- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #495 üzenetére
Elméletileg az 1 hub+warzone miatt működhet, hogy elindítod az mw3-ban vagy a warzone-ban, és a bo6-ban is számolni fog, volt rész, talán pont a cold war, ahol így ment, de korábban is volt, hogy átjött. Mivel más se jön át, én a trükközést látom esélyesnek, bár most, hogy még a végén csomó token ki lett osztva... borítaná a helyzetet. A friss kezdők nagy hátrányban lennének a 2 éve halmozókkal szemben
-
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #460 üzenetére
"Ez még itt csak a beetetés időszaka."
Hát én túlettem magam tegnap
Úgyhogy nekem a béta a tegnap estével véget ért, láttam amit akartam, a többi már nem érdekel. Majd ha kijön az éles, megnézem, változott -e valami, aztán majd ott eldöntöm, mennyi idő megy bele. Ha így marad, nem sok
(CW -be tizen valahány órát sikerült, a Vanguardba még annyit sem, ez is olyasmi várományos az eddig látottak alapján. Az MW II és III több mint 1600 órát vitt, a 2019 magában még többet, mivel az három évig pörgött)
Ennek örömére ma vissza is telepítettem az MW 2019 -et.
#461lowzor: Egyetértek, azt én is szívesen látnám.
Jól felszerelve mondjuk már az XM4 is jól adja. Érdekes újítás, hogy ha a másodlagos fegyver csak valamelyik alap handgun vagy launcher, akkor akár 7 (8?) slottal is szerelhető az elsődlegees fegyver - úgy már elég effektív cucc is varázsolható belőle.
#462nutella1: Ne is mondd, tegnap tegnap egy különösen szép előadást tartott, zsinórban legalább öt meccsben egyszerűen lövésem sem volt - de szó szerint, spawn után azonnal jöttek a találatok. Utána pedig ismét mehetett a dara, még az egyébként két lövéses Dragunovval is úgy csipegettem egy lövésből az ellenfeleket, hogy én lettem vele a meccs játékosa.Röhej, komolyan...
-
lowzor
veterán
-
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #290 üzenetére
Tegnap este valami hasonló fogalmazódott meg bennem is: ez igazából szinte ugyanaz a játék, más hangkeveréssel, más pályákkal, némiképp módosított mozgással és fegyverkezeléssel - no és egy feje tetejére állított, nem feltétlenül az előnyére módosított menüvel. Mintha egyenes folytatása lenne a korábbi részeknek. Ahogy a finommotorikus reakciók átálltak az új játék ütemére, eget rengető különbséget nem érzékelek. Ez végül is annyiban jó, hogy nem is vártam többet (várni vártam volna, de az elmúlt évek alapján erre lehetett reálisan számítani) Szóval lesz jópár új pálya (természetesen jön majd a Nuketown és még pár kötelező klasszikus), és emellé csillió fegyver szint és skin a következő egy évre. Megúszós taktika, de hozza a kötelezőt.
A kampányt azért remélem odateszik, és hoz egy kis BO feelinget - én kifejezetten kedveltem az első BO részeket sztori szempontból.
Az eddigi pályákon el lehet lenni, tetszik, hogy jól használják a szintkülönbségek adta lehetőségeket. Viszont elkellene még néhány új pálya a bétába is - ez a pár nagyon hamar kiismerhető (viszonylag kicsik), pár nagyobból is adhatnának betekintést. -
Ryoo
senior tag
válasz
nutella1 #136 üzenetére
Én ezt az átvágás mantrázását nem értem sokatoknál. Sose vágott át senkit a játék, nem mondtak, vagy ígértek semmit, hogy ez vagy az benne lesz, vagy nem lesz benne. Nagy volt az elvárás a játékkal szemben, amit nem hozott, de ezt csak a fanok generálták. Egyébként az Black ops cold war óta ugyanolyan a játék, csak maximum más korban játszódik, de az MW 2019-se volt sokkal másabb, csak a nosztalgia faktor miatt jobban bejött az embereknek, mert az hasonlított a legjobban a CoD 4-hez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nutella1 #130 üzenetére
Én semmiben sem bízom, tudom mit kell várni egy COD-tól és én azt is kapom tőle. Sem többet, sem kevesebbet. Kinőttem abból már rég, hogy atom rá legyen hype-olva egy új részre. Ennek is van része ami tetszik, van ami nem, zombizni haverokkal megint jó lesz pl., de napi 2-3 óra multizás is belefér majd.
Ahogy korábban is írtam, általában addig játszok az adott évi résszel, amíg a színes szagos nyuszi-muszi skinek meg nem jelennek, az meg kb fél-háromnegyed év. Árkád-FPS ökörködésnek bőven megteszi (mert továbbra sincs konkurenciája, xDefiant sem lett az), így meg aztán főleg, hogy kvázi fizetni sem kell érte Game Pass miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest