- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
-
Kbali
nagyúr
válasz
cellpeti #4192 üzenetére
engem valamelyik nap folyamatosan már futó (természetesen erősen bukóra álló meccsekbe) dobott be. Ilyenkor szerencsére nem buksz pontot, csak épp sikerélmény nincs.
Az meg már rendszeres, hogy főleg boots on the ground meccseken meg BR meccseken nemsokkal a vége előtt összeomlik a játék, sokszor már ugyanabba a meccsbe vissza sem tudok jelentkezni. Az előző frissítés óta meg folyamatosan elveszti a kapcsolatot indításkor a szerverrel, ki kell lőnöm az alkalmazást és úgy újraindítani - elég idegesítő. -
törölt tag
válasz
cellpeti #3490 üzenetére
Attól függ hogy milyen egyedi skinek vannak meg. Pl mw11 sharkbite megvan, azt kapom meg bent, de pl de játékon belül az extra cuccok mint a nagyobb tár meg a tompito nem jelennek meg, csak az ikon lent ha megnézed.
Valszeg te látod úgy, mintha lenne rajta kívülről. Legendary cuccokat passzolom olyanom nincs
-
válasz
cellpeti #3490 üzenetére
Szia!
Csak arra tudok gondolni, hogy az előző körökben több olyat csinált, amire pénz jár.
Például többet ölt vagy bombát rakott/hatástalanított.----------------------------
De akkor már én is kérdezek valamit.
Tudni lehet pontos dátumot végül, hogy mikor lesz rank reset?
Pl most küzdekedek MP legendary-val és ha tudom, hogy már csak ez a hétvégém lesz rá, akkor jobban meg kéne nyomni. -
válasz
cellpeti #3415 üzenetére
Gondolom MP ranked-re gondolsz.
Azzal küzdök most én is, amennyire szabadidőm engedi és végülis nekem megyeget, csak még GM-et sem értem el sajnos.
Általában Hardpoint és Domination ranked-eket játszom, S&D-hez mostanában nem vagyok elég kipihent.
Legközelebb is csak csütörtök este tudok érdemben játszani.Egyébként én úgy szoktam, hogy visszahívogatom előző meccsből a jobban játszó idegeneket.
Sokszor becsatlakozik 1-2 ilyen és akkor az már ad plusz esélyeket a következő meccsekre.Azt sem tudom hirtelen meddig lehet most küzdeni, meddig tart pontosan a rang szezon.
-
Delerium
senior tag
válasz
cellpeti #2655 üzenetére
Pár ezer pontot nem nagy kunszt összehozni, minden nap az első 3 meccs ha okosan csinálja az ember, rögtön 1000 pont körül van, de inkább több. Csak akkor meglátja, hogy az epic QXR 19000 pont és hetente jön kb. 1500, később lehet több, ezt nem tudom pontosan. Akkor elgondolkodik, hogy megéri 2 hónapig farmolni egy epic QXR-ért ami nem is néz ki olyan jól? Vagy a karakter, ami még több és az sem annyira egetrengető, mint Dr Strange társa, Wong úgy néz ki.
Hiába a QXR most a legjobb fegyver MP-ben, később lehet semmitérő lesz.
-
Kbali
nagyúr
válasz
cellpeti #2615 üzenetére
A hét végére két node-unk lett meg, köszönet a csapattársaknak (bár egy másik klán vitte a többi nyolcat).
A VB-s nevezés elkeserítő volt, nem tudom próbálta-e valaki. A matchmaking nagyon lassú volt főleg az elején, többször kellett rápróbálni, mire egyáltalán lett belőle meccs, plusz a meccsek 2/3-a úgy végződött (általában vereséggel), hogy csapattárs kilépett (ennyi kompenzációt sose kaptam még a játék során) - persze a vesztes meccsek miatt (90%-ban plusszos stattal) nem lett meg a 60 pont, csak 48. -
Delerium
senior tag
válasz
cellpeti #2548 üzenetére
Én minden ilyen skin farmoláshoz inkább beállítottam controlsnál, hogy csak hip fire lőjön minden fegyver és nem kell foglalkoznom vele, hogy most ads vagy hip fire. Settings/controls/advanced és ott 1 tap ads helyett hip fire. Az mindegy, hogy gunsmithben mit raksz rá, ha nem hip fire (csípőből) lősz akkor nem számolja.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
cellpeti #2495 üzenetére
Azt a bugot már nagyon régen javították. Ha megölnek füstön keresztül akkor lehet egyrészt azért mert látszódsz a minimapen, másrészt ha meglátja a pozíciódat füst előtt és nem mozogsz túlságosan, vagy esetleg olyan helyen állsz ami chokepoint amint megdarálnak ilyenkor vakon is. Ja meg ott van a joker kártya hogy csak mázlista valaki. Néha én is meglepem magamat amikor bedarálok a füstbe
-
Delerium
senior tag
válasz
cellpeti #2481 üzenetére
25 öles halál nélkül, de ebbe beleszámít minden nem csak a fegyverek mint a nukehoz. Hardpoint shipment, sentry gun, stealth chopper scorestreak és egy bot lobbi a legjobb ehhez. Ha 2 meccsen szarul játszol akkor nagy valószínűséggel botok lesznek a következő meccsen az ellenfelek.
-
Fall-N
veterán
válasz
cellpeti #2295 üzenetére
Úgy kell már mozogni, hogy fedésben legyél legalább két oldalról, így a másik kettőről tudod lőni az ellenfeleket. A nyílt harcot érdemes kerülni, meg főleg a pálya közepén egy helyben állni vagy keveset mozogni.
Ha tudsz játszani a sniperekkel, akkor érdemes megtanulni a quickscope technikát és kimaxolni a fegyvereket (főleg DLQ, Arctic vagy Locus), ADS Time (-) ra törekedni meg a pontosságra). Viszont gyorsan fel kell tud ismerni az ellenfeleket és gyorsan becélozni, mert könnyen lelőnek AR-rel vagy SMG-vel.
A rohanós SMG technika már nem ajánlott sajnos, könnyen célpont lesz az ember, mióta a silent perk is ment a levesbe. Sok a camper is, arra is vigyázni kell, főleg ha sniper.
Egy ideje sniperral játszok, nemsoká újra rankedezek.
-
Delerium
senior tag
válasz
cellpeti #2272 üzenetére
Gunsmithben minden fegyver camonál írja az adott feladatot és, hogy melyik szinten oldja fel. Pl.: 100 headshot, 100 hipfire kill, 100 longshot ilyesmi. Ha megvan mind 10/10-re akkor nyílik meg a completionist camo és menni kell még 1 meccset az adott fegyverrel amit csináltál aztán kapod is az aranyat. Ha minden fegyvered arany az adott osztályból, pl.: SMG-ből akkor kapod a platinát, ha minden fegyvered minden osztályból arany/platina akkor kapod a damascust.
Diamondot meg a completionist camok között tudod megnézni, mit kell csinálni hozzá. -
Delerium
senior tag
válasz
cellpeti #2240 üzenetére
Az egy nyomorúságos challange, utálom nagyon, hardpoint vagy domination a jó rá ahol védeni kell valamit. Szinte biztos, hogy az enemy tesz le sentry gunt, vagy SAM turretet. Arra rádobod az emp gránátot és pikkpakk megvan. Ha nincs több gránátod akkor érdemes inkább megöngyilkolni magad, hogy gyorsabban lepörögjön.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
cellpeti #1921 üzenetére
Szar a fej hitbox a játékban, trükkös a headshotokat megszerezni de nem lehetetlen. A lényeg hogy ez nem headshot, hanem headshot kill, ha az utolsó lövedék számít tehát ha lekúszik a nyakra például akkor bukó. Nagyon macerás, de célozz fejre és egyszer majd meglesz.
Quick fixet krediten kívül event keretében lehetett megszerezni. Ha nem csináltad meg az eventet amikor kijött, akkor csak kreditért lehet megvenni.
-
Fall-N
veterán
válasz
cellpeti #1895 üzenetére
Igen ez a gamepad lesz az.
Mehetünk együtt rankeden, mostanában elhanyagoltam, így csak Pro V vagyok és az előző szezonnál visszadobott Elite V-be, így gyorsan vissza kellett tápolnom magam. Ma megyek párat és meglesz a Master I is. Az eddigi rekordom Master V, és csak pár pont kellett volna a Legendaryhoz. S6-nál nem voltam aktív, inkább a gunsmith miatti grindolás ment.
A nevem BL/\CK亗HLE be foglak jelölni. -
Delerium
senior tag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
cellpeti #1820 üzenetére
Igen, nem mutat térképen lövés közben, csak ha UAV van fent akkor látszódsz a minimapen.
Delerium: igen az overachievert az adta, hogy megcsináltam a focit, dartsot és a posztert. Azért köszi hogy mondtad csináljam meg a Zorkot, nem próbáltam volna ki ha nem mondod és tényleg tök jó élmény volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged