Hirdetés
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Pixel topik
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Dodge Challenger.
A 6 széles Lego verzió (2018 SRT) megvan természetesen. A 8 széles, szintén Lego (1970) verzió is.
Most itt van a 8 széles verzió, de már kínai verzióban.Dobozos verzió, de ennek oka is van. Egy plexi vitrint is mellékeltek a verdához!
Számozott zacsikat kapunk. Itt az 1-es az nem kizárólag az első zacsi és majd sorban bontogatjuk ki a többit.Itt az 1-es az az alap, mint legóéknál a jelöletlen.
Az elején az 1-est és 2-est is ki kell bontani.A leírás kielégítő és van 1-2 helyen plusz infó is szövegesen. Szerencsére nem csak ákombákom olvashatatlan karakterekkel.
Nagy pirospont a szélvédők csomagolásáért és rendesen átlátszó verzió, nem olyan fos, mint a BMW M2 esetében kaptam.
A lámpák nem a hagyományos korong alakú átlátszó 1x1-es kivitel, hanem gyűrű alakú!
Mint egy makettnél, a hordozóról kell kipattintani. Hát egy kis kozmetikázásra emiatt szükség van.
Ez a gyűrű gyakorlatilag a Lego arany gyűrű, csak tiszta átlátszó.Építés nem nehéz, alkatrészt tekintve van "csillogó" felületű is.
2 helyen illegális építést tapasztalhatunk, de nem befolyásolja az építményt. Rácsos 1x2 elem tetejére kerül egy 1x1-es kerek bütykös elem.
Belteret is terveztek a verdának, de nekem nem annyira jön be. Elől még elmegy, de az ülésekkel nem értem mi volt a koncepció.
Minifig-re tervezve ez így nem tudom, hogyan jött kia tervezőnek... lehet azért ilyen, hogy úgymond a hátsó üléshez is be lehessen jutni... vagy nem tudom...A műanyag szerintem korrekt minőség. Nem volt recsegő-ropogó illesztés, sem széteső.
Törés sem.Matricákat kapunk. Valahogy a kínaiak el tudják találni a színeket és a műanyagg kocka színe stimmel a matrica alapszínével...
Gyárlátogatás ajánlott lenne legóéknak...
Persze kapunk több elemet is átívelő matricát.
Úgy látszik a koncepció a játék, a kiállítás, szemben a MOC-olással vagy átépítéssel, már ha valaki a matricákat is fel akarja használni...Nem tudom idén jön-e challenger, de nekem már jött :)
Remélem másoknak is tetszeni fog!
Ismét egy jót építettem, úgy, hogy nem kellett hozzá több ezert alkatrész.
(hát a plexit nem sikerült portalanítani
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Giant Trance 29' 1 GE (Global Edition) 2020-as évjárat, L-es méret
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest