- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2690 üzenetére
Sajnos az új trend nem csak a játékiparban figyelhető meg, profit maximalizálás minden áron, rövid életrartamú eszközök, és stb...de ez már nagyon off.
Egyetértek abban veled, hogy csak az a lényeg, hogy minél több pénzt sajtoljanak ki a felhasználóból és maga a game csak másodlagos, viszont ami a Codban van ez számomra nem egy rossz modell, ha már a sok rossz között kell dönteni.
- Ingyen kapom a tartalmat, az hogy ennek a mennyisége/milyensége megfelelő e, azon lehet vitatkozni.
- Nem kell költenem pénzt, ha nem akarok.
- Ha nem költök, akkor nem leszek hátrányban azokkal szemben, akik nyomják bele a lét.A CoDok mindig is az aktuális trendeket lovagolták meg legyen szó játékmechanikáról vagy mikrotranzakcióról.
Az a King Kongos event is pont ezért született meg, mert a többségnek bejön.
Én nem is gondolom, hogy baj, ha van ilyen, ha nem tetszik nem játszom vele, engem nem zavar.
Persze mondhatnád(tök jogosan), hogy ehelyett az evett helyett inkább a meglévő problémákra koncetráltál volna az erőforrásaikat, de biznisz az biznisz. -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2685 üzenetére
Ugyanazt kapod a pénzedért, azt az "alapot", amit közel 20 éve is, a pluszt régen az ingyenes közösségi modok, skinek, custom mapok, játékmódok és maga a közösség adta.
Mitől kifosztó rendszer ez? Mert a skinekért, csecsebecsékért fizetni kell
Akit nem érdekel az optikai tunning, az nem fog kiadni érte pénzt, azt nem is fogják "lehúzni"
Az új mapokat, fegyverek, játékmódokat ingyen kapod.
Hú, de szemét egy modell ez... jah nem.(A dedikált szervereknek én is örülnék.)
-
bager13
aktív tag
válasz
malystryx #2677 üzenetére
Nyilván a dedikált szervereknek is megvan az előnye és a hátránya is, én is örülnék, ha lenne ilyen lehetőség, párhuzamosan futhatna a dedikált és hivatalos szerver is.
Te is azt támasztod alá, hogy maga a játékosbázis, custom szerverek, modok, társaságok adták azt a pluszt, amiért annyira időtálló/egyedi volt. Viszont az alap az akkor is ez volt, ami most.
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2674 üzenetére
Így van nagyon nem értünk egyet és soha nem is fogunk, de ahogy mondtad nincs ezzel semmi probléma.
Az én tapasztalatom más. 2004 óta játszom online fps-ekkel, a CoD-on kívül volt szerencsém az összes felkapott ill. jópár rétegjátékhoz is ez idő alatt, minden korszaknak megvoltak a maga "plusz pénzlehúzós" módszerei. Viszont a CoD franchise mindig egy vonalat képviselt és ez a mai napig nem változott, persze nyilván voltak olyan címek, mint a BF, amire igazak az állításaid, hiszen a félszimulátor kezdetekből napjainkra egy bugyuta lövölde lett, itt megfigyelhető ez a fajta visszaesés.
A CoD:UO-t, CoD 2-t, CoD 4-et a modok és a játékosközössége tette azzá, ami, ha felmész egy alap szerverre ezekben a játékokban megtapasztalhatod, hogy a gameplay pont ugyanaz, mint a mostani címeknél "mészaztlősz", a kompetitív szegmens, a játékosközösség érdeme, nem a játéké.
Én vissza szoktam járni uo-zni néha, így nem a megszépült elmékeire hagyatkozom.
Mondhatnám is rá, hogy ötletelen,semmi eredeti nincs benne, mert kapunk pár pályát, ami a single playerből van némi átalakítással, nincs fejlődési rendszer, nincs attachment, és a gunplay sem más, mint most.
Vagy Cod4-et is említhetném, nyilván ott pluszban van már a mára már megszokott fejlődési rendszer, attachment, perkek. Gameplayben, gunplayben semmivel sem hoz többet, mint az "új" CoD-ok.
A csalásvédelem sem volt semmivel jobb, a PB könnyedén kijátszható volt(béreltem szervert, tudnék mesélni), persze nyilván érzetre azért lehetett kellemesebb, mert az adminok kivágtak mindenkit, aki jobb volt náluk, így tényleg kevesebb csaló volt, meg sajnos tisztességes jó gamer is...Kicsit hosszúra sikerült, de talán így érthető, hogy miért is vélekedem így.
-
bager13
aktív tag
Úgy veszem észre, hogy sokan többet látnak bele egy aktuális CoD részbe, mint ami valójában.
Ez egy casual, arcade lövölde kiegészítve némi kopetitívre hajazó móddal, mint pl a ranked.
Alapból meg mindig is arról szólt, hogy belépsz, darálsz egy 15 percet és jól érzed magad.Aki egy korhű, félszimulátor/szimulátor 2VH-s(vagy akármilyen témájú) játékkal akar játszani, annak nem ez a jó választás.
-
bager13
aktív tag
válasz
BandiHUN #2625 üzenetére
Én eddig egyik BP-t sem vittem végig(CW alatt sem), de nem füsztrált ez soha. Mindig olyan játékmódot toltam, ami éppen szórakoztatott, soha nem a farmolás okán ültem le játszani.
Nem bántásból, de igazából nem is értem, hogy miért jó az, ha repetitíven csak farmol és konkrétan szenved valaki olyan mapkon/módokban, amiket utál vagy un már, ahelyett, hogy kikapcsolódna. Persze kinek mi...
-
bager13
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #2559 üzenetére
Elég szomorú ez, hogy a profik is használják.
Az én szememben semmivel sem különb, mint bármelyik tisztességtelen előny.
Ugyan olyan szánalmas a scriptek használata, bot lobbyk és stb... -
bager13
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #2556 üzenetére
Nem hinném, hogy valaha tiltanák macro miatt, de szopjon le egy lovat, aki használja.
-
bager13
aktív tag
Xbox-on játszva crossplay bekapcsolásával is, alig találkozom csalóval. Gondolom PC-n tolva rosszabb a helyzet crossplay ide vagy oda...
-
bager13
aktív tag
Ma nekem sem olyan csapattársakat dobott be, mint amire az ember vágyna, de azért azt nem mondanám, hogy nem tudták, hogy mit kell csinálni.
Így 2 nap után, tetszik ez a mód, más a légköre, mint az alap multinak. Bár nem játszom sokat, de jót tesz a változatosság.Más: Mintha Xbox SX-en kB 20 fps-el több lenne(vagy csak fluidabb) . Más nem érzékelte?
-
bager13
aktív tag
Röviden egy külön verseny szabályrendszerrel rendelkező mód, ahol nem minden fegyvert, kiegészítőt ill. perket használhatsz. 5 lejátszótt meccs után besorol egy rangba ahonnan le ill. fel is el tudsz mozdulni, az eredményeid függvényében.
4v4 meccsek vannak sd, control (talán még hardpiont is). -
bager13
aktív tag
Ez a ranked mod jobb, mint gondoltam, némi csapatmunkát is véltem felfedezni.
-
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2346 üzenetére
Dobálozol ezekkel a szavakkal "A játék egyre tartalmatlanabb, felszínesebb, színvonaltalanabb".
De kifejtve, alátámasztva nincs.
Melyik rész volt színvonalas, tartalmas, kevésbé felszínes?
Kérlek hasonlítsd össze azt a részt meg ezt, hogy mi a különbség!
Kérlek linkeld már be azt a hivatalos kijelentést, hogy lecserélik a grafikus motort!
Melyik single rész volt még színvonalas?
Azóta megjelentek miért nem azok?Az COD Uo gyerekorom meghatározó multi játéka volt, szerettem imádtam, de ami tartalom és mélység volt benne az mind a közösség miatt volt, nem maga a játék miatt.
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2341 üzenetére
- Ha ez így lenne, hogy a "pusztán a kozmetikai holmik értékesítése az egyetlen és kizárólagos cél", akkor egy játszhatatlan, súlyos bugoktól hemzsegő foshamazt kaptunk volna, nem ezt...
- Amellett, hogy öntik ránk a bugyutábbnál bugyutább skineket, mellette foglalkoznak a játékmenetet befolyásoló bugokkal is. Így pont nem érdekel, ha Jack Sparrow skinjét éppen 150 ezerért dobálják a store ban.
- Itt van, ahol egyet is értünk, hogy minél több multi map kell.
- A dedikált szervereket meg engedd, úgy sem lesz(nyilván én is örülnék neki) . Ezt most vagy elfogadod vagy keresel olyan gamet, ahol van.
- Milyen igérgetések vannak évről-évre
- Szerintem leraktak egy jó alapot, és nem gondolnám, hogy abban nincs érdemi munka. Nagyon sok mindent természetesnek vesz ma már a közösség.
- Persze, nyomják ezerrel a skineket, hiszen igény van rá, akkor meg hülyék lennének nem orrba-szájba ezt tolni.
Az meg, hogy miért költ valaki több százezret egy játékban skinekre, azt nem is akarom tudni, sem érteni.Elmesélek pluszban egy történetet.
15-20 évvel ezelőtt, mikor a Call of Duty United Offensive-el vertük el a szabadidőnket, napi szinten szembetalálkoztunk 2-3 játékmenetet befolyásoló buggal, amit azóta sem javítottak. A killcam bugról(ami versenyeket befolyásolt) meg nem is beszélek inkább.
Pedig akkoriban még nem voltak fizetős skinek, operátorok, és mégsem javították ki egyiket sem.
Akkor most hogy is van ez?! -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2337 üzenetére
Bár nem igazán szoktam ilyet vásárolni, de maga az üzleti modell nagyon tetszik.
Míg a játékmenetet nem befolyásolják, addig a kozmetikai cuccok értékesítése engem nem zavar.
Jobb ez a modell, hogy a tartalom ingyen jön mindenkinek, az árát meg a "skinekből" szedik be, mint a másik fajta, mint pl a BO1-nél, ahol a dlc-k szétkapták a játékosbázist.Engem ezek a kozmetikai dolgok sosem zavartak, nem gondolom, hogy elrontana bármilyen játékot is. Ha van rá kereslet, akkor nyomják!
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2333 üzenetére
Nincsenek érveim?
Mindent amit a kolléga írt megcáfoltam.
A dedikált szervereken és az azokkal szorosan kapcsolatba lévő módokon kívül lényegi különbség nincs.
-Ez a jobb pályavezetés ez ki szerint jobb? Milyen tényekkel támasztod alá? Vagy ha szubjektív, akkor kérdezzünk meg pár régi "prot" lehet kicsit meglepődnél.
- Vannak benne fizetős tartalmak, amik nem befolyásolják a játékmenetet. Áruld már el, hogy ez hogyan csökkenti egy adott játék szavatosságát???
- a balanszot meg az op fegyvereket, metát már az előbb kifejtettem.
- attól nem lesz valami minőségibb, mert neked megszépülnek az emlékeid.A dedikált szervezek és a promod, ami vitte hátán.
-
-
bager13
aktív tag
válasz
Silverboy #2329 üzenetére
A dedikált szerveres részt kivéve a többi ferdítés, és az emlékek megszépülése.
-balanszolt fegyverek?? Ugye csak viccelsz
pont, hogy volt 2-3 fegyver, mindenki azzal ment, mert op volt. Álá meta... Isten császár feeling...
-pont olyan összevissza futkosás ment ott is, a taktikusabb játékmenet meg játékmod függő, nem pedig magáé a játéké.
- erre a jól kitalált pályára meg remek taktikázási baromságra úgy megnéznék egy videót, hogy mégis mire gondol a költő.Random belinkelek egy Cod4 gameplay, hogy ne csak a megszépült emlékek legyenek. Tisztán látszik minden rajta, amiről beszélek.
Ez a COD is pont olyan, mint a többi mészaztlősz, nem tudom miért kell érdemtelenül felmagasztalni, semmivel sem tud többet bármelyik random codnál.https://youtu.be/KBOLk2hcgds
-
bager13
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #2324 üzenetére
Rendben, csak még mindig nem tudom, hogy a bérelhető szervereken kívül miben tudott többet a Cod4.
Most hogy ez eredeti vagy tört szerver, attól most elvonatkoztatnék.(plusz vitába nem mennék bele)nutella1:
Szerinted nem, szerintem meg igen. -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2004 üzenetére
Ezzel én is egyetértek, elférne még benne egy kis tartalom, plusz nagyon sok ötletem lenne, hogy mit kellene még bererakni, ill., hogy mit kellene változtatni rajta.
De azt kaptam a pénzéért, amit ígértek.#2005
Hogy mit ígértek?
- Az előző részekhez hasonló játékmechanikát, gunplay-t 2 VH-s köntösben.
- 2 új játékmódott a Patrol-t és a Champion Hill-t
- 16 multi mapot, 4 CH mapot, és 2 zombi pályát
- új anti cheat (hogy mennyire hatékony az más téma... ) - új genes konzolokon 120 hz-es mód, egér +bill támogatás
- megjelenésekor 38 féle fegyvert (ami minden BP-al több lesz), ezek testreszabhatóságát, mint eddig is az előző részekben.
- és stb..
Ezt mind be is tartották.
Hogy ez effektíve menni valódi munkaórva volt nekik megvalósítani, az egy másik kérdéskör. (meg nem is érdekel)
Nem vagyok naiv, tudom, hogy a bejáratott nagy címekél az a lényeg, hogy minél kevesebb költséggel minél több bevételt érjenek el.
Nyilván lehetne jobb is, lehetne kiemelkedő alkotás, nyilván örülnék is neki.
De tudtam mit veszek, hogy mit kapok a pénzemért, nekem ez megfelelőt, így fizettem, nem érzem magam átverve.
Aztán persze lehet, hogy mások szemében igénytelen vagyok, hogy ennyi elég nekem. -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #1996 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy technikailag és tartalmilag azt hozza, amit ígértek.
Azt más kérdés, hogy másik részekhez képest minőségibb e vagy sem, és igazából ebből a szempontból tök mellékes is.Én azt hívom átverésnek mikor beigérnek mindent, és a kész termékből hiányzik a fele... Cyberpunk, BF 2042 és társai
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #1981 üzenetére
Többségében egyetértek azzal, amit írsz, de, hogy évről-évre átvernének azzal nem.
Az új CoD pontosan azt adja, amit ígért, semmivel sem többet vagy kevesebbet. Nyivlán az lehet, hogy neked ez nem elég és nincs is ezzel semmi baj.
De az elvitathatatlan, hogy előre tudod miért fogsz fizetni, nem vagy megvezetve.Ellenpélda mondjuk az új BF, be nem tartott ígéretek és stb..
-
bager13
aktív tag
Na így majdnem egy hét játék után azt mondom sokkal jobb lett mint vártam.
Igazi pörgős cod, az ami miatt a codokat "szeretjük".
A mechanika remek.
A 2VH-s téma közel áll a szívemhez, de valljuk be ez csak témájában az, de megértem, hogy a pörgös cod élmény miatt feláldozták a "korhű élményt".
A grafika teljesen rendben van boxon, talán egy-két pálya még mindig homályos, ha távolra nézek.
Szépen tartja boxon a 120 Fps-t, egy-két mapon vannak néhol droppok.
A champion hill mód valami eszméletlen szórakoztató, remélem jönnek még újabb módok később.
Crossplay ellenére itt nem tűnt fel, hogy tele lenne csalóval, mint a Warzone.Szóval az én elvárásaimat túlszárnyalta.
Aki meg várt volna valami gyökeres változást és megvette majd csalódott, annak azt üzenem, hogy: Ez egy COD az eladási szám(meg persze a mikrotanzakciós bevétel) a lényeg, minél casualabb, minél jobban követi a megszokott sémát, annál több fogy. -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #528 üzenetére
Tipikus divatfikázás az egész, és ez nem egyedi eset, más játékok topicjában is ez megy, ha éppen olyan szelek fújnak.
Persze minden játékot lehet kritizálni és mindegyiknek van is hibája, de látszik mikor csak birkamódjára dobálják a kakát.
Nincs azzal semmi baj, ha valakinek nem tetszik egy adott game, de nem kell 5 percenként telesírni a fórumot és kampányt indítani ellene.
A kedvenc szövegem ez: " évről-évre kiadják ugyanazt"
Hát nem tudom, azért a COD 1 óta "kicsit" változott a játék... -
bager13
aktív tag
Valamit babrálhattak a hangokkal, mert jobb lett... vagy csak megszoktam
jozefgucci1: Mi a 2021-es szint? És mi egy cod-nál a 2021-es szint?
-
bager13
aktív tag
Így jó pár óra játék után, negatívumként csak a hangokat tudom felhozni, mert az 10-ből 0.
Technikai/grafikai bugokkal találkoztam, de ez nyilván még csak beta.
Alapvetően, jobban tetszik, mint azt vártam.
A TTK- tól féltem, de számomra teljesen jó. -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #257 üzenetére
Nekem a CW-al sem volt nagy bajom, de ez sokkal jobban tetszik. Nincs az a "gagyi" érzet.
shotika:
Szerintem azért nem csak egy 2. vh-s " áthelyezés", persze nyilván az MW 2019 épül, ami csak az előnyére válik, 2. világháborús, de mégis pörgős/dinamikus.
Az ára meg nekem nem sok, ha egy évig leköt, persze kinek mi... azért nézzük reálisan, ez nem csak egy MW mod... -
bager13
aktív tag
Nagyon bejön a multi gameplay alapján, mondjuk már tegnap előredelem, ezt látva még csak jobban megerősített, hogy elleszek ezzel jó pár hónapot.
-
bager13
aktív tag
Tudom, hogy az én hülyeségem/ gyengeségem, de ha hoz egy "alap cod szintet", akkor nekem az már elég.
A CW-al is elvoltam sokáig engem nem zavart a "gagyisága", mint nagyon sokakat.
Munka és gyerek mellett én már nem vágyom hardcore élményre, bőven elég, ha lenyomok pár pörgős kört " a szabadidőmben".
Nyilván ezek csak az én igényeim... -
bager13
aktív tag
Nézve a trailert engem megvettek.
Úgy gondolom, aki hasonlóan fogékony a korszakara azokat is, aki pedig nem annyira van oda a világháborús témáért, azt a gameplay sem fogja meggyőzni.
Sőt szerintem semmi drasztikus változás nem lesz a gunplayben, hozzni fogja a szokásos CoD WW2-es feelinget, de ettől se nem lesz jobb, se nem lesz rosszabb.Én tuti előredelem!
-
bager13
aktív tag
Ha lesz konzolon M+K támogatás és 120 fps mód(az előzőben is volt, ebben miért ne lenne...) , amit stabilan tart is, akkor nekem a világháborús téma miatt azonnali vétel lesz.
Mellé jöhet az új BF is, járművezni, aztán így tavaszig elleszek simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest