- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Roland861010 #3302 üzenetére
Tudom igen, hogy mi az a ADS Moving speed, csak csipkelődéseket helyeztem a mondandóban, hogy egy kisebb tár a fegyveren miért okoz olyat, hogy célratott fegyverrel miért tudsz közben lassabban mozogni. 🙂
-------------------------------
@blackrulz: Természetesen örülök neki, hogy sokan szeretik a Gunsmith dolgot és nincs mit tenni, ezt is érdemes tanulgatni és tapasztalgatni, csak bostone leírta, amit én is gondolok, hogy az azzal való foglalkozás magától a lövöldözéstől veszi el az időt.
Ugyanígy autós játékokban sem szeretek bíbelődni mondjuk sebváltó áttét, lengéscsillapító és ilyesmi beállításokkal, de hát különbözőek vagyunk és ez így van rendjén.Azt is sajnálom, hogy én is gyűjtöm már külön CoD nevű mappában a fegyver screenshot-okat, de azok nagy része szezonváltásokkor érvényüket vesztik, mert balanszolgatják mindig a fegyvereket és ugyanaz a fegyverbeállítás már kevésbé lesz jó a következő szezonokra.
Ezzel mondjuk én befejezem ezt, mert ez fennec-etlen téma. 😅
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest