- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Most én is kicsit rácsavarodtam szigorúan MP-re (ott talán egy fokkal jobb, mint BR, de tényleg egy vicc). Az biztos, hogy sokkal jobban meríti az akksit, meg melegíti az iPad-et, mint a CoD Mobile.
Az vicces, hogy még csak 3x-es szinten vagyok, rendre összehoz ilyen 300+-os csókákkal és nem én vagyok a legszarabbMondjuk itt is vannak érdekes ugrásból pörgősen KAR98-cal egylövés fejbe.
-
Delerium
senior tag
Azt írták a tegnapi update előtt, hogy most már majd le lehet tölteni az egész játékot és nem lesz streaming, meg jobbak lesznek a textúrák, csak ez nem fedte a valóságot sajnos. Csak a BR mapot lehet letölteni, de se a karaktereket, se a fegyvereket, multi mapokat nem. Soha nem lesz jó, hiába toldozzák foltozzák. Pedig nagyon vártam valamire ami jobb lesz mint COD:M, vettem bundlet meg BP-t day 1, hogy legyen jó karakterem meg pár normális fegyver, de inkább benyeltem azt a kiadást és elengedtem a kezét már egy ideje.
-
Lajmund
őstag
Jogos az undor
Akinek jó annak nincs nagyon mit írni általában mert nem sok minden új dolog van mostanában sem szerintem. Warzone számomra csak megfűszerezte az amúgy sem jó képet a játékról. Komolyan nem értem hogy adhatták ezt ki.. abban bizok hogy helyrehozzák és akkor jàtszok vele (ezért követem a topikot erre várva) de ezekszerint még mindig nem jött össze... Én egy ideje a wot blits-et nyomom az is kellően fel tud néha cseszni ha töketlenek a csapat tàrsak de amúgy nagyon jól optimalizált és kitalàlt élvezhető jàték telora. Persze nem egy fps játék de máshogy élvezetes.
-
Kbali
nagyúr
-
ericdrawen74
senior tag
Természetesen nem vagyok tévedhetetlen. De bármelyik multis játékot nézed iszonyatosan megnőtt a csalók száma. Régebben egy-két játékról csináltam videót. Amikor valaki milliószám küldi a kutyáit, vagy minden felszerelés nélkül akkorákat ugrik... vagy mindent is egyszerre...
-
vodrosjozsi
addikt
Ja, ezeket én is adom, néztem az első 3 meccsen hogy mit kell csinálni, de most túl a huszadik meccs után egész élvezhető. Azt bánom, hogy nem számít rankd-nak vagy BR-nek. Egyébként meg nagyon szopó, 4ből 1x ha nyerünk de akkor is csak támadásnál, védésnél semmi esélyem
Az tény, hogy alcatraznál ez se lesz jobb -
Lajmund
őstag
-
Kbali
nagyúr
A szokásos szoftverfejlesztés: annyira akarunk valamit csinálni, hogy elrontjuk, ami régen jól működött. Az event szekció pont ugyanez nekem iOS-en: általában 90%, hogy nem tölt be, akkor viszont 90%, hogy igen, ha kilövöm az alkalmazást, majd újraindítom.
Csinálgatom a World Championship-et is, de nem nyomom a 40 meccs/phase témát, mert annyi időm nincs, de nálam nem jelentkezett ez az anomália.
A lelőlnek a semmibőlhöz meg már kb. hozzászoktam.
Mivel egy forintot sem vagyok hajlandó fizetni ilyen játékért, elnézem ezeket a bugokat, de így nincs is bukó (legfeljebb a játékidőm, de azt meg erre a kikapcsolódásra szántam).
Arról ne is beszéljünk, hogy a klánunk egy-két tagtól eltekintve (hiába 200-as szintűek) kb vicc. Még ezek a régi, tapasztalt tagok sem tudják sokszor, hogy miről szól egy hardpoint vagy egy capture the flag vagy domination. -
-
törölt tag
-
törölt tag
És max szint kell legyen mind... De én úgy emlékszem, bár nem ma csináltam, hogy ha nem csinálod meg pl az na-t akkor csak az előtte lévőkre kapod meg a damascust, tehát smgbol pl ppsh-ra nem, azt csak akkor ha minden más megvan előtte kivéve a kilo. Illetve melee pisztoly meg launcher se kell már?
-
bostone
addikt
Hát vannak hátrányai is, nem vitatom. Azt sem állítom, hogy mesterkéspzést indítok a jövőhéten sotira, de még mindig úgy vagyok vele, hogy ettől sokkal rosszabb fegyverek is vannak. (Crossbow)
@HollyBoni:
Többen használnak a csapatunkban különböző triggereket, tapicskolós kontrollereket, ajzószereket. Persze ez sem jön be mindenkinek, de szerintem egy próbát megér.
Én is ma ütöttem le a megrendelés gombot és tényleg nem tudom mire vártam eddig, mivel nem egy hihetetlen összeg. Igaz a látásomon és reakcióidőmön aligha segít. -
PirosHello
senior tag
Nekem tetszik a PHTitans. Sőt, jobbat nem is tudnék.
A HungarianTitans is jó, csak ha csatlakozni szeretne valaki, akkor kicsit hosszú (rákeresni). Sztem itt a rövidebb jobb (de csak itt).
No meg sokat mondó, mert ugye a történelem is fontos lehet (néhány embernek, akik "ős-ProHardver-esek").
+1 szavazat a PHTitans-ra
Ja, és köszönöm a demokráciát. Nem vagyok teljesen hozzászokva.... -
vodrosjozsi
addikt
Ez egy nagyon jó név lenne, és kedvesek vagytok, hogy miattunk változtatnátok, de egyrészt nem kötelező, kvázi mi örülünk, hogy van egy jó klán amiben részt tudunk venni, másrészt meg jó a mostani név is.
De én nem vagyok semmi ellen, szóval kiegyezem azzal amit ti csináltok -
PirosHello
senior tag
Feri!
A táblázat kiegészítésére tennék javaslatot.
Olyan oszlopra (szerintem) szükség lenne, hogy a játék irányítását ki hogyan oldja meg (hagyományos ujjas, kontroller, pc emulátor). Ennek az lenne a haszna, hogy nem hívnának közös játékra a csapattagok olyan társat, aki ellentétes játékirányítási móddal játszik, mert azt a rendszer úgy sem engedi együtt játszani. Ezzel így felesleges "meghívásoktól" kímélhetnénk meg egymást. Köszönöm. -
Roland861010
veterán
-
Delerium
senior tag
Nekem Farah pont nem tetszik, úgyhogy nem tudom, Firebreaket megvettem már, Ronin sem jön be annyira.
Viszont legendaryk vagyunk és tudunk játszani ezen a héten is Clan Wart, nem is néztem hányan vagyunk aktívak, előző heti CW-ben 12-en vettünk részt. Lehet kivették ezt a létszámos hülyeséget.
-
törölt tag
Azt nem mondtam hogy minden kieg a megfelelő tulajdonsagokat adja
Viszont szerintem elég hasznos hogy sok fegyot fel tudsz szerelni úgy, hogy mp cqb pályákon is jó legyen, és más kiegekkel meg akar közép távra brben is malac, vagy csak a jatekstilushoz tudod felszerelni.
Elég szomorú lenne ha a fennec pl csak szuper közeli smg lehetne, es nem tudnál választani hosszú csövet gripet kicsit nagyobb hasznos lotavhoz, vagy akimbo-t ha csak trollkodni akarsz
Meg ugye még egy dolog lenne amit lehet grindolni, akkor kiegrol kiegre ki tudnád tapasztalni mi a jó. De most, hogy megint visszajott a max xp-s fegyverre szórja az xp kártyát mechanika már ez a része sem igazán létezik, sokezer kártya all nálam is tarcsiban, és hiába használom őket ha kijön új fegyo, csak egyre több van
-
Roland861010
veterán
-
törölt tag
Én kifejezetten szeretem, mert egy néha nem is minimális előnyt ad ha tudod hogy mit csinálsz, és nem mellesleg néha elég jól néz ki a végeredmény
legalábbis nekem bejon
nem mellesleg a codban ez ezer éves funkció, kvázi tradíció, én még ennél is sokkal több opciót tennék bele, cső, tár, tus, etc legalább annyi kéne legyen mint optika
-
törölt tag
Igen a killcam-nál csinálom a screenshot-okat
Nekem annyira bevált az as val hogy egy jó ideje nem is használok mást. Igaz néha vannak olyan ranked meccsek hogy egy kill-t is nehezen hozok vele össze de van mikor végigdarálok vele mindenkit
Érdekes ez a ranked ilyen szempontból. Én amúgy minden játénál úgy vagyok hogy megtalálom a számomra leghasználhatóbb fegyvert és onnantól kezdve csak azzal megyek semmi mással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged