Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni3d
aktív tag
bocs hogy visszaolvasás hiányában szólok hozzá, de megmondaná valaki, hogy lehet-e mp-ben botok ellen játszani?(letölteni botokat ...ilyenek)Vagy interneten ingyen játszani...nem vagyok jártas az ilyenben
[Szerkesztve] -
cor
őstag
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
Balancee
üzenetére
Én hülye önfejű!
Nem olvastam el a file-t és betettem egyből a main könyvtárba a cuccot! Erre lecserélt vmi file-t és azóta hiába megyek be a szerverre nincs auto assaign-em magyarul csapatválasztó funkcióm!
Csak spectate van, de ott nem lehet játszani! Esetleg tudsz vmi gyógyirt vagy tehetem újra a játékot??? -
Balancee
aktív tag
Akinek a mod letöltésével gondjai vannak itt a megoldás. Tölcse innen le a specnazCUC.rar-t és tömöritse ki. Talál bene egy szöveges doc-ot amit ha elolvas simán felrakja. Sajnos csak azoknak okoz gondot a mod letöltése, akinek nem tul gyors a netje, mert idö tulépés miatt újra kezdi nekik. Ezért raktam ide fel és innen simán menni fog.
[link] -
Boci_83
őstag
Üdv! Újra akarom rakni a rendszerem, de a meglévő multis dolgaimat ki szeretném menteni, mert egy csomót töltöttem le. Mit kell még kimentenem a pályákon kívül??
-
haky
senior tag
PunkBuster még mindig szar vista alatt???? MInden játék megy hibatlanul az új driverekkel gyorsabb is mint xp-vel. a COD2 meg szar... A rohadt punkbuster miatt.
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
Balancee
üzenetére
Na megnéztem két pályát.
DX9
1024x768,
textúrák szűrése: kétvonalú,
élsimítás: ki
árnyékok: igen
dinamikus fények száma: ki
füst: ki
textúrák: extra
normális: extra
tükröződő: extra
Templomos pálya (nem tudom mi a neve): AVG 94
Orosz pálya, ahol van két szembenlévő épület közte meg egy nagy tér (nem tudom mi a neve
): AVG 80
A drawsun nem volt kikapcsolva és véletlen a tükröződés extra volt. Nemsoká ezt is kijavítom és újra tesztelek.
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
Képzeljétek találtam vmi Zombis szervert. Egy zombi van a pályán és nincs tölténye. Akit leüt az zombivá válik. Aki a legtovább bírja a pályán az lesz a köv. körbe a zombi. Igazából ez semmire sem jó csak arra, hogy hülyüljél egy kicsit...Egyébként a pályán sötét van.
Balancee: Holnapig kipróbálom és beszámolok. -
Balancee
aktív tag
Csao! Probáld meg dx9-ben szürök nélkül a taxturák maxon kivéve a tükrözödés az legyen a legg gyengébben és a drawsun-t kapcsold ki. Igy szerintem nem fog ugy csilogni és kivi vagyok igy menyit teljesit a 7900 gs, mert tervezem vagy egy 7900gs vagy egy 8600gts vásárlását.
-
athomi
veterán
válasz
pityeszka
üzenetére
Nekem 7900GS-em van és most kipróbáltam 2xAA, AF-el és 80-max.100FPS-em volt. Hát így hirtelen 200 után nem a legjobb. Ja és mivel minden csillog- a lövéstől kezdve a kéményen át a napról már nem is beszélve- alig látsz vmit! Amúgy szépnek szép, de nem multira való!
Tudom nemrég még azt mondtam ha 80-an megvan akkor ok, de ezt most visszavonnám.
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
CSaotok! Felötem a szeronkra a modot. Igaz a configján még van mit hegyeznem, de nagyon durva. Az átirt fegyver célzási rendszer nem piti, ha nem célzol lehet célkereszt a monitorodon olyan a fegyok szorása mint állat
A hangok sem rósszak, meg a ruhák sem. Találtam hozzá egy map pakot ami kifelyezetten ehez a modhoz lett készitve, tervezem majd anak is a felrakását. HA kihegyeztem infozlak beneteket.
[Szerkesztve] -
pityeszka
őstag
-
MATEO6600
őstag
Azén monitorom 4 ms-es tehát villámgyors.
Én a COD2-t 1280x1024-en, DX9-en, Anisotropic filteren, Extra textúrákkal futtatom 60-70 fps-sel. -
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Elöször is megcsináltuk a chatet [link]
2. Meg akarom a szerverünkre a germanfront modot csinálni [link]
De a szerver szintü telepitése szépen szólva is igen gubancos. HA egy kis társadalmi munkában ti is utána nézegetnétek a több szem többet lát elv alapján azt nagyon megköszöném
[Szerkesztve] -
Boci_83
őstag
válasz
Fastercowboy
üzenetére
Köszönöm!
Délután benézek!!! 
-
Fastercowboy
tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Jogos az észrevétel. A szolgáltató számomra eddig ismeretlen okokból megváltoztatta az IP címünket. Az új cím: 81.2.252.52:28967 Ezentúl itt keressétek a szervert, a régi cím természetesen már nem él.
Köszi, h. felhívtad rá a figyelmem, h. ide is beírjam. Sajnos a váltást megsínylettük, sztem sokan nem találják a szervert azóta.
-
Boci_83
őstag
válasz
Fastercowboy
üzenetére
Hahó Fastercowboy! Mi lett a szereveretekkel!?? Játszottam ott néhányszor, de napok óta nem talállak titeket!!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hát nemtudom, ez a milisec mizéria miért van. Kb. két-három éve vettem tft-t, akkor még a 10 miliseces moncsim gyorsnak számított, átlag 14-eseket lehetett kapni. Utánhúzás sosem volt, és ha valakinek megvan stabilan 100FPS, akkor már a golyó is oda megy, ahová kell.
Olyat már tapasztaltam, hogy az ellen fejére céloztam csipával (ritka alkalmak egyike, mikor az utált fegyvert használtam), és egymás után 4 golyóm ment a hasa tájékára, azaz ment volna, mert betonfal mögött állt. Na de ez sem a monitor milyenségéből fakad. Most egy LCDTV-n játszom, nem néztem meg a frissítési idejét, csak a képét a boltban, ezzel játszva is oda megy a golyó ahová kell.
Az meg ha analog kábelen megy a tft-be a jel, az nem jelent plusz megterhelést a vidkarinak, az átalakító áramkörök nem rontják a teljesítményt, viszont a digital -> analog, majd analog -> digital átalakítás eredményeképpen nem azt a képet kapod meg, amit a vidkari előállít, jellemzően pl. a színek fakóbbak lesznek. És nincs igaza, annak, aki szerint csak pénzkidobás, mert nincs külömbség. (engem számtechboltos akart erről meggyőzni)
Még egy sor a tesztes kérdésemhez, ha átis állítják az fsb limitet, vajon mennyire? Mert erről nemigen írnak.
mod: jah igen, dvi kábelt átlag utólag kell megvenni, olyan 4k...
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
válasz
Boci_83
üzenetére
ÁÁ Szia Boci! Nem is tudtam, hogy te is PH-s vagy. Amugy köszi és hidd el nem pancserkodtál

eastsider Én ugy tudom a tft monitoroknál a válasz idö nagysága miat a lövéseid nem oda menek ahova te lötél, hanem késik és akár melé is mehet. A te uj 2ms válaszidös moncsiddal ez valszinüleg nem lesz. Igaz a tft nagy elönye a DVI csatlakozó ha van rajta, mert a video karid nak nem analog jeleket kell küldenie hanem digitális jeleket. Igy nem kell azon is dolgoznia a video karidnak,hogy digitális jelet leforditson analoggá..
[Szerkesztve] -
cor
őstag
en meg be se kapcsolom a monitort,meg zavarna a szemen

-
eastsider
nagyúr
válasz
Fastercowboy
üzenetére
Meg néha sok külön csíkban jeleníti meg a képet
forgolódásnál
sok msn-es tft-m van, de egyáltlaán nem zavar a játékban, jáétszottam már 8ms-ossal is és nem sok kül volot cod2-ben -
Fastercowboy
tag
válasz
pityeszka
üzenetére
Nincs mit.
Amúgy CRT-n ez nem játszik, akkor az vlmi másnak tudható be. Ez a válaszidő mizéria csak a TFT-re vonatkozik. Igazából azt mondják a laikus 8ms alatt nem tud különbséget tenni. Tehát lehet 6;5;4 v. akár 2ms-os moncsid is, nem fogod érezni a különbséget ilyen téren.
[Szerkesztve] -
pityeszka
őstag
válasz
Fastercowboy
üzenetére
akko 2ms-sal nem kell emiatt aggodnom!!de király lesz.A mostani crtm-en megfigyeltem valóban van ilyen jelenség!mindenesetre köszi.
-
Fastercowboy
tag
válasz
pityeszka
üzenetére
A magasabb válaszidejű monitorokon utánhúzás tapasztalható, főleg olyan játékoknál, ahol gyors mozdulatokat tesz az illető (pl. FPS játékoknál). Ez annyit tesz, h. amikor mozogsz, egyes részei a képnek elmosódottan látszanak.
Úgy képzeld el, h. mondjuk fordulsz, és a környezet min. késéssel mozog csak utánad. Így elmosódott lesz sokminden egy pillanatig. 8 ms-os válaszidő és ez alatt már nem kell félned ilyesmitől. Bár hozzáteszem, ezt embere válogatja. A sasszeműek hajlamosak azt állítani, 8 ms-on még látnak utánhúzást. Nekem egy Acer AL1923s moncsim van 8 ms válaszidővel, és a világon semmi utánhúzást nem látok játék közben. -
pityeszka
őstag
Hja!!
tom,nem ide kéne de mondja meg vki hogy miért-miben jobb játszani kisebb válaszidejü monitoron játszani?Szebb,élesebb kép vagy mi?? (csak azé kérdem,mert kedden jön az uj moncsi s kíváncsi vok
) -
pityeszka
őstag
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
mondjatok nekem olyan vidkarit, amivel a gamét tudom tolni 1280*720@DX9 -ben, legalább 2X (4Xjobb lenne) élsimítás mellett, és stabilan hoz 100FPS fölött! Ilyen célra elég egy 8600GT? Tesztekben a CoD2-ben nem valami fényes a 8500,8600 széria...
-
cor
őstag
wow ma voltam mind2 szerveren:sie,specnaz

-
athomi
veterán
válasz
Fastercowboy
üzenetére
Én úgy mentem rajta mintha TDM lett volna.

-
Fastercowboy
tag
Gondoltam, h. Te vagy, mert cor (hed) p.e. néven járt fent, Balancee pedig uezzel. Más meg nem nagyon írta, h. benéz/benézett a szerverünkre.
Ahhoz képest, h. először nyomtál hq-t nagyon jól ment. Nem nagy ördöngősség. A kijelölt pontot előbb kell elfoglalni, mint az ellen, és utána be kell védeni. Ha pedig a másik csapat foglalja el, akkor meg kell semmisíteni. Sokan nem szeretik, mert ha telepítás után halsz meg, már nem segíthetsz a védésben, csak ha vége a körnek. Viszont nem olyan monoton, mint az sd, és többet lehet improvizálni.
Volt ctf-es pálya is a szerveren, de azt vlmiért mostanában leszedték. De ha tehetem, és van rá igény hq-ban v. ctf-ben próbálom futtatni a szerót. -
eastsider
nagyúr
Hy
Kinek van 'exfájőrje'?
xfire -
athomi
veterán
válasz
Fastercowboy
üzenetére
A magyarázkodás tök felesleges. Annál jobban mondják, hogy csalsz. Nem fogják fel, hogy ügyesség és játékinteligencia is létezik.
Nekem ez a hq mód nagyon idegen volt és azt se tudtam, hogy mikor mit kéne csinálni.
Amúgy HUNOR voltam, de időnként változik. Legtöbbet athomi vagyok vagy kreálok elé egy -=HUN=- feliratot, mivel szoktam járni külföldi szerverekre. 
-
eriksoon
csendes tag
Üdv mindenkinek segitség!!! nemtudja valaki hogyan lehet szervert kreálni és ha igen hol és hogyan elöre is köszönöm.
-
Fastercowboy
tag
Mint már mondtam, sajnos a gyanúsítgatásokat nálunk sem lehet elkerülni. Még az is előfordul, h. tag teszi, de igyekszünk emberi hangnemben tartani a játékmenetet.
Amúgy én is rendszeresen megkapom, h. csalok. Ráadásul én mindig demot veszek, amint fellépek vlhová, így tisztára tudom mosni magam. De ha vlki bebeszéli magának, h. XY csal, akkor az a tapasztalatom, h. már nem tudod meggyőzni, hiába magyarázod neki, h. a játék eleje óta forog a demo, nézze meg, és győzödjön meg róla. Sajnos ilyen a magyar cod társadalom.
[Szerkesztve] -
cor
őstag
válasz
Fastercowboy
üzenetére
voltam tegnap is,s talan megyek ma is
mondjuk nem usztam meg h ne kapjam meg h''aimos''
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amiert megteccet a szerveretek h nem kellett keresgelni
,ill h tdm meg hq -k vannak -
Fastercowboy
tag
Vagy ott van pl. amikor meghalsz, de előtte még eldobsz egy granyót, ami viszont sosem robban fel. Vannak érdekességek, na.

Örülök, h. sokan felnéztetek a szerverre. Várom a további pozitív v. negatív kritikát. Tegnap Balancee is fellátogatott, akkor még nem volt nagy forgalom. Sajnos mióta van pb, kicsit kevesebben járnak fel, de hát vlmit vlmiért. Még ha a pb-t is ki lehet játszani.
-
athomi
veterán
válasz
Balancee
üzenetére
Na olyanom is volt, hogy visszamentem a fal mögé és mégis lelőttek. A killkamerában meg nem is mentem vissza.
Ez a parancs akkor gondolom erre is jó nem?
chungee: hát a gép miatt 100% hogy nem, de én is a nettel hozom kapcsolatba a jelenséget. Sőt azzal is, hogy nem lehet egymást lelőni, így ha vki a mp tört részével hamarabb nyomott a lövés gombra, akkor ő lő le engem.
[Szerkesztve] -
chungee
addikt
Only rifle-zek és annyit látom, hogy az ellen tölt és utána meghalok

KC +néztem és lőtt, szal ezek a fázis késések nem tudni hogy a net sebessége vagy a gép teljesítménye produkál. -
athomi
veterán
Nem tudom észrevettétek e már, de nekem időnként szokott olyan lenni, hogy egyszerre lövök a másikkal, de csak én halok meg. A képernyőmön még az is ki van jelezve, hogy telibetaláltam. Erre megnézem a killkamerát és látom magamat, hogy nem is lőttem. Érdekes...

-
Balancee
aktív tag
válasz
chungee
üzenetére
Ott csak keresd ki az oprendszeredhez megfelelöt. Általában alá pedig oda vannak irva a támogatott video karik, de probálgasd nyugodtan öket , mert lehet egy régebbi jobban kihajtja a karid mint egy ujabb(tapasztalat). A driver cleanert padig mindig használd driver csere elött érdemes.
-
cor
őstag
nemtom menniyre segit,en a 6800assal igaz nem neten,de singleben azzal nyomom s nekem meg vmi 91.valahanyas driver van.../asszem/
[Szerkesztve] -
chungee
addikt
HELP!!!!
Először azt hittem, h VGA-mmal van a gond oszt kipróbáltam másikkal és ugyanaz a próbléma. Mi a baj?
Az enyém 6800LE és haveré X800Pro. Az lehetletlen hogy ővé is rossz, mert most vette. Nála nem tudunk kipróbálni, mert nincs nete.
[link] -
cor
őstag
válasz
Fastercowboy
üzenetére
hát nem eccerü ha percekig be vagy szoritva a hatso spawn helyre

athomi: a srac neve volt ToySoldier
-
cor
őstag
válasz
Fastercowboy
üzenetére
gondolom
,asszem vmi tizen*/1-es stattal kezdtem
ami nem tunik rossznak egy adag kihagyas utan 
meg a köv modmapra maradtam,a Toysoldier nalatok van? -
cor
őstag
válasz
Fastercowboy
üzenetére
(hed) p.e. voltam
mikor mi,mindig vmelyik altalam hallgatott egyuttes neven tolom
-
athomi
veterán
válasz
Fastercowboy
üzenetére
És te milyen néven tolod?
Majd megleslek.
cor-al játszottam múlkor, de majd elárulja a nevét ha akarja. Viszont van egy érzésem, hogy változtat rajta időnként.
Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Komolyan mondom nem vágom mé jó az