- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #3260 üzenetére
Család és munka mellet nem nagyon van időm, de most a hét végén masszívan játszom és eszméletlenül élvezem, PC-n. A kezdeti mikrolaggokat gondolom javították egy korábbi patch-ben, mert nincsenek. A karácsonyi Nuketown szerintem lenyűgöző (az MW Christmas Crash volt hasonló), most észre sem veszem az sbmm-et, kifejezetten jó, értsd 1,6-2.0-ás stattokat produkálok. 4K-DLSS, 2080 ti átlag 120-100 fps megvan, nincs ingadozás, a játék folyékony. Amennyire nem tetszett az elején, annyira megszerettem. BP egy rakat nulla viszont, ugyanúgy semmirevaló: megszerezhető paint, stb.. De nem is az a lényeg, legalább egy kis pluszt ad, hanem a játékélmény.
-
x_pnK
tag
válasz
KaitouP #3163 üzenetére
Csak a gyárilag ráapplikált ASUS TUF OC van rajta, én utólag nem próbáltam húzogatni, mert FHD-ra nekem bőven elég gyári órajelekkel is, azokhoz a játékokhoz amikkel játszogatok.
Minden létező overlayt kikapcsoltam, az AMD Radeonét, Afterburnert, RIVA-t bezártam, Discordot bezártam, minden feleslegesen futó alkalmazást kilőttem. 70%-os VRAM limittől minden beállítás mellett elkezd akadozni.
Annyi tök érdekes még, hogy amikor amikor állítgatom a VRAM Limitet, a játéknak a VRAM kijelzése, sokkal kevesebb VRAM-ot ír felhasználtnak, viszont az MSI Afterburner akkor is 5500-5800MB VRAM felhasználást ír.
65%-kal is 5700 MB környékén vagyok, viszont így legalább úgy néz ki, hogy nem ér kritikus tartományba. Gondolom így egy picivel kevesebb az FPS-em, szóval én is szeretném kideríteni, hogy miért csinálja ezt. Reméljük AMD-ék kijönnek hamarosan valami optimalizált driverrel... -
Casanova*
veterán
válasz
KaitouP #2950 üzenetére
Na végre ismét dupla xp. Máris kihúzom a magnus pisztolyt. Kell valami jó fegyó a gallo shotisok ellen. [Call of AKIMBO MAGNUMS] Nagyon durva az ,,akimbo yeehaw pistol,,
-
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #2895 üzenetére
Senki nem állította ennek ellenkezőjét, nem is mondasz vele semmi újat, magasról tesznek rá kinek mi tetszik vagy sem. Egyvalami számít, dőljön a pénz, onnantól kezdve minden csak másodlagos. Ezen játék esetében végtelenített futószalagon garantált a bevétel, bármikor bármit készítsenek.
-
-
Corpuscle
őstag
válasz
KaitouP #2709 üzenetére
Nem fog semmi ezen múlni és ugyanúgy tolom ezután is. Csak kitaláltak valamit a szezon kezdetéig, belőttek egy elérhető szintet. Ez most csúszik (vagy alapból így volt csak nem kívánták kommunikálni). Rátolhattak volna 1-2 prestige szintet. Így is elég idétlen, hogy ott vibrál a szintlépés a semmibe. Igazából lehet csak azért zavar, mert nem ez volt beharangozva, de ennél nagyobb bajom ne legyen a játékkal, túl is léptem rajta. Lehet ez csak az én hülyeségem.
-
válasz
KaitouP #2635 üzenetére
Nagyon jó hozzáállás!
Én tavaszig egyedül vagyok itthon (se munka, se párkapcsolat) - így egy kicsit többet játszom a szokásosnál. Bár így se sokat, mert az elmúlt 15-20 évben azért egy "kicsit" ráuntam már a gamingre.
Szerk.: mindjárt ránézek a Genshin Impact-re.
Corpuscle: Nekem is a kedvencem! Csak a változatosság kedvéért van mellé betéve a TDM is.
-
-
Corpuscle
őstag
válasz
KaitouP #2628 üzenetére
Köszi!
Az app az összesítettben nem hoz SPM-et, csak a weeklyben. Játékon belül néztem legutóbb. Weeklyben 394.1, de ez nem reális, sok volt a Nuketown hétvégén.
"Nem egy nagy szám, de az tisztán látszik, hogy ha valaki becsületesen teszi a dolgát csapatsziten, az meglátszik az SPM-en is."
Így-így!
-
pulffy
őstag
-
Rony949
őstag
válasz
KaitouP #2301 üzenetére
Nekem a World at War viszi a prímet! <3 Sean Murray - Heart of the Reich
-
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #2232 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nem így működik maga a stílusmodell. Működik, igen, elég szépen, mint ahogy magad is láthatod. Viszont megjelenhet még akármennyi fércmunka, ugyanúgy csúcsokat fog döntögetni, tetszik-nem tetszik, ez van. .. és de, az MW-ből többen is távoztak, rosszul tudod, épp azért bukott meg a széria. Megbízhattak volna valami épkézláb stúdiót is, mint a Treyarch-ot, lehet éppen ők voltak kéznél, vagy csak kedvezőbb szerződési feltételek álltak rendelkezésre, ki tudja, nem voltál ott. Pont az a probléma, hogy az idei részt tekintve a Treyarch hátradőlt, meglovagolta az MW által gerjesztett hullámokat, elég sűrű kávé szünettel, lábakat asztalra téve, és ez lett a végeredménye.
-
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #2181 üzenetére
Konzolon biztos megmarad a játékostábor, de emlékeim szerint PS4-en nem is tudom ki emlegetett hiányosságokat? A COD széria vége pedig nincs itt, ahogy ez ezután sem lesz így, mivel nincs konkurens játék, ami ehhez a szinthez egyáltalán felnőjön, ami a minimum elképzeléseket, igényszintet elérje, megütné. Marketingelni- marketingelhetik ezt a játékot, nem mennek vele többre, mint pl. a haszontalan 2400 cp-ért kidobott skinekért kiadott utalások lekönyvelése, természetesen lényegi tartalom nélkül, mert nem hiszem, hogy a Nuketown mellé bármi értékelhetőt villantanának. Részemről a telefonos hasonlat sem állja meg a helyét, mert ha a jelenlegi csúcsmodell ha minimálisan is többet tud az előzőnél, az emberek ennek ellenére megveszik, így működik a piac, az értékesítés, de az még nem feltétlenül "jobb", kirívóbb. Ami jelen esetben jelenvaló, inkább visszalépés ugyanúgy a szériát tekintve.
A Treyarch részemről nem "megmentette" a szériát, hanem tudomásom szerint az MW-ből távozó fejlesztők miatt kényszerültek bevonni egy másik csapatot is a fejlesztésbe, amott megint mások maradtak, akik valóban nem tettek le semmit az asztalra. Summa-summarum-ez a rész (is) bőven többet érdemelt volna egy félkész munkánál. -
-
ribizly
veterán
válasz
KaitouP #2204 üzenetére
Komolyan?!?!
Na akkor még lehet egyszer előveszem.
Egyébként nem tudom miért kell ezt a szériát szidni.
Nem tökéletes, ez igaz. De mindig ez tartalmazta a leginkább bátor újításokat. Minden részben megújul, kicsit más arcát mutatja. Sose hittem volna, de BO3-ba jó sok órát pumpáltam, mert nagyon bejött az ugri-bugri. -
shotika
őstag
válasz
KaitouP #2181 üzenetére
"Egyébként a Treyarch mentette meg a szériát olykor sokkal érdekesebb Call of Duty játékokkal," Pontosan.
"befuccsolt" a Ghosts, az Infinity Warfare, az Advanced Warfare, a WW2 pedig jópofa volt, de végül az is kipusztult.
Most meg az Inf Ward csinált ennyi idő után egy faszább részt, azt most ők az istenek. Pedig már az MW3-nál is bőven rezgett a léc. Olyan jól sikerült a multija, hogy azzal játszottam a Cod-ok történetében a legkevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest