- Magisk
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Gyerekeknek szánt mód kerül a Galaxy Watch7-be
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
atre
csendes tag
válasz fRooStzzZ #14270 üzenetére
Nekem is volt egy 6magos fx6300as procival meg egy gtx560 ti karival 4 gb rammal egy asztali pcm es eleg erdekesen ugralt az fpsem. Allandoan akadt de a fust megette az fpsem felet, aminek azert egy ilyen szintu gepnel nem nagyon kene elofordulnia. Jo nyilvan amd, amit en soha tobbe senkinek nem ajanlok jatekra, na de akkor is ez egy nem mai jatek..
-
atre
csendes tag
Angliaban dolgozom es mivel egy szobaban lakom nem nagyon van lehetosegem pc-t osszerakni. Nyilvan jobb lenne, en is jobban szeretem, de emiatt csak a lapos johet szoba. Arrol tudsz esetleg mondani valamit, h az asus esetleg konkretan ez a tipus mennyire megbizhato? Lenne ra gari, de nem akarom 2 honap mulva visszakuldeni valami problemaval.
-
atre
csendes tag
Es mi a velemenyetek az ASUS G750 JW-rol? I7 4700mq 3.4 ghz 12 gb ram gtx 765m 2 gb. Lehet benevezek egy ilyenre es szeretnem tudni h mire lenne kepes. Mondjuk rossz helyre irom mert cod 2rol kerdeztem elotte azt nyilvan vinne 250en. De mit szolna az uj codokhoz multiban vagy a battlefield 3-4-hez?
-
atre
csendes tag
Segitenetek egy olyan kerdesben, h milyen laptopot vegyek ahhoz h fixen meglegyen a 250 meg fustben is? Eromut nem akarok venni azt en is ossze tudok allitani, inkabb egy penztarca barat megoldasra gondolok de megis ne okozzon problemat neki. I5re gondoltam 2 magosra 4 gb ram valamilyen vga. Tudnatok segiteni pontos tipusok leirasaban (proci vga) esetleg h valakinek van valami lapos ajanlata meghallgatom. Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest