
geckowize #2580 üzenetére
Az ősziből inkább már téli megjelenés szokott lenni. Egyébként eléggé nem aktuális téma, hogy mi lesz 8 hónap múlva, mert még tavasz sincs.
Van még 5 szezon hátra a jelenlegivel együtt, amiből még másfél hónap van. Nagyon előre mentél. Nyugodtan vásárolja csak mindenki, megéri.
#2579Corsa02 Jó, hogy vannak új játékosok, mert kell a camo húzáshoz.
Szerencsére mostanság nagyon sok új jön, minden meccsen több tier1-essel is játszom.
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #2538 üzenetére
Ez nálam is így van. Alig van időm játszani, de már a héten kész leszek a BP-vel.
83-ason vagyok heti 4-5 óra játékkal. Mondjuk már másodszor kaptam BP level upot, amivel 20-as szinteket ugrok. Persze ez nem gond, és nem panaszképp írtam, csak hát így ez a szezon2 nagyon gyors.
-
Linem
senior tag
válasz
bager13 #2525 üzenetére
Nekem tegnapelőtt a 10 meccsből 7-szer SAD volt. 1 control, 2 HP. Az összes meccset elvesztettük, mert az objektivet csak én csináltam, miközben lelőttek. Nyilván ez egy csapatjáték, semmit nem érek egyedül.
A spectaten néztem, hogy nem értik mit kell csinálni. Odaálltak a bomba mellé, és ahelyett, hogy elkezdték volna hatástalanítani, mindig felrobbantak.de ezt így folyamatosan. Nekem volt 1500 xp, a társaimnak 150-200. Gondolom csak én jártam ilyen szerencsétlenül, hogy folyamatosan olyanok jöttek rankedbe mellém, akik nem értik mit kell csinálni.
Szóval én megköszöntem a lehetőséget, jó tapasztalat volt. Ennél még a sima multiban is jobb csapatokat szoktam kapni. -
Linem
senior tag
Jó, már elmúlt valentin.
Nem lehetne kivenni ezt a béna rózsaszín lángszórós teddy beart?
-
Linem
senior tag
A Gondolán a long range 2 meccs alatt kész lett.
-
Linem
senior tag
Én is alapból 24-nél kezdtem. Gondolom a tier skip.
-
Linem
senior tag
A long range távolságát növelték?
Most elkezdtem ezeket is rádobálni a camokhoz, de alig ad be valamit. A das hauson is már teljesen hátra kell állni, hogy beadja. 1-2 hónapja még a falnak mountolva is long volt minden lövés.
-
Linem
senior tag
válasz
Casanova* #2343 üzenetére
Nem is értem, hogy mi az érdekes abban, ha valaki nagyon jól játszik. Legyen skill, vagy csalás kérdése, akkor is unalmas nézni egy ilyen streamet. Éppen attól lesz valami érdekes, és mulatságos, vagy nevezzük szórakoztatónak, hogy ugyanolyan béna, mint én. Jó.. nem béna, hanem inkább normál szintű játékos.
Más: Nálam is eljutott a desktop gépen a windows arra a szintre, hogy 11-re frissítene.
Nagyon vacillálok rajta, hogy bevállaljam-e, mert jelenleg minden tökéletesen működik, és persze ez alatt nem csak a vanguardra gondolok.
-
Linem
senior tag
Továbbra is elégedett vagyok a játékkal. Azt nyilván nem állítom, hogy minden tökéletes, hiszen vannak kisebb bugok, de nekem ennyi belefér. Embere válogatja, hogy kinél hol a határ.
Akinek a gamer világ az élete, az lehetséges, hogy már mindenben a hibát keresi, és idegesítik. Viszont nekem arra tökéletes, hogy amikor van kis szabadidőm, kikapcsolódjak pár meccs alatt. Legalábbis nekem szórakozásra jó a Vanguard, mint ahogy az előző COD-ok is azok voltak.
Szerintem ez a nyitja az egésznek, hogy ne reggeltől-estig üljön valaki előtte, mert akkor gyorsan kiég, és megunja. -
Linem
senior tag
Például nálam új driver miatt még soha nem jött elő semmi probléma. Most történt először, ennél a játéknál Ami persze nem biztos, hogy a driver hibája, simán lehet a vanguard is a problémás.
Egyébként ez nálam ilyen rossz szokás. Mindig mindenből a legújabbat telepítem fel, és mindent frissítek. Nyilván, ha hiba jön elő emiatt, akkor. visszateszem a régit. -
Linem
senior tag
Mindenkinek lehet erről saját véleménye, de ez nem változtat a tényeken. A játék 18+-os, és kész.
Ha tetszik, ha nem.
Nem tudom milyen szülökről van szó, és nem is az én dolgom véleményt alkotni róluk, de ahogy írtam előzőleg, lelkük rajta.
Mi nem engedjük, és a rokonságban sem tudok olyan gyerekről, akinek engedik. Sőt, tegnap így kíváncsiságból megkérdeztem haverokat, kollégákat, és ők sem engedik. (Ez kb. 30 családos buborék). Tehát mondjuk ki, hogy 100-ból kb. 90 biztos nem engedi. -
Linem
senior tag
válasz
Silverboy #2265 üzenetére
Miért kellene felülvizsgálni?
Jó ez így. A játék 18+-os, és nem csak azért mert "háborús", hanem mert lerobban az operátor feje, a szétszakadt testéből lógnak "dolgok". Nem sorolnám a többi véres dolgot. Szóval maradjon csak így, ezzel gyerekek ne játsszanak, nem nekik való. -
Linem
senior tag
válasz
Egonyolc #2254 üzenetére
Nem, hanem arról volt szó, hogy az új warzone map megjelenésével indul, és későbbi upgrade lesz a vanguard alatt is. Hogy pontosan mikortól azt most én sem vágom, de mintha utoljára azt olvastam volna, hogy egyelőre a warzone alatt sem minden régió érintett. A vanguardról pedig még időpont sem volt, hogy mikortól lesz.
Most nincs időm keresni, mert még dolgozom, de biztos van valahol friss info erről. -
Linem
senior tag
válasz
BandiHUN #2241 üzenetére
hát igen.. Lehet szídni és bosszankodni a COD miatt, de egyelőre még nincs riválisa. Nagyjából örülhetünk ezeknek is, hogy legalább vannak, ha még nem is tökéletes állapotban.
Van aki még mindig leragadt a PUBG-nél, vagy a CS-nél, pedig ez ahhoz képest csúcs.
A shotival kapcsolatban köszönöm a tanácsokat, de már kész lettem vele. Ősszel keresek egy havert, aki az MW2-ben majd megcsinálja nekem a shotgun aranyozásokat.
Nyilván van aki ügyes vele. A Shotgun éppen az a kategória, ami nekem nem fekszik. Az ugrálós forgós hegyi zerge taktika nem az én világom, és hát nem is az alap killekkel van a gondom, mert azok gyorsan meglettek, hanem például a Bloodthirsty, vagy a headshot, vagy a speciális küldetések. Persze előbb is kész lettem volna, ha többet játszom, de szerintem így is eleget szívtam vele. -
Linem
senior tag
válasz
Szellem. #2239 üzenetére
Azért ez eléggé merész kijelentés.
Az 5-10 évig fejlesztett játékok is bugos az összes. Szóval a bugmentes kiadásokat el kell felejteni.
Viszont az fontos lenne, hogy a jövőben ne CW szintű operátorokat, akik a levegőben csúszkálnak, és CW szintű hangokat kapjak a pénzemért.Más.: A következő részben fizetek valakinek azért, hogy az összes shotgunt felhúzza nekem. Komolyan.
Nekem ebből elég volt. 1 hónapja sz***k ezekkel a szerencsétlenségekkel.
Még a BO4-ben és az MW-ben csak-csak megoldottam. A CW-t kihagytam, ott csak pár fegyvert húztam fel, amik tetszettek. Viszont a vanguardban annyira nem áll a kezemre egyik sem, hogy inkább nem is írok semmit... -
Linem
senior tag
válasz
geckowize #2232 üzenetére
Nem volt még.
Ez valami új bug? mert a héten nekem is volt pár ilyen gyanús esetem. Többször biztos voltam benne, hogy csak egyszer jött össze az 5 kill. Erre meccs végén megnéztem, és 2-3 jött össze 1 helyett. Akkor gondolom az ilyen számolások miatt. 2 héttel ezelőttig még ilyet nem tapasztaltam, ezért gondolnám, hogy valami új hiba lehet. Aminek részben örülök, mert ezekkel szenvedek a legtöbbet.
Megyek is gyorsan, kihúzom az összesre ezt a részt, amíg nem tiltják le.
-
Linem
senior tag
válasz
LackoMester #2230 üzenetére
Sniper küldetésekhez jó. Ott sikerült a legtöbb bloodthirstyt megoldani.
-
Linem
senior tag
válasz
steele80 #2224 üzenetére
Ugyanolyan karakter? Mármint operátor?
Akkor az MW-ben egy meccsen 8 roze operátor neked jobb volt?
de sorolhatnám a többi MW operátort is, mint a yegor, vagy minotaurtA CW-ben szintén.
Ha erre gondoltál, akkor ez ugyanolyan ennél is, mint az összes eddigi COD-ban.Részemről a vanguardban egy probléma van. Az pedig az MVP.
Kattintok mindig az xp miatt, de remélem nem csak én unom. Ki tudja. Lehet, hogy némelyik rajongó írt már nekik, hogy milyen jó ötlet volt.
Vagy direkt ezt kérték tőlük, és ezért tették bele.
-
Linem
senior tag
válasz
LackoMester #2218 üzenetére
12 éve COD-ozom, de olyanra nem emlékszem, hogy bármelyik részben is kivettek volna alap pályát. Vagy csak elkerülte a figyelmemet.
-
Linem
senior tag
Én ezek után abban sem vagyok biztos, hogy 2022-től lesznek újabb COD részek, ha nem lesz sikeres az MW2.
-
Linem
senior tag
válasz
LackoMester #2180 üzenetére
-
Linem
senior tag
válasz
LackoMester #2178 üzenetére
Nem sima TDM, hanem HC ship haus, amiben a dominant alatt jön össze ennyi akimbo shotival. Néha már olyan hosszú egy ilyen meccs, hogy alig várom, hogy vége legyen.
Örülök neki, ha tetszik.Szerintem is elég szórakoztató game.
Nem olyan régen kiderült a topikban, hogy elég sokan vagyunk itt 35+-osok. Úgy látszik, hogy a multit átlagban inkább a régebbi cod-osok szeretik jobban. A BR-t pedig többségben a fiatalok. -
Linem
senior tag
válasz
LackoMester #2176 üzenetére
írtam is, hogy nem rosszból
Értem én, hogy többet COD-oztál, mint én, de az imént csináltam 71-es multikillt, és nem én kaptam a szavazatokat 500-as rankkal, hanem a 74-es, és én is rá szavaztam. Ez nem jelenti azt, hogy nem tudsz codozni. Mindig a legkisebbre szavazunk.
Ez így fair.
-
Linem
senior tag
válasz
LackoMester #2174 üzenetére
Most nem rosszból.
A 12 multikill sem kevés, de a többség mindig a legújabbra és a legkisebb rankra szavaz, mint ahogy én is. Te vagy a legzöldfülűbb, az MVP-vel motiválva, hogy ne add fel.
-
Linem
senior tag
Sajnos igen. Visszaraktam az előző 497.29-es drivert, és ez megoldotta a problémát. Minden tökéletesen fut hiba nélkül.
Ez persze nem azt jelenti, hogy a játék, vagy a driver hibás. Hanem csak annyi, hogy az én konfigommal előhozott egy ilyen problémát. Remélem majd későbbi driver csere megoldja. -
Linem
senior tag
Nincs tuning. Ez alapból ROG Strix OC verzió. Nem is lenne értelme húzni, mert így sem használom ki a kártyát teljesen.
