Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Jogos az undor
Akinek jó annak nincs nagyon mit írni általában mert nem sok minden új dolog van mostanában sem szerintem. Warzone számomra csak megfűszerezte az amúgy sem jó képet a játékról. Komolyan nem értem hogy adhatták ezt ki.. abban bizok hogy helyrehozzák és akkor jàtszok vele (ezért követem a topikot erre várva) de ezekszerint még mindig nem jött össze... Én egy ideje a wot blits-et nyomom az is kellően fel tud néha cseszni ha töketlenek a csapat tàrsak de amúgy nagyon jól optimalizált és kitalàlt élvezhető jàték telora. Persze nem egy fps játék de máshogy élvezetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
Üzleti előfizetők hirdetései
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akinek jó annak nincs nagyon mit írni általában mert nem sok minden új dolog van mostanában sem szerintem. Warzone számomra csak megfűszerezte az amúgy sem jó képet a játékról. Komolyan nem értem hogy adhatták ezt ki.. abban bizok hogy helyrehozzák és akkor jàtszok vele (ezért követem a topikot erre várva) de ezekszerint még mindig nem jött össze... Én egy ideje a wot blits-et nyomom az is kellően fel tud néha cseszni ha töketlenek a csapat tàrsak de amúgy nagyon jól optimalizált és kitalàlt élvezhető jàték telora. Persze nem egy fps játék de máshogy élvezetes.