Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
T.Szili
üzenetére
Mobil neten vagyok mivel csak munkába játszok. Van jel rendesen közel van a torony belvárosban dolgozok. A telo is erős szerintem. Nekem csak az elindulással van baj. Tegnap pl jól működött. Face caoportba azt irták váltsak szolgáltatót
Telekomos vagyok és minden jól megy csak a duty nem szóval a játék nyomorék nem a tobbitényező. -
Kbali
nagyúr
válasz
T.Szili
üzenetére
Kizárólag wifin használom, szóval ez nálam biztos nem befolyásol. Nekem az a meglátásom, hogy a vas kevés neki sajna és akkor omlik össze az app, ha elfogy a memória valami bonyibb művelet közben (nálam tipikus a kidobálás BR-ben, a mostani breach-ben 100% az arány, de előfordul ranked-en is - érdekes módon a sima multiplayer pályákon alig-alig).
-
Kbali
nagyúr
válasz
T.Szili
üzenetére
Hali - már többször tapasztaltam közös játéknál, hogy mentünk egy kört, nyomtam a végén a next-et, erre nem a korábbi csapattársakkal dob össze, hanem egy random szobába. Ilyenkor a végén csak simán ki kellene lépnem, vissza a lobby-ba? Mert olyanra is emlékszem, hogy visszaléptem, nyomtam a Ready-t és ugyanúgy egy másik csapatba hajított.
-
PirosHello
senior tag
válasz
T.Szili
üzenetére
Ez a nagy dilemma, a létszámkorlát. A PH klán lvl.8as, 55 fős is lehet(ne). Bár legalább 13 inaktív tagunk van, akiket nyugodtan ki lehetne tenni. Sajnos aktív 20an így sem lennénk....Szerintem most szezon közben ne robbantsunk, aztán majd meglátjuk. Én elvagyok így is......
-
Delerium
senior tag
válasz
T.Szili
üzenetére
Nekem már lassan mindegy, csak lehessen haladni, ez az ide, oda, menni, nem menni, nem jó. Legyen eldöntve, hogy akkor holnap aki akar aktívan részt venni a clan warban az megy hozzátok, akit itt nem érek el az meg itt marad.
Ez, hogy egyik héten megy a legendary, következő héten meg már nem megy mert a játék így döntött az szerintem szánalmas és már rendesen idegesít. 1 nap az átfutási ideje a klán váltásnak.
Az a legegyszerűbb, ha most végleg el lesz döntve, mert a PH klánnak ebben a formában nincs értelme, legalábbis clan war szempontból és megyünk, mert ez a tötymörgés mindenkinek rossz. Csak időhúzás, hogy hátha jobb lesz, de nem lesz.
-
Delerium
senior tag
válasz
T.Szili
üzenetére
Eddig tudtunk legendary rankon is játszani, most megint nem lehet mert nincs elég aktív tagunk, 16/20. Újra helybenjárás, nálatok mennyi az aktív tag? Ha 25-30 körül jártok, tudnál nélkülözni 3-5 tagot aki belemenne egy szezon közi váltáshoz, legendary klánból, legendary klánba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Telekomos vagyok és minden jól megy csak a duty nem szóval a játék nyomorék nem a tobbitényező.