Jelenleg más pedig nem történt a gépen a driver cserén kívül. Illetve az új driver után ahogy elindítottam a játékot, elindult egy frissítés is, és az új driver miatt a shadereket is telepítette. Szóval csak ezzel kapcsolatos lehet a probléma, mert az elmúlt hónapokban tökéletesen futott minden. Ilyet még nem láttam eddig.Ha nálatok ezzel a driverrel nem történt ilyen gond, akkor esetleg még a játéknál hangolhatok kicsit a grafikai beállításokon. Például a DLSS és a SMAA-ból a Geforce Experience szerint nem az optimális beállításon van a Vanguard. Majd holnap letesztelem.
-
Linem
senior tag
-
Linem
senior tag
Valaki felrakta az 511.23-as drivert? Van a játékkal tapasztalat?
-
Linem
senior tag
Még sehogy. A késből megvan 4 camo, a csúszásosból 8 killnél tartok. Lövöldözés közben néha ezekre is átváltok. Egyébként szerintem egyértelmű, hogy ez a kettő csak das haus és shipment HC-ban a hozzávaló perkekkel. Érdemes gázgránát, füstgránát, vagy stun használata. Töltődjenek újra a restock perkkel. Majd ha odajutok, akkor lesznek még ötleteim.
-
Linem
senior tag
Szerintem a többség azt húzza. Én is azon vagyok, ami kb. nyáron talán kész lesz, de legkésőbb a következő rész megjelenése előtt.
Bár az sincs kizárva, hogy megunom, és feladom. A héten például még nem tudtam játszani, szóval egyre ritkábban van időm a géphez ülni. Miről szeretnél beszélni ezzel kapcsolatban?
-
Linem
senior tag
Nah, megjelent Welgun Isabella.
-
Linem
senior tag
válasz
geckowize #2094 üzenetére
Nem, semmi ilyen nincs. Simán megy a Bloodthirsty, seperc alatt összejön minden fegyverrel.
Csak viccelek..
Amúgy üdv a klubban. Én tegnap már kezdtem kiégni a duplacsöves shotival. Beleőszülök, ha nem jövök rá, hogy melyik játékmódban a legkönnyebb.
A Kar98-hoz a longshot egy jó távcsővel HC-ben is viszonylag gyorsan megvan. Persze pályafüggő is. Az 5 killt core módban elbújva messziről csinálnám egy jó pozícióból. Akár mountolva valamihez. A legjobb a saját lerakható fal.nutella1 #2093: Muszáj shipmenten? Én azt biztos nem ott próbálnám összeszedni. Bár még nem tartok a snipereknél, de addig még gondolkodom a megfelelő taktikán.
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #2090 üzenetére
Nagyjából akkor kiveséztük, hogy minden más fegyverrel könnyebb összehozni az 5 killt.
és már a 3 tárazás is szerencsés, nemhogy 2-ből összehözni. Nyilván én is úgy hozom össze a tárazást, hogy addig elbújok valahol, de ugye az ellenfél sem malmozni jár a shipmentre. Jóindulatból kivárja az 5 másodperces tárazásaimat.Amikor AR-rel nyomtam, akkor a shotisok nem sokat értek ellene.
Én azért megnéznék pár live! streamet, hogy a double barrel shotival mennyi kísérletből hoznak össze egyetlen 5 killt.Aztán utána még 29-szer, mert itt aztán a superman kills sem mérvadó, csak a szerencsén múlik az egész. Tegnap volt olyan meccsem, ahol shipmenten háromszor is összejött az 5 kill.
Egyébként persze nincs nagy gond, mert a 30-ból már 12 kész. Csak éppen az a nem mindegy, hogy addig kimaxoltam volna két másik fegyvert, amíg ezzel szenvedek.
Azon gondolkodtam, hogy talán sima pályán long range lövésekkel könnyebb összehozni. Vagy a másik lehetőség, hogy ship haus-on sima core-ban. Ott nem vagyok hátrányban a tárazás miatt. A harmadik ötletem, hogy elérem az akimbo 61-es szintet. Majd holnap kipróbálom. -
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #2088 üzenetére
Igen. Nagyon nem fekszik. Talán mert kevés benne a lőszer, folyamatosan tárazni kell vele. A másik, hogy az egér sensitivityt az 5 méteren túli harcra szeretem beállítani. A közelharchoz mindig állítanom kellene, hogy elég legyen az asztalon az egérpad a forduláshoz.
Illetve most is szenvedek a duplacsövessel. Az összes camo gyerekjáték, kivéve az 5 kill. Egy duplatáras fegyverrel 5 killt összehozni a das hauson, vagy shipmenten úgy, hogy közben gránátzápor esik a fejemre mindenhonnan. Eddig a vanguardban a legnehezebb ezt összehozni.
Azért az MW-ben a 3 kill egyszerűbb volt, a CW-ben nem voltak ilyen hatásos gránátok. Simán túléltem a többségét. Szóval nagyjából ennyi. -
Linem
senior tag
Bár nem azért, hogy panaszkodjak miatta, mert mindig is utáltam a shotikat. A pajzson és késen kívül ezeket szoktam meghagyni utoljára. Csak olvastam, hogy nerfelni fogják. Gondoltam azért még előtte kiaranyoznám az összeset. Így is kész szenvedés számomra.
Mondjuk az egy kicsit megnyugtató, hogy másoknak is megadja az aranyat, mert zavarna, ha egy bug miatt előnyhöz jutnék.
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #2083 üzenetére
Kevés játékkal lettem én is kész hetekkel ezelőtt. Szerintem a BP haladt a legjobban az xp-k közül. Egyébként dupla xp nem csak a karácsonyi szünetben volt, hanem már előtte is többször. Szóval így könnyű volt elérni. Én is többségben ezekben az időszakokban játszottam.
Más: A Marksman helyett a kihagyott shotgunokat húzom éppen, és a GRACEY AUTO-nál az arany camo-t úgy kaptam meg, hogy még csak a felénél tartok. Ilyennel találkozott már valaki? Ugye most az a kérdés vetődött fel bennem, hogy akkor a többi camo-t is végig zongorázzam, vagy akkor ennyi is elég a gyémánt camo-hoz?
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #2027 üzenetére
A BAR-nál a Cooper SP stock volt beállítva. Én nem vettem észre túl nagy különbséget gyorsaságban, inkább a recoil volt valamennyire javítható stock cserével. Érdekes, hogy a Removed Stock-nál jelzi a leggyorsabbnak.
#2028Tsebacsi Akkor te nem sorban húzod a fegyvereket. Hanem amelyik éppen megtetszik?
-
Linem
senior tag
válasz
Tsebacsi #2022 üzenetére
Próbáld ki, lehet a te kezedben más eredményt mutatna. Mondjuk, ha arra gondolok, hogy páran mennyire istenítették a BAR-t. hát... Annyit még nem szenvedtem aranyozással, mint annál. Nagyon lassan kezd el lőni, ráadásul pontatlan is.
Az Automatontól sem ájultam el. Kb. mint a többi átlagos AR.
Viszont most a DP27 kész lett pár óra alatt, olyan sima volt. Persze van hátránya is, mert tárazni nehézkes, de van elég nagy tár rajta. Azért egy 105-ös tár elég lesz addig, amíg nem lőnek le. Én csak abból indultam ki, hogy ilyen gyorsan egy fegyverrel sem végeztem.#2023Golyo69 Majd kipróbálom. Most még az LMG, utána Marksman, aztán jönnek a sniperek. Eddig csak a másik három sniperrel lőttem, még az elején dupla xp-nél felhúztam 35-ös szintre, hogy könnyebb legyen majd később aranyozni. Egyébként a KAR tetszett a legjobban ezekből. Lehet a Gorenko még ennél is jobb lesz.
-
Linem
senior tag
Megtaláltam a fegyverek jelenlegi istenét: DP27!
Na ez!! Ha valamivel pusztítani kell közelre-távolra, akkor ez mindent visz. Pillanatok alatt kész lettem a húzásával. Ezt fogom használni, ha végeztem az aranyozásokkal. Remélem addig nem fogják nerfelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest