Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

Dodge Challenger.

A 6 széles Lego verzió (2018 SRT) megvan természetesen. A 8 széles, szintén Lego (1970) verzió is.
    Most itt van a 8 széles verzió, de már kínai verzióban.

Dobozos verzió, de ennek oka is van. Egy plexi vitrint is mellékeltek a verdához!
    Számozott zacsikat kapunk. Itt az 1-es az nem kizárólag az első zacsi és majd sorban bontogatjuk ki a többit.

Itt az 1-es az az alap, mint legóéknál a jelöletlen.
    Az elején az 1-est és 2-est is ki kell bontani.

A leírás kielégítő és van 1-2 helyen plusz infó is szövegesen. Szerencsére nem csak ákombákom olvashatatlan karakterekkel.

Nagy pirospont a szélvédők csomagolásáért és rendesen átlátszó verzió, nem olyan fos, mint a BMW M2 esetében kaptam.

A lámpák nem a hagyományos korong alakú átlátszó 1x1-es kivitel, hanem gyűrű alakú!
    Mint egy makettnél, a hordozóról kell kipattintani. Hát egy kis kozmetikázásra emiatt szükség van.
    Ez a gyűrű gyakorlatilag a Lego arany gyűrű, csak tiszta átlátszó.

Építés nem nehéz, alkatrészt tekintve van "csillogó" felületű is.

2 helyen illegális építést tapasztalhatunk, de nem befolyásolja az építményt. Rácsos 1x2 elem tetejére kerül egy 1x1-es kerek bütykös elem.

Belteret is terveztek a verdának, de nekem nem annyira jön be. Elől még elmegy, de az ülésekkel nem értem mi volt a koncepció.
    Minifig-re tervezve ez így nem tudom, hogyan jött kia tervezőnek... lehet azért ilyen, hogy úgymond a hátsó üléshez is be lehessen jutni... vagy nem tudom...

A műanyag szerintem korrekt minőség. Nem volt recsegő-ropogó illesztés, sem széteső.
    Törés sem.

Matricákat kapunk. Valahogy a kínaiak el tudják találni a színeket és a műanyagg kocka színe stimmel a matrica alapszínével...
    Gyárlátogatás ajánlott lenne legóéknak...
    Persze kapunk több elemet is átívelő matricát.
    Úgy látszik a koncepció a játék, a kiállítás, szemben a MOC-olással vagy átépítéssel, már ha valaki a matricákat is fel akarja használni...

Nem tudom idén jön-e challenger, de nekem már jött :)
    Remélem másoknak is tetszeni fog!
    Ismét egy jót építettem, úgy, hogy nem kellett hozzá több ezert alkatrész.

(hát a plexit nem sikerült portalanítani :B )

Új hozzászólás Aktív témák