- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Összedobhatnánk egyszer egy kis prohardveres játékot!
-
cor
őstag
válasz Fastercowboy #1898 üzenetére
voltam nalatok nemreg
te jol losz rohadja+...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Fastercowboy
tag
válasz Atomgeszi #1880 üzenetére
Így van, Balancee már volt olyan kedves, és megválaszolta. Azért korlátoztuk max. 125-ben az fps-t, mert így kinegyenlítettebbek az erőviszonyok. 100 körüli fps értékhez nem kell erőmű, ennyit sokan elérnek, így aztán nincs hőbölgés, h. fps így, meg fps úgy, mivel jelentős különbségek nem adódhatnak.
-
Balancee
aktív tag
válasz Atomgeszi #1894 üzenetére
Meny bele a main könytáradba és ott az összes z vagy sok z vel kezdödö iwd filet töröld le. Ha saját szerveren van ez amin only rifle mod van és van aki tud gépuskázni a pure-t kapcsold be a szerver configban.
A chat-hez még anyit vmit elcsesztünk a configjában, csak 3 embert enged fel este kijavitjuk.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Balancee #1883 üzenetére
Köszi a helpet, közbe rájöttem
Amúgy, nem tudjátok, h. melyik mod aktiválja ezt a HQ4 Rifles menü-t??? Elég idegesítő, h. míg mások gépfegyóval is futkosnak a szerveren én addig csak rifle-vel :S
Előre is küszi!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Dr Smoke
aktív tag
Hát... én se értem a crt-t! Ez van! Ebből a warból én is kivettem a részem! Nagyon nem ment neki! Mindegy, többet úgyse warozunk velük!
A honlapot készítette! Szerintem is nagyon jó! [link]
Gyere a szerverünkre játszani! Most egy darabig a war szerverünk is publikus és a pam mod fut rajta! Lehet gyakorolni a warokra!
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz Dr Smoke #1888 üzenetére
Olvastam, hogy war-oztatok a -=C.R.T=- klánnal. Ne foglalkozzatok velük, mindenkit lecsítereznek, aki tud játszani! -=C.R.T=-Genya (a főnök )meg egy pöcs!
Mindig azt hiszi, hogy a karral le tud lőni, de mindig gyorsabb voltan nála hála a grandnak. Engem rentgetegszer kidobott azzal, hogy aim-ozok! Nem csoda, hogy nektek is vmi automata vmiről beszélt.
Tetszik a szereverteknek az első bejövő oldala.
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
válasz chungee #1889 üzenetére
Csao! Elvileg nem, mert a mi szeronkra simán feljötél ott szokta ezt kiirkálni az embereknek.
Szolnék mindenkinek, hogy csináltunk egy chat szervert [link] Itt csak a nik nevet irod be és kész korlátlanb szoba létrehozás meg egyszerü war leszervezés. Nézétek meg.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
Dr Smoke
aktív tag
[link] Gyertek a szerverünkre játszani!
-
Freeman25
csendes tag
Sziasztok !
Nincs kedve valakinek jönni valakinek Cod2-ni a Fear2 Cod2 Szerverre?
Apuka28 ( már nem freeman XD )
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Fastercowboy #1844 üzenetére
heló! Miért kapcsol szét mindig a szerver com_maxfps=333 miatt??? köszi.Az alább meg minek rakjam, örülök ha megavn 300
szerk: Most olvasom h. 40 és 125 kell lennie a max fps-nek, de ez miért jó?
[Szerkesztve]Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz feka007 #1877 üzenetére
Feltöltöttem a hiányzó file-t netre, csak bekell másolnod a cod2 főkönyvtárába. (nem a maindbe) [link] -ne ilyedj meg, kb. 10mp-kell, mire a kép alatt megkapod a download linket.
[Szerkesztve]Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Balancee
aktív tag
válasz MATEO6600 #1875 üzenetére
Csao! A pb szerver és a géped közt csomag vesztés van. Nen töltödik rá a frisités vagy nem tudja elenörizni a pb könyvtárad tartalmát. Ez lehet egy hibás file is a pb könyvtáradban.
Javaslom pb mapa tartalmának törlése és a pbsetup.exe file futatása a gépeden. Elvileg ez megoldja a gondod. Itt a pbsetup.exe file : [link]
feka007 Nem találja azt a filet. Lehet, hogy a telepitésnél hiba történt. Probáld ujra rakni, ha igy sem jo szerezd meg a gamet mástol.
[Szerkesztve]Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
feka007
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
MATEO6600
őstag
Nem tudjátok mi lehet a baj?
Amikor belépek egy serverbe, (pb-s) és játszok 1 percet, akkor kidob ezzel az üzenettel:
1.3 fennt van.
Régen nap mint nap ezzel játszottam, aztán win reinstall, és ez lett.
ha nem jön be a a kép:[link]
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Nem indul a játék, de nem tom, hogy mi lehet a gond Feltelepítettem a COD2-t, megpatcheltem (v1.3), crackeltem (sajnos nem eredeti a cucc), indításkor meg ezzel a hibaüzenettel nem akar elindulni: [link]
Pár hónapja ugyanezen a gépemen (8800GTX stb) elindult, és most is csak driverben különbözik a gépem az akkori állapottól (FW160.03, akkor 97.xx volt fenn). Én erre gyanakszom, mert a driverről habratyol vmit, de nem találok rá megoldást
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
vki mondja már meg balancee szerverének ip-jét ugye ezen nincs semmi űber-stalker-admiral-haribo mod?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
athomi
veterán
válasz eastsider #1866 üzenetére
Sajna sürjen előfordul ez a jelenség. Olyannal is játszottam, aki büszkén viselte, hogy ő wh-s és mondta, hogy küld minenkinek cfg-t. Mondanom sem kell 3 srác adta meg neki az msn-jét a 8-ból. Legalább ne adogatná oda minden hülyének. Ja és akik megadták az msn-jüket mind klántag volt vhol!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hehh, ma összeakadtam egy csodálatos játékossal, a neve (önimádatra vall) U R I S T ' N - többnyire kempelt, és onnan kar98 vagy csipa, aztán ha szerinte csalt valaki, akkor bőszen f.szozott, stb... Végülis mikor a srác mellémlőtt, láttam aföldön pattani a golyót, én meg lelőttem, nekemis beszólt, akkor a szokásos stílusomban közöltem vele, hogy elöbb tanúljon meg lőnni, aztán anyázzon. Erre már nem válaszolt, nem sokkal később asszem leis lépett... Szóval vannak még ''nagy arcok'' v. nagy állatok...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
eastsider
nagyúr
á nem wh-zik a kis köcsög csicska 12 éves fasszopó[link]
Nemgáz h killcam van és mindig látom, h lövi, meg célozza a falat
Az ilyen csicskák minek játszanak?
Odamennék hozzá, és belevernéma gépébe a fejét
Ja és megszólal, h ez nem WH hanem CFG -
germanh
senior tag
válasz Fastercowboy #1860 üzenetére
no problem sir...egyébként már megszoktam ...
de tény, ami tény...nem ugattak folyamatosanEnjoy the pain!
-
Boci_83
őstag
válasz Patrick #1862 üzenetére
Megvan! Tudom hogy kell állítani, azért kellene mert állandóan kilép a játékból, nem Pb-dob ki, nem azért mert kevés az fps-em, nem másért, hanem mert kilép a játékból, hogy a cod2 hibát észlelt!
A haxot, meg a skriptet nem vágom mi az?! Felvilágosítasz!??
[Szerkesztve]**********
-
Patrick
addikt
válasz Boci_83 #1861 üzenetére
Ezt most komolyan kérded? ''Szükségem lenne egy jó konfig_mp-re.''
Még is mi kell hax vagy script?
Bakker alap cfg-t a saját hardvered által be tudod állítani úgy, hogy jó legyen, tudod az optionsban. Nem értem, soha nem értettem minek kell cfg-ket kéregetni...
Sőt nem is értem mit akarsz a te gépeddel dx7-ben meg kell, hogy legyen a fix 125 ami mindenhez elég.„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Boci_83
őstag
Van aki 7600 Gt-vel játszik? Szükségem lenne egy jó konfig_mp-re.
-
Fastercowboy
tag
válasz Balancee #1853 üzenetére
Köszi, ezekből 2-3 parancsot ismertem, de eddig eddig simán ASE-ból kickeltem. Mindenesetre kipróbálom a többit is, ha úgy hozza a szükség.
germanh, sajnálom ha vlki meggyanúsított, sajnos nagyritkán előfordul, de azt kell mondjam, az átlag magyar szerverekhez képest nálunk kulturáltan folyik a játék. Természetesen ha nincs fent admin, akkor elfajulhatnak a dolgok, de egyébként nincs kivételezés, aki nem tud viselkedni, az repül. -
Patrick
addikt
Hi srácok.
Megvállnék eredeti Cod1-Cod2 keyektől, akit érdekel pm me„Aki barátot talál, kincset talál."
-
germanh
senior tag
Nem volt rossz ez a szerver...bár s-i-e pajszer meg mittomén melyik haverja egyből kikíáltottak cheater-nek...de azért gg
Enjoy the pain!
-
REDeath
őstag
válasz Kicsizso #1834 üzenetére
mit értesz jó netkapcsolat alatt? a 4 mbit csak a sávszél, nem biztos hogy stabil meg laggmentes meg alacsony ping...
használd a c-Fos nevű programot, az koordinálja a csomagokat és töltés közben is kis pinged lesz. (mármint torrentezésnél pl. nem laggolsz mint állat )Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Balancee
aktív tag
válasz Fastercowboy #1842 üzenetére
/PB_SV_Kick [név vagy #slotszám] [perc] [szöveg] //egy játékos kirúgása adott időre
/PB_SV_BanEmpty //banlista ürítése
/PB_SV_Ban [Név vagy #sloszám] [Szöveg] //ha szerveren játszik valaki és bannolni szeretnéd
/PB_SV_UnBanGuid [guid] //Ugyanaz mint az előző, csak guid alapján
/PB_SV_UnBan #slotszám //Ha vki mégsem lenne csíter - pb_sv_banlist-el lehet megnézni a #slotszámot
/PB_PLIST //meg tudod nézni a játékosok slotszámát (+ sok mást)
/PB_kick #slotszám //egy játékost akarsz kirúgni? A fenti configgal ha 3-man beírják ezt, akkor pápá! (TK-s köcsögök és vélt/valós csíterek ellen jó, ha nincs admin)
Mazsoláz belöle. Ezek PB-s cucok. Én igy távolitom el az emberkéket. Egyszerüen csak beloginolsz és utána nem kell elé az /RCON Igy a pb rugja ki . Vagy is ugy látja.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
eastsider
nagyúr
Tengap olyan érdekes ellennel játszottunk csipa nozoomba 2 centiről en halt bele
lövöm telibe tomzonnal, koppra rászórt a tomzon, rajta volt a célzó, de nem halt bele
Hmm érdekes, kértünk demot, 1 rögtön ki is lépett szó nélül, vissza se jött érdekes... ez van -
Boci_83
őstag
-
cor
őstag
sztem majd benezek,igaz 2honapja nem codoztam
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Fastercowboy
tag
Ez igaz, de talán vlmicskét segíthet a bannolás is. Szal tudtok javasolni vlmit, h. oldható meg a ban?
Az, h. kinek mi a jó szerver emberenként változó. Alapjában TDM-ben fut, de ha több tag fent van, akkor ált. hq v. ctf lesz belőle. Van pár custom map, de a java alap. Viszont nincs agyonmoddolva. És ami a legfontosabb, ha van fent admin, akkor legyen szó kempelésről, káromkodásról v. csítről, 1 felszólítás után kickeljük az egyént.
IP: 195.70.50.57:28967 **S-I-E** T_E_S_C_O |Szerver|Tatabánya -
athomi
veterán
válasz Fastercowboy #1842 üzenetére
Egy biztos, ha akar akkor mindig ott lesz a szerveren, mert úgy is bejut. Tökmindegy, hogy user-el vagy ip-vel bannolod.
Amúgy ha olyan jó a szerveretek, akkor dobhatnál privibe egy ip-t! -
Fastercowboy
tag
válasz Balancee #1838 üzenetére
Nem, nincs TK. Egyszerűen csak elegünk van a sok nagyszájú, szemtelen emberkéből, akik képtelenek veszíteni, v. csak szimplán azt élvezik, h. feljönnek, és beszólogatnak mindenkinek. Ellentétben sok más hazai szerverrel a miénken sikerült egy olyan légkört megteremteni, ahol nincs pocskondiázás, csíterezés. De mindig jönnek új emberek, ami nem baj, csak páran egyértelműen csalók, nem is leplezik, de a kicken kívül nem tudunk velük mit kezdeni.
Ezért szeretném tudni, milyen módon lehet bannolni.
Működik a játékban is a konzol lenyitásával, v. ASE-ból lehet csak F8 után parancssorral?
Megköszönném ha egy konkrét példán keresztül leírná vlki, mit kell beírnunk.
Amiket én ismerek, az a
/rcon banUser ''név''
/rcon banClient ''IP''
set g_banIPs ''IP''
Csak azt nem tudjuk, h. ezek hogyan működnek. Csak akkor lehet bannolni, h. a bannolandó játékos fent van a szerveren, v. utólag is? Hogyan lehet feloldani a bannolást? Hol található a ban.txt file?
Egyszóval minden érdekelne. -
kackac@
csendes tag
Sziasztok!
Én még új vagyok ezen az oldalon de nagyon kéne a segítségetek!
Kb 2 hónapja alapítotam egy COD2-s klánt(-=www=-) de nincsen szerverünk és az kéne , 12 férőhelyes és tudnátok tanácsolni egy jó weboldalt ahonnan lehet rendelni és NEM KELL SZERZŐDÉT KÖTNI !?(ez nagyon fontos)
Köszi a segítségeteket!
cső -
Boci_83
őstag
Basszus!! Állandó a cod2 hibát talált és kilép. Miért lehet ez????
-
Balancee
aktív tag
Köszi! Ez jol esik Amugy igazábol a joneveltje jár fel ha bunkó valaki rászolunk azt ha nem fejezi be akkor kick, de nem járnak fel csak régi butorok. Azokal meg nincs gáz.
Fastercowboy TK-sok? Vagy csak utáljátok öket. MErt Tk elen ott az admiral modban az Anti team kill funkcio az kivágja a tk sokat.
Kicsizso A cfg-d átirásával még probálkozhatsz. Igaz nem tul sok fpst hozhat, mert bizonyos keretek közt irhatod átt a cfg-det, mert külömben csalásnak minösül és az ujabb pb-vel rendelkezö szerok kivágnak. A procid meg ne huzgáld! Ad el és vegyél egy nagyobbat. Hidd el jobban jársz.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
chungee
addikt
Hogy csináljátok ASE-vel hogy 900 szerót lásson? Nálam csak 600-zat lát
-
Kicsizso
tag
válasz REDeath #1829 üzenetére
Hy
Próbltam már meghúzni a procit de nem engedi az alaplapom sajna csak 2100-ig engedi amúgy ez a proci már ment 2400-is az elöző alaplapomba,mert ha megint meg tudnám húzni akkor szerintem jobban muzsikálna a kicsike
Csináltam már bios frissitést és semmi íretam be ide a fórumba is de senki se segített
hogy mégis hogyan tudnám meghúzni a dolgokat boltba meg nem akarom vinni mert az legalább 1hét és nem is bizti hogy tudnak vele csinálni valamit!
Ja és Dx9-be hozza magát átlag 100-150FPS átlagos körűlmények között!(itt is leszokott esni
azért 100 alá!
De ha valaki tudna esetleg ajánlani valamit a problémámra szivessen elolvasnám!!!!!!!!!!
THX a segítséget!!!
Ja és jó netkapcsolatra valami ötlet a játéknál 4Mb-netem van jelenleg!!!
bb -
Fastercowboy
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek bannolás ügyében. Van a szerverünkön néhány notórius vissza-visszatérő egyén, akiktől szeretnénk megszabadulni. De vlhogy nem akar sikerülni a bannolás. Jelenleg a TMT admin progija fut a szerveren (1208-as verzió), de azzal sem sikerült, ill. a banClient rcon paranccsal sem.
Tudnátok vlmit javasolni, h. milyen paranccsal próbálkozzunk? -
eastsider
nagyúr
Ma olyan szart 2v2-ztem bár már egyre jobban megszokom...
Előszöris füles tünkreement, hangfallal kellettt tolnaom, ezzel meg nme hallok annyit, mint fülessel...
Nemtom mit csinált az ellen, de belelövök 1 tár MP44-et a fejébe, vállába az embernek, lefexik közben, és simán lelő
Carentanon társam kifagyott 2ik körben jó csinűltam egy ownedot, köv körben montdtam h pls pause, de le se szarták, simán legyilkoltak, namind1 legyenek falusi cigaynerek...
7-3-nmál kickeltek, már épp kérdeztem tőlük, h rup vagy kickelsz mégma -
athomi
veterán
Akiknek van szervercímük az megmondhatná az IP-t, mert szívesen benéznék.
Valamelyik nap Balancee-ék szerverén voltam egy 30 percet. Igen pozitív élmény volt, hogy egy anyázást sem láttam a szerveren! -
kackac@
csendes tag
Sziasztok!
Én még új vagyok ezen az oldalon de nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon kéne a segítségetek!
Kb 2 hónapja alapítotam egy klánt(-=www=-) de nincsen szerverünk és az kéne , 12 férőhelyes és tudnátok tanácsolni egy jó weboldalt ahonnan lehet rendelni és NEM KELL SZERZŐDÉT KÖTNI !?(ez nagyon fontos)
Köszi a segítségeteket!cső -
REDeath
őstag
válasz chungee #1826 üzenetére
ASE újra frissítve van, már érdemesbb megint ezt használni mint xfire-t...
Kicsizso: az a sempron nem hajtja ki a karit az tuti. nekem 3000+ os athlonom van, igaz 2500Mhz-en járatom 1800 helyett. és nem kevés fps-t jelent!! szóval azok az fps értékek normálisnak mondhatók, főleg ha 20 játékos van nálam is le szokott esni az fps.
[Szerkesztve]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Balancee
aktív tag
válasz CPT.Pirk #1811 üzenetére
CSao! Akor sry Amugy a szerverünk nem sd. Váltot mod van rajta amit a gamerek a map végén választhatnak ki egy listábol, ''ctfb,ctf,csd,tdm,hq,hq2,ctb,dom'' Ja és a mapokat is igy válaszák ki a végén. És Only rifle.
troland26 Én szoktam . Joban vagyok a vévesekel a VéV N.Steve meg cimbim. A zoloka nak meg segitetem szerver ügyben.
chungee Nekem ase 983-at lát A Magyar szerverekböl A HLSW 975-öt.
[Szerkesztve]Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
chungee
addikt
Nektek az Xfire hány magyar szerót lát? Nálam cak 359-et, régebben 400 körül volt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Kicsizso #1822 üzenetére
Ott nálad valami gázos. Tiedhez hasonló beállításokban tolom, és 80-150FPS megvan, mindössze egy 15k-s 7300GT-vel.
Amit javaslok:
1. konzolba a /com_maxfps 333 (ha már beírtad, akkor nem szóltam)
2. játék újrarakás, és vagy alapos töredezettségmentesítés
3. vidkari driver frisebb feltevése/vagy újrarakása a jelenleginek
4. windóz újrarakás
5. hw tuning. (mondjuk ez bármikor)
Ha ezektől megjavúlna, akkor szerintem azzal a karival DX9-ben is tudnád tolni. Persze csak amíg a sempi bírja.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Kicsizso
tag
Hy
Thx a segítséget de most lényegében a cod2 mennyire proci és mennyire vidkari függő?
Mert nekem kicsit kevés a FPS bár annyira nem izgat mert nem az a lényeg hanem ki hogy tud gamelni,valamint akinek van fix 80fps az már elég szerintem.
De ha már ilyen a masinám akkor érdekelne hogy reális e a mostani fps értékem.
Ha sokan vannak egy szerveren (20fő) akkor valamikor leesik az fps-em 60-ra is de amúgy átlagban olyan 100-200 között mozog de inkább néha néha fölé megy.
Mindenki azt mondta idáig hogy a procim foglya vissza a kari teljesítményét(de ennyire???)
Ja és dx7-be tolom textúrák majdnem maxon és 2x vonalsimítás bár szerintem ennél a karinál lényegtelennek kéne lennie.
Na mindegy ha valaki tud valami okosságot akkor írjon valami szépet
Thx
bb -
Kicsizso
tag
Hy!
Egy kérdésem lenne mennyire mérvadó hogyha én bekapcsolom a 4x antianalisinget a játékban nagyon bezabálja a gépet???(FPS csökkenés pl...)
THX
bb -
CPT.Pirk
Jómunkásember
na igen, ez a bajom most a 21ag-vel is, régebben 24 ember volt rajta, most 30-at engednek be, és valaki mindig ''mögém kerül'' (csak szerencsére nem a micsodájával, hanem egy sotival ), azaz figyelni kell. Szóval remélem idővel visszaveszik 20-24re az emberszámot. Bár van olyan map a szerveren, hogy 30-an is alig találjuk meg egymást.
21-en egyébként nincs ott a CPT előtak, és a nevemis más... Price-t meg énis láttam már párszor...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
tudtommal 21-en az a szerver akkor ment, mikor béreltek egy újat, ahová felrakták az admiral modot. 1x voltam ott, mert az ase oda rakott ki, de az only rifle-t is eléggé utálom (bár ha gránátmentes, és lehet pisztolyozni, akkor jó) de azóta csak az admiramodos szerverükön vagyok, ezzel nemtudom mi lett.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
athomi
veterán
válasz eastsider #1814 üzenetére
Én ezeket az eredményeket már komolyan sem szoktam venni. Szinte akárki szerverén járok mindig 10 war-ból 10 győzelem. Ilyenkor szoktam gondolkodni, ha mindenki nyer, akkor ki az aki kikap?
Ja és igen, amikor vesztenek, akkor kizárólag csíteléssel nyerhetsz szerintük és ezért kizárnak és felírják, hogy nyertek.
CPT.Pirk: egy idejig a 21'st.AG egyik szerverén csak SD ment és Toujane. Esz6méletlen videókat csináltam egy-két emberről. Na ott tényleg volt aztán csaló. Amúgy kerestem külföldi szervereket és sokkal jobban érzem magam rajtuk (főleg, hogy nem értem mit írnak ). Román szerverre kétszer mentem, de piszok rossz volt, ráadásul nem igazán tudtam érvényesülni. A románok ennyire jók lennének?
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz eastsider #1814 üzenetére
szerintem meg nem kell foglalkozni a csíterezéssel, majd megunják az irogatást...
athomi: csak TDM vagy CTF bár mostanában csak CTF, és csak a 21'st.AG szerverén...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
eastsider
nagyúr
2all:
Sztem SD csak waron érdemes, pubon nem sok értelme van SZVSZ, most rnem részletezem miért
Annyira elegem van a cod2 sceneből h az már nem igaz
Railyard, ellen mapja, 9-4-ről felhozzuk 10-10-re persze 1ből csiter wh-s gecik,
Carentan 9-1-nél már ment rendesen a szöveg, elég gány, skill nemsok van->[link]
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
VEV szerverén szokott játszani valaki?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Balancee #1809 üzenetére
abszolút semmi közöm a CPT klánhoz, nemis láttam még őket. Az én CPT azaz kapitányi előtagom innen származik: [link] - ugyanis én vagyok a világ császára...
klánba meg nem lépek, ez a szerverfizu meg hasonló dolgok nem az én világom. Na meg az SD-t i utálom
[Szerkesztve]Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
hát ez elég ratyi, iszonyat reszelős minden, hiába 2x AA, megy vissza mindjárt a Z-Tweaked...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Atomgeszi #1804 üzenetére
Azzal bazinagy kékhalál lett induláskor, a fórum szerint quadro karikra van. Leszedtem a 158.22-őt, ez fentvan, gyors teszt alapján azonos a sebessége a Z-Tweaked 91.47-el, most nézem meg játék alatt mit produkál.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Ezt a drivert minden n-vidiás játékosnak ajánlom.: [link]
Nagyon éles lett töle a kép,30-al több az fps-em. Nincs egér és bilentyü lag( A gurun van egy olyan driver amitöl nekem volt). Igaz nekem 64 bites a winfosom, de gondolom a 32biteshez is ilyen jó. 3dmarkban2006-ban 34 pontal teljesitet többet a karim.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Witcher topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM