- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Szeretném majd kipróbálni a gémet free weekenden, hátha végül megtetszik
A trialt modern warfaren belül tudom leszedni? Ott nekem kiírja a MW-s és a Cold Waros data packkokat is, leszedtem a multiplayer base pakkot CW-hoz, gondolom ez tartalmazza a trialt is nem? A többi az kampány meg zombies, valszeg ez nem fog kelleni.
-
markknight
veterán
válasz
jozefgucci1 #1138 üzenetére
Meglepi lesz majd a season 7-ben.
-
markknight
veterán
Sikerült párszor play of the game lenni, a fov állítása konzolon kellett már, toltam bele a tier skippek miatt több időt. Viszont a hang meg a grafika borzalom, a menü ui is buta, meg nem mondanám, hogy ez nem egy 5 éves játék. Néztem gameplayeket ultra pc-s meccsekből is, de ez a játék PC-n is rémesen fest, szóval nem is értem miért mondják páran, hogy milyen jó a grafika. Komolyan, egy Gears of War szebb, pedig 12 éves játék.
Már csak azt nem értem mire fel tölt ennyit? Egy Apex legends 20x akkora pályája pillanatok alatt betölt és jobban is néz ki (klasszisokkal)
A modern warfare béta elvette az eszem tavaly, ez sajnos nem, nem is hiába tolták meg a bétát egy bónusz nappal, hisz nincs meg a playerbase. A fov az egyedüli érdeme, az is konzolon újdonság, itt is hagyok egy videót mennyire jó konzolon is így száguldozni: [link]
-
markknight
veterán
Annyira nem rossz pár kör után, bár 20 ezret nekem sem ér meg, egy kellemes 5-6 ezret viszont simán kiadnék érte. A fov állítása jót tett neki, bár a grafika ps4-en egészen rémes, plusz van amikor ki se tudok lépni a játékból, restartolnom kell.
-
markknight
veterán
válasz
CptAdamica #552 üzenetére
A modern warfare alpha jó volt mikor megjelent. Itt szar az alpha és bele van magyarázva, hogy azért mert alpha
Ha annyira sokat változna a gém, akkor nem lenne alpha, bétát dobták volna ki.
-
markknight
veterán
A Modern Warfare alphától kb eldobtam az agyam, mert az egy szépen összerakott játék volt akkor is. Ez itt nem mondható el, sõt felháborít, hogy a Treyarch kiáll ezzel a szarral és 20-30 ezreket elszednének az emberektõl. De komolyan, az Activision nem látta a fejlesztés során, hogy ez 10 évvel ezelõtt is kevés lett volna, de az aktuális játékukat sem közelíti meg?? A MW után ez egy hatalmas visszalépés, az animációk botrányosak, feeling az kb nincs, a grafika pedig minõsíthetetlen. Hogy lehet egy ilyet kiadni az embereknek? Van itt olyan a topikba akinek ez tetszik? alpha ide-oda, ez sokat már nem fog változni. Az elõzõ Black Ops is megért egy misét, de ez..
Legalább a Warzone updatek nem erre a szar alapra fognak épülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest