- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
boogie84 #1238 üzenetére
"Kenyerpiriton is illene jol futnia, bar mostansag az rtx mania koraban mar valoban kell nemi optimalizacio is."
Kenyérpiríton persze. Már a GHOST vagy melyik rész mesterségesen felhúzott RAM igénye óta hulladék a PC-s hardver kezelése a szériának. És az hány éve volt?
To all:
Megkérném a mélyen tisztelt felhasználókat, hogy ha nem tetszik nekik a játék, vagy úgy döntenek hogy nem veszik meg, akkor legyenek szívesek ne kelteni a feszkót felesleges hozzászólásokkal. Elfogadjuk, tiszteletben tartjuk, hogy ez nem a ti játékotok, cserébe tartsátok tiszteletben, hogy van akinek bejön és meg is fogja venni. A feszkó keltés nem ide való, ha valaki nem tervez a játékkal a jövőben kérem ne írjon feleslegesen csak azért hogy gyűljön a hozzászólása, vagy megpróbálja megmagyarázni a maga igazát.
(Továbbiakban ha személyeskedésbe vagy egyéb ócsárlásba megy át a topik, akkor a hozzászólások törölve lesznek, és jelenteni fogjuk moderátoroknak azokat akik keltik a feszültséget)
Köszönjük.
szerk:
Mielőtt bizonyos userek félreértik, véleményeket le lehet írni a játékról/bétáról, de nem kell többször leírni ugyanazt. Nem papagájok vagytok.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
boogie84 #1238 üzenetére
Abban semmi igazság nincs, hogy a "fiatalok zabálják a szart, nekik jó lesz ez".
A bunkó stílust ne validáljuk már azzal, hogy "én erősen fogalmazok, de az igazságot mondom". Senkit nem lehet egy kalap alá venni, minden korosztályban van igényes, igénytelen, stb, bár szerintem illik a másik ízlését tiszteletben tartani, és azt nem úgy titulálni, hogy szar, akármennyire ellenszenves számodra az adott dolog. Engedjük már meg a másiknak, hogy azt kedveljen és vásároljon meg ami számára tetszik, anélkül, hogy megbélyegeznénk, hogy igénytelen.
-
nutella1
őstag
válasz
boogie84 #1231 üzenetére
Az lehet, és valahol egyet is értek, finomabb szegmensekben, de emberségében(és ezt soha ne feledd) senkit NEM bántunk meg! Akár tetszik neki valami, akár nem, ezt soha ne feledd. Soha nem dőlhet el a borjú az emberben. Valakinek tetszik, megint másnak nem, ez van, így kell elfogadni. Nekem sem tetszik az új Black Ops, de ezért nem megyek neki másoknak.
-
lowzor
veterán
válasz
boogie84 #1179 üzenetére
Én az összes Treyarch-os codot utáltam eddig, mert mind olyan bugyuta volt, mint ez.
Fegyverek közül nekem az AK volt a leghasználhatóbb, csak azzal mentem. Azon röhögtem, hogy nulla recoilja van (attachment ezért teljesen felesleges rá), meg a akkora movement speed még azzal a nehéz AR-el is, hogy kb repültem a pályán. Az attachmentek közül egy csomónak nincs semmi hátránya, csak előnyei. Jól át van gondolva az egész...
Én már meguntam az egészet level 30 környékén, ma már el sem indítottam. Az MW bétáját egész nap toltam, amikor az volt. Még ma sem untam meg az MW-t, 400 óra+-om benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Micro Four Thirds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest