- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rigormortiis #3898 üzenetére
CLAN / Join Clan War / Leaderboard
Ott látszik, hogy jelenleg 15000ezer CW pontod van, ami elég jó. 🙂
-
Delerium
senior tag
válasz
Rigormortiis #3767 üzenetére
Konkrétan ugyanígy jártam, írsz a supportnak és adni is fogják a CP-t, pénzzel nem szórakoznak, csak persze be kell mutatni a nyugtát vagy az átutalásról valami bizonylatot screenshotban. A lényeg, hogy játékon belül írj nekik, ne a Google Play/Apple Storeos címre ami oda van írva. Nekem kb. 1 óra volt a teljes folyamat, nem győztek elnézést kérni meg kérdezgetni, hogy akkor rendben? Rendben. Tuti rendben?? Rendben!!!
-
válasz
Rigormortiis #3767 üzenetére
Jártak már így mások is.
Support-tal felveszed a kapcsolatot, ők készségesen segítenek. 👍 -
törölt tag
válasz
Rigormortiis #3762 üzenetére
loadout / invertory alatt látod és szerintem ott lehet összerakni is emlékeim szerint
-
válasz
Rigormortiis #3749 üzenetére
Persze, van külön Messengeres zombi szobánk is, ahová fel is vehetünk, ha gondolod.
Ott könnyebb meccseket előre összeszervezni.Továbbiakat privátban folytathatjuk.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #3634 üzenetére
-
KTomi77
tag
válasz
Rigormortiis #3634 üzenetére
A piros perkek között van.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #3632 üzenetére
Valszeg mert nincs meg ami kell hozzá. A kis híján az mennyi? Pl a no stock az 46-os.
-
Delerium
senior tag
válasz
Rigormortiis #3602 üzenetére
PS kontroller? Azzal vannak most hibák, valószínűleg a többi sem működik tökéletesen. Írták, hogy igyekeznek megoldani.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #3602 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #3583 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis #3543 üzenetére
Amikor közel van az ellen, lesz egy kés ikon. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis #3528 üzenetére
Nincs olyan, h legjobb. Használd amivel megy. Én kb. mindig csak qq9 és ak47-et használom.
-
törölt tag
válasz
attól függ mire... ami működik mp-ben az jellemzően nem megy vagy nem ugyanolyan kiegekkel br-ben.
De egyébként egész jó a swordfish ha tudod használni, az m13 egyérelműen nagyon büntet, as val. nyilván az mx9, még mindig elég jó a bizon, a qxr, qq9, de a gks-el is lehet durván csapni.
Igazából szerintem szinte mindegy, az alap fegyver számít a legkevésbé szerintem, mp-ben simán megeszed az mp9-est ha jobb vagy egy hg40-el akár, vagy egy sima ak-val.
de egyébként pont most fog jönni az új évad, új fegyverekkel, ballanszolással, szóval azért érdemes lesz nézni mihez nyúltak hozzá, mert jönnek a buffok meg nerfek.
-
KTomi77
tag
válasz
Multiban még vagy két napig az MX9 és M13. Utána szezonváltás és nem lehet tudni mi lesz a legjobb.
-
Fall-N
veterán
válasz
Rigormortiis #1091 üzenetére
Én is szívesen tolok meccset bárkivel, bl4ckv0id néven vagyok. Általában 21-22 körül szoktam fent lenni, sajnos előbb nem mindig jön össze, mert van egy kis fiacskám (16 hónapos), aki nem mindig alszik el előbb. Szóval ha látok, hogy online vagyok nyugodtan invitáljatok meccsre. Ha többen lennénk a klánból az még jobb lenne.
-
batai15
félisten
válasz
Rigormortiis #1091 üzenetére
Szintén. BélaBatai a nevem .
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis #1089 üzenetére
Csak meg akartam nézni melyik fegyverrel játszol, nem volt szándékos
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis #1087 üzenetére
Jó móka volt
Próbáltam neked segíteni, hogy legyél első, de valamikor skint váltottál és nem tudtam megmondani melyik karakter vagy
A gránátos killért pedig bocsánatot kérek, az nagyon csúnya volt
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis #1084 üzenetére
Fent leszek este, Free for all vagy one shot kill-ekben benne vagyok, azokat gyorsan le lehet tolni. Majd egy IGN kellene mert én nem vagyok bent már a klánban (enyém KidneyStealer7, jelölj be).
-
Delerium
senior tag
válasz
Rigormortiis #1081 üzenetére
In game credit storeban ott van az s36 headless rider skin és csak 3000 credit, szerintem azt vedd meg, mégsem kerül igazi pénzbe. Persze ha deep shark jobban tetszik akkor azt kell venni. Csak egy opció a headless.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis #1081 üzenetére
S36 jelenleg a legjobb fegyver a játékban, rengetegen használják, de biztos, hogy nerfelni fogják a közeljövőben.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis #1075 üzenetére
Semmit. Minden más túlárazott, a lucky spin és a lootboxok pedig nagyon kis százalékban dobnak jó cuccokat (egy-egy epic és rare skinnek 0,5-2% közötti a droprateje, több tízezer forintnyi CP-ből van csak meg a skin biztosan). Esetleg ha annyi összegyűlik akkor a shop-ban lehet venni CP-ért skint, én inkább gyűjteném a kreditet a passban, hogy a következőt meg tudjam venni és ne kelljen pénzt fizetnem érte.
-
Delerium
senior tag
válasz
Rigormortiis #1066 üzenetére
Van Prohardver klán, mind innen vagyunk tagok, kicsit már kevesebben mint amikor kezdtük, de kitartóak vagyunk. Keress rá, Prohardver néven.
Jonny: ferg szerintem nem is ember, ő egy bot csak very hardra van állítva a nehézsége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged