Aktív témák
-
I_Am
veterán
És akinek 6 vinyója van az mit csinál? (ráadásul kettő rackben van, ami ha nem is sokat de azért picit fogyaszt). Valamint ventiből is keveset irtak.;] (majd irok nekik mail-t, hogy tegyenek még oda pár helyet.:DDD)
Amugy picit túloz, de a tápoknál sem határra vásárol az ember. Nekem 520 Watt jött ki, ami azért túlzás, tekintve, hogy a 420-as csiftekem viszi azt amit számolt.:D (bár tuningnál már elértem az instabilitási határát a jelenlegi tápomnak is) -
slett27
addikt
Csak annyit tennék hozzá, hogy nekem is Codegen 300W-os tápom van, oszt megrántottam a 3.0-ás P4-emet 3.75-re;], be is boot-olt a WinXP, csak teszt alatt újraindult ... hát nemcsodálom, lehet a konfigommal játszottam, el is feledkeztem a teljesítményről meg hogy ''milyen'' tápom van. Amúgy nekem +12V ágon 13A tud max leadni, +5V-os ágon 30A, ez most jó vagy nem ? Az az igazság tanulatm elektronikát, de hogy egy konfig mennyi áramot vesz fel ilyen terhelésnél, azt nemtudom. :U
-
Tifusz
tag
-
Itt a 2 pont.
Úgy mondjátok a táptémát, hogy nem is figyelitek, mik a körülmények. Akár, RAM gond, akár alaplap gond, ezek is lehetnek. Esetleg maga a prockó.
A CandQ lényege, hogy a teljesítmény változik a szükséglet függvényében. Vagyis nyugalomban kevesebb energiát igényel. És pont ilyenkor gyenge a táp? Ez azért érdekes.
Persze lehet a táp gond, csakhát nem lenne szabad ennyire bizton állítani.
Aktív témák
Hirdetés
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest