Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
válasz
malystryx #2677 üzenetére
Nyilván a dedikált szervereknek is megvan az előnye és a hátránya is, én is örülnék, ha lenne ilyen lehetőség, párhuzamosan futhatna a dedikált és hivatalos szerver is.
Te is azt támasztod alá, hogy maga a játékosbázis, custom szerverek, modok, társaságok adták azt a pluszt, amiért annyira időtálló/egyedi volt. Viszont az alap az akkor is ez volt, ami most.
-
Ryoo
senior tag
válasz
malystryx #2338 üzenetére
Amiket írtál, az az összes cod-ban benne volt, teljesen mind1 melyik részről beszélünk, minden fps játékban lesz sarokban ülős, bárhol kempelős sniper, mindig is a része volt. Ennek egyedül a dedikált szerverek vethetnek véget, ahol az ilyeneket kiszórták a modik, vagy figyelmeztető üzenetet kapott a kempelő játékos. Engem is fel tud ez idegesíteni, de mindenki azt csinálja meg a játékban, amit lehet, így ez sajnos sose fog változni. Engem a legjobban ez az automatikus játék keresés zavar, és bele lehet unni a jelenleg aránylag kevés mapba, amit remélhetőleg még időben orvosolnak. A konzolos-rohanós hasonlatodat nem értem, azt még esetleg kifejthetnéd.
-
hcol7
senior tag
válasz
malystryx #449 üzenetére
hatalmas +1 a bolt action szeretesre, legjobb.
amugy waw ban volt a legtobb tipus, tavcso nelkuli springfieldtol elkezdve egeszen a japan arisakaig, nagyon kiraly volt. ezeket utolag aztan beleraktak egy cod4(mw1) custom modba, rifleonly szervereken futott, oriasi volt.
-
Linem
senior tag
válasz
malystryx #449 üzenetére
"Na de mindegy is, ez már az utóbbi 2 részben is bőven előferdült."
Igen, ez eddig is így volt. Nyilván engem is dühít, amikor hátba lőnek, de ilyenkor nézd meg a mapot. A pálya minden szegletén van csapattárs, ráadásul rohangálnak, mint a mérgezett egerek, hát szerencsétlen rendszernek muszáj valahova pakolni az emberkéket. Persze valakihez mindig közelebb lesznek, vagy éppen elé fut, de szerintem annyira nem veszélyes, hogy ezt ragozni kelljen. Ha a Shipmentet vesszük alapul, akkor ez ahhoz képest semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Magisk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- SONY LCD és LED TV-k
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Politika
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- Keresünk dokkolókat
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest