- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, hogy jó.
Szerintem még úgy is bőven a lista végéről belül végeznél általában és végezni is szoktál, mert derengett ugyan, de most jövök rá, hogy te jelenleg is a főcsapatban vagy. 😁
Tud olykor mar káosz lenni 64 főnél, főleg mikor sűrűn cserélődnek a tagok.Messengerrel kapcsolatban írtam privátot.
-
Ha napi aktív vagy (bármennyire is), akkor mindenképpen próbáld ki a főcsapatot!
Pláne ahogy írod, hogy inkább CW.Sokszor olyan meccsek összealakulnak már mostanában, hogy teljes létszámmal nyomulunk, úgy pedig szinte pillanatoknak tűnik, hogy ezressével jönnek a CW pontszámok egyénenként.
Olyankor már többen mikrofonozgatnak is, hülyéskedünk, együtt szitkozódunk, beszélgetünk. 🙂Ez itt például egy, a sok hasonló hangulatos felállásból.
KÉP (16MB) -
KTomi77
tag
Az egyik megoldás, amit én használok: Beállításokban, az Advanced mode, és ott Custom. Hip fire-re kell beállítani azt a fegyver kategóriát amit így akarsz használni. Ilyenkor az Ads és a Shot gomb külön van. Közelharcnál csak a shot gombot használom.
A másik megoldás az, hogy két lövés gombot használsz. Egyet Ads+shot gomb, a másik meg csak shot.Igazából azért jó ez, mert ha közel van az ellenség akkor gyorsabban tudod körbe mozogni és úgy lelőni.
-
Roland861010
veterán
Amit eddig összeszedtem clan fizető eszközt nem vágom a nevét azt elbukom ha kilépek ?
PirosHell én most rendeltem egy telefon tartót kontrollerhez így legalább látom is igaz 6.8"-os a telefon ...
Más téma : BR-ben ennyire bénák az emberek ?
Áll velem szembe nem engem lő hanem teljesen más irányba ...(toltam pár kört kontroller nélkül) ..és azt se lehet mondani hogy előnyben lettem volna. -
Ezek olyanok, hogy az érintett csapatok vezérei leülnek egymással egy teára/kávéra(/sörre) és átbeszélik a dolgokat. 😁
Fontos ilyenkor, hogy kinek kell feláldoznia a csapatnevét vagy ha nagyon egyenlő szintű a két csapat, akkor diplomatikusan egy közösen kitalált új csapatnév alatt is történhet az egyesülés.
Plusz akkor átszerveződik a kapitány-vice master dolog is. -
Fall-N
veterán
Sajnos nem. Frissítés után törli a gyorsítótárat, amiben hülye módon tárolja a letöltendő dolgokat (skinek). Nem tudom miért nem OBB formátumban tárolja a játék ezeket.
Delerium: Sajnos ahogy félidőben megjön a community update el is tosszák a dolgokat, valószínűleg.
Egyébként jó ez a szezon is. Előző sem volt BP ügyileg rossz. A megszerezhető skinekhez való eventek már annyira nem jöttek be. Az SKS nem is lett meg, de nem bánom, mert egy jó sniper + quickscope még mindig hatékonyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged