- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Tehát semmi extra, ugyan az a Zombies mód, néhány apró újítással, de a koncepció így is ugyanaz. Kár érte. Azért a bullshit marketing szöveget a "hú de epic komplex sohanemlátott" marketingszöveget szépen darálták.
Ez továbbra is azoknak lesz érdekes, akik csak ezt a módot tolják csapattal, ezért veszik meg a játékot kb.
-
N@idia
őstag
Én szivesen megnézném a streamet papi, ha dobsz egy linket!
Egyébként követtem az eseményeket és továbbra sem tudom rávenni magam arra, hogy megvegyem egyszerűen az Mw után továbbra is egy hulladék ez a játék. Eléggé összecsapott lett a látottak alapján a hangok és a fizika továbbra is pocsék és 60 eurót elkérni érte szerintem a legnagyobb pofátlanság... -
-
-
N@idia
őstag
Hat már nem azért, de szerintem ez a grafika ultra gagyi én azért ettől többet vártam! A mostani MW szerintem jobban nez ki engem abszolút nem vettek meg ezzel. A fegyverek hangja egyenesen borzalmas, ha ezt így fogjak kiadni akkor, majd csak féláron fogom megvenni, mert ez így közel sem ér 60 eurót
-
BITBOYS
addikt
-
pulffy
őstag
Hát nekem az eddigi COD sztorik amikkel játszottam(MW1-2remaster, WW2, mostani MW) azok quvára tetszettek és a trailer alapján teszik ez is...Viszont eddig még nem játszottam BO multival (ne , kérlek ne bántsatok
) . Szóval nagyon várós lett, mást már nem is veszek idén...ultimate edition pre-order... Yup
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